Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Οκτ 2009

Όταν οι λαοί του κόσμου κάνουν θυσίες στο βωμό του περιβάλλοντος, ο Δήμος Σαλαμίνας θυσιάζει το περιβάλλον στον βωμό… … … ! ! !

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που αξίζει η αναδημοσίευση των γνωστών φεϊγβολάν για να δούμε τι θα κάνουμε πριν είναι πολύ αργά.
Το μοναδικής ομορφιάς πάρκο στο πλάϊ του café Flamingo, θυσιάστηκε στο βωμό του vacuum κι όπου να ‘ναι ξεκινά η λειτουργία της “σκαταποθήκης” και να ‘ταν μόνο αυτό, στην παιδικά χαρά που είναι κοντά στο “Ηρώων”, ναι σωστά το διαβάζετε φίλοι Σαλαμίνιοι ξεκινά κι εκεί το ίδιο έργο.
Ναι εκεί που παίζουν τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, εκεί που πας να πιείς το ουζάκι σου, τον καφέ σου, να φας το σουβλάκι σου. Με τις υγείες μας, δεν ήξερες δεν ρώταγες τι ψήφιζες ?? Ας πρόσεχες, τώρα όμως ΞΕΡΕΙΣ
----------------- ----------------- -----------------
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Όταν όλοι οι λαοί ανά τον κόσμο, προσπαθούν εναγωνίως να βρουν λύσεις για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και υιοθετούν πολιτικές για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Όταν καλλιεργούν στους πολίτες τους την περιβαλλοντική ευαισθησία και την οικολογική συνείδηση. Όταν η κοινωνική ευθύνη γίνεται πράξη για την σωτηρία του πλανήτη και της αναχαίτισης της γκρίζας ζώνης (καυσαέριο) που μοιραία φέρνει την καταστροφή. Όταν προωθούμε τους νέους στην δενδροφύτευση και διαλαλούμε αυτές τις πράξεις ως μέγιστο γεγονός με τυμπανοκρουσίες. Θεωρεί και πιστεύει ο πολίτης ότι οι ιθύνοντες διοικούντες του τόπου διακατέχονται από ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο και το πράσινο περιβάλλον του ??
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ: Εξυπηρετήσει το συμφέρον της, όχι ασυνείδητη γίνεται, αλλά και μαινόμενος ταύρος να καταστρέψει το περιβάλλον. Αναφέρομαι, στις δυο σκαταποθήκες που κατασκευάζει την μια μπροστά στο αναψυκτήριο και την άλλη στο γήπεδο πίσω από το κέντρο ΝΕΟΤΗΤΑΣ.
Στο δημοτικό συμβούλιο της 28/08/2009 ημέρα Παρασκευή ο κύριος Αντιδήμαρχος ο Υπεύθυνος ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ανακοίνωσε επίσημα, ότι το σύστημα VACUUM δεν ξέρει αν θα λειτουργήσει, γιατί δεν έχουν οι υπεύθυνοι ούτε τις κατάλληλες τεχνικές ενημερώσεις, ούτε την κατάλληλη τεχνογνωσία. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ως γνωστό το έργο αυτό δεν το παραλαμβάνει η ΕΥΔΑΠ, γιατί δεν είναι βαρυτικό, επομένως καταφεύγουν στην πρόχειρη λύση με το να κατασκευάσουν σκαταποθήκες στο ωραιότερο μέρος της Σαλαμίνας.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
----------------- ----------------- -----------------
Δεν γνωρίζουμε τον συντάκτη του φεϊγβολάν, άλλωστε αυτό δεν είναι το ζητούμενο, το ζητούμενο είναι να κάνει δηλώσεις ο Δήμαρχος εδώ και τώρα και να μας ξεκαθαρίσει που το πάει, θα κάνει το κέντρο της Σαλαμίνας μας “σκαταποθήκες” με φουγάρα εξαερισμού κλπ?? Έτσι ονειρεύτηκε την πρόοδο, έτσι θα πάμε μπροστά προστατεύοντας το περιβάλλον ?? Θα τα θυσιάσουμε όλα στο βωμό της εξυπηρέτησης των ημετέρων ?? Αναμένουμε ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Σοφρά

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/09 00:22

    Ναι ρε φίλε τι τον νοιάζει τον Σοφρά τούτος ήλθε είδε και απήλθε, έβαλε κι ότι έβαλε στην τσέπη κι άντε σκούξε όσο θες εσύ. Αυτός σε κάθε περίπτωση στο Αλεποχώρι, δεν θα μυρίζει τίποτα από τις σκαταποθήκες σου δεν θα φτάνει εκεί η μυρωδιά ότι καιρό και να κάνει. Είναι αυτό που λένε μας έκλ…. κι έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/09 00:25

    Skatotsavarakia ante geia, vlepete to ergo na telioni kai pathate ysteria, to oniro sas apomakrinete an teliosi to ergo tis apoxetefsis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/10/09 20:49

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ( ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΜΗΔΕΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΧΑΒΟΥΖΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΜΟΝΟ ΜΠΕΤΟΝ 3Α, ΜΠΑΞΙΣΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΑ. ΣΚΑΤΟΤΣΑΒΑΡΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/10/09 10:40

    ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΦΡΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΖΑΒΑΡΙΚΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
    ΤΗ ΝΥΦΗ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΙ ΑΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ??
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ
    ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ
    ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΜΩΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/10/09 17:35

    ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 13/10/2009 ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΕΛΑΤΕ, ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/10/09 19:39

    sto bomo toy koloy soy kai ton skaton soy poy tosa xronia esi kai oi omioi soy rixnete ston kolpo tis salaminas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.