Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Οκτ 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες Τον τελευταίο καιρό καταβάλλεται από κάποιους προσπάθεια επαναφοράς του διαχωρισμού των δημοτών μας σε ‘ντόπιους’ και ‘ξένους’. Ο διαχωρισμός αυτός, που είναι πλέον καταδικαστέος στη συνείδηση του λαού, γίνεται με υστεροβουλία και αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των προσωπικών επιλογών και στόχων όσων τον επιδιώκουν. Η προσπάθεια κατηγοριοποίησης και διαχωρισμού των δημοτών, εκτός από το ρατσισμό που αποπνέει, είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα και, κυρίως, επικίνδυνη για τη Σαλαμίνα, γιατί διαταράσσει τον κοινωνικό ιστό του δήμου μας. Στόχος όλων των κατοίκων του νησιού, ανεξάρτητα από τον τόπο που γεννήθηκαν και την περιοχή που κατοικούν, πρέπει να είναι η βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ομοψυχία, κοινωνική συνοχή και κοινές προσπάθειες. Η σημερινή δημοτική αρχή απορρίπτει λογικές διαχωρισμού των δημοτών και ενεργεί πάντα αμερόληπτα και με γνώμονα το καλό όλων, χωρίς καμία εξαίρεση. Για μας υπάρχουν μόνο δημότες Σαλαμίνας και μοναδικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτησή τους σε όποιο σημείο του δήμου κι αν κατοικούν. Ως δήμαρχος αυτού του τόπου, καλώ όλους τους δημότες να απορρίψουν κάθε προσπάθεια κατηγοριοποίησής τους και να καταδικάσουν όσους την επιδιώκουν, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την αγωνία μας για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. Φιλικά
Σπύρος Σοφράς
Βέβαια δεν μας εξηγεί ο κ. Δήμαρχος ποιος τον “ανάγκασε” και γιατί να βγάλει αυτή την ανακοίνωση έτσι άκαιρη κι άσκοπη χωρίς να αναφέρει τα γεγονότα. Αξιότιμε κ. Δήμαρχε αν έχετε στοιχεία γι’ αυτό το θέμα που διχάζει τον πληθυσμό του νησιού μας καλό είναι να τους κατονομάσετε με σαφήνεια και να είστε βέβαιος πως θα είμαστε στο πλάϊ σας αρωγοί και συμπαραστάτες, αναμένουμε νέα σας

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/09 01:05

    Καλά είσαι και πολύ… … τι φωτογραφία είναι αυτή που του έβαλες!!! Ελεήστε τον αόμματο??
    Θυμήθηκε η δημαρχάρα μας τους ξένους??? Τι έγινε μεγάλε?? Ποιος σε ζορίζει να μας το πεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/09 13:12

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙΣ;;; ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/10/09 18:03

    Καλό το ανέκδοτο του δημάρχου το άλλο με τον Τοττό το ξέρει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/10/09 18:12

    Την αγάπη και εκτίμηση του δημάρχου στην περιφέρεια θα την διαπιστώσεις άμεσα με μια μικρή βόλτα απ’ τα Κανάκια μέχρι το Μπατσί. Καμένες λάμπες / γούβες έτοιμες να μας ρουφήξουν / σκουπίδια ατέλειωτα / βουνά τα μπάζα κοσμούν κάθε γωνιά του νησιού μας. Μας θυμήθηκε όμως τώρα που το πράγμα ωρίμασε. Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο γιατί και ο ψηφοφόρος ωρίμασε και δεν πετά την ψήφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/10/09 20:56

    Για πες μας ρε παλικάρι, όταν συμφωνήσατε με τη Ρούλα και τον Ράπτη στην πρόσφατη συνάντηση που είχατε να απομονώσετε τους ξένους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ αυτά που μας λες τώρα τα είχες σκεφτεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/10/09 21:38

    Δήμαρχε , οι υποψήφιοι δημοτικοί σου σύμβουλοι ΑΛΑΙΣΚΑΣ , ΠΑΥΛΑΚΗΣ που τυγχάνουν να είναι εκλεγμένοι γραμματείς και με τους ψήφους των ξένων στο τοπικό προοδευτικό ΠΑΣΟΚ , όπου σταθούν και όπου βρεθούν βροντοφωνάζουν το μέγα πολίτικο επιχείρημα όχι «ΞΕΝΟ » Δήμαρχο. Για πες μας σε παρακαλώ την άποψη σου για την πολιτική επιχειρηματολογία των γραμματέων του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.