Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Οκτ 2009

Εκπληκτική η εμφάνιση του πρωτοεμφανιζόμενου πολιτευτή κ. Ισίδωρου Τσούτσουρα

Ο “νεοφώτιστος” Σαλαμίνιος πολιτευτής μας στην Β΄ περιφέρεια Πειραιά, έκανε μια πολύ καλή αρχή έξω από κάθε πρόβλεψη μια και πολιτεύτηκε κάτω από άκρως αντίξοες συνθήκες. Κατόρθωσε το ακατόρθωτο, να πάρει τελικά σχεδόν 4.500 σταυρούς στην δύσκολη περιφέρεια της Β΄ Πειραιά στην οποία άλλωστε το κόμμα του είχε 8,5% ελεύθερη πτώση από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, ο δε χρόνος που του δόθηκε για να ενημερώσει και να προβάλει την υποψηφιότητα του δεν ήταν ούτε 20 μέρες καλά - καλά. Να πούμε δε ότι παρά το φαινομενικά “ήπιο” εσωτερικό κλίμα στο νησί, κατόρθωσε να σχοινοβατήσει κυριολεκτικά, με επιτυχία μεταξύ των τριών δημοτικών πόλων, αν και τελικά δεν απέφυγε και τα πισωμαχαιρώματα. (για αυτό το θέμα θα επανέλθουμε ON TIME) Παρά την αρχική του δήλωση ότι δεν έχει βλέψεις για τον Δήμο Σαλαμίνας την οποία την επαναλάμβανε με κάθε ευκαιρία, κάποιοι “σύντροφοι” από κεκτημένη ταχύτητα να το πω, από άκρατη συντροφικότητα (!!!), του την έριχναν την μαχαιριά για καλό και για κακό. Σου λέει αν αυτός κάνει τούτη την ώρα μια καλή μάζωξη σταυρών, αύριο μπορεί να τον βρούμε μπροστά μας. Η δε χειρότερη συγκυρία της υποψηφιότητας του ήταν το ακραίο κατρακύλημα του κόμματος της Ν.Δ. φαντάζεστε τι θα έπαιρνε το άτομα έτσι και το κόμμα είχε ανοδική πορεία??? Σε κάθε περίπτωση σημειώστε τ’ όνομα και μην το ξεχνάτε, πολύ σύντομα θα απασχολήσει θετικά την πολιτική σκηνή του νησιού.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/10/09 23:10

    siga re mages ton "politefti"! Ama o tsoutsouras apasxolisi thetika tin politiki zoi tou nisiou, kalytera na to vouliaxoume tora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/09 13:12

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ
    ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΓΙΑΥΤΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ
    ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ/ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/09 14:04

    αν ειναι ο εκπρωσοπος της σαλαμινας να ειναι ο τσουτσουρακος , τοτε καλυτερα να μενη το βισινο,ας σοβαρευτουμε λιγο ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/09 21:02

    prosexete ti grafete giati erxonte eksodika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/10/09 21:58

    Εγώ δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αν όμως με 20 μέρες προετοιμασία πήρε 4.656 και υπολείπονται κι άλλα 25 εκλογικά τμήματα που σημαίνει ότι πιθανά να φτάσει τους 5.000 σταυρούς καταλαβαίνεις τι θα κάνει το άτομο την επόμενη φορά. Θα τους πάρει και τα σώβρακα που λέμε στο ποδόσφαιρο.
    Το δήλωσε άλλωστε ότι δεν ενδιαφέρετε για τον Δήμο θα παραμείνει πολιτευτής της παράταξης και τώρα θα έχει τουλάχιστον 1,5 χρόνο μέχρι τις επόμενες εκλογές για προετοιμασία. Βλέπω τον Τσούτσουρα να οργώνει την Β΄ Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/10/09 00:08

    Που τραγουδάει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/10/09 09:26

    stoy mike to bar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/10/09 10:16

    aytos re den mporese oyte proedros se omada,kai efyge apo ton aia pigenontas aplo melos se omada sto ampelaki kai ueli na gini kai boyleytis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/10/09 12:54

    Τα παιδιά τα δικά μας βρήκαν δουλειά ; ΟΧΙ μας έγλυφε ο Παυλάκης και του βολέψαμε πέντε χρόνια τον γιο στον ΟΤΕ και αφού μας προσκύνησε τον μονιμοποιήσαμε, καλά να πάθουμε .Τα παιδιά τους πανηγυρίζουνε και τα δικά μας κλαίνε . Βλάκες Νεοδημοκράτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/10/09 23:46

    ισίδωρε, δώστους να καταλάβουν αύριο στο δημοτικό συμβούλιο της 13/10/2009 ιδιαίτερα στο μπίλη, στο πίου, και στον κοκκινίζω απο τις βλακείες που λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.