Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Οκτ 2009

Το γραφείο τύπου του δημάρχου προσπαθεί απεγνωσμένα να ρίξει σωσίβιο στον κ. Σοφρά με πρόχειρη ανακοίνωση

Το γραφείο τύπου και επικοινωνίας, του κ. Σπυρίδωνα Σοφρά, σε μια απέλπιδα, προσπάθεια να περισώσει (ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ.) ότι μπορεί να περισώσει από την τσαλακωμένη πλέον προσωπικότητα του Δημάρχου, εξέδωσε εσπευσμένα διάτρητη ανακοίνωση για να μας πείσει ότι τα μεγαθήρια που ετοιμάζει στην παραλία του νησιού και όμορφα θα είναι, αλλά και άοσμα ως και περιβαλλοντολογικά καλαίσθητα βαμμένα κ.α. Πως δεν μας είπε πόσο τυχεροί είμαστε που θα είναι η μοναδική παραλία νησιού με δικές της σκαταποθήκες. Έτσι αποσπασματικά λοιπόν αναφέρει: - Το γεγονός θορύβησε κάποιους συμπολίτες μας (άδικα βέβαια κατά την ταπεινή του άποψη) γιατί εσύ μπορεί να πήρες σπίτι στην παραλία για να έχεις την θέα, το ακριβοπλήρωσες σε αξία και επιπρόσθετους φόρους πλην όμως αυτός σου κοπανάει μπροστά σου τις σκαταποθήκες έτσι να ‘χεις να πορεύεσαι και πρέπει να του πεις κι ευχαριστώ. - Δεν θα βλέπεις θάλασσα πλέον - θα ‘χεις μπροστά σου εκτός των κτιρίων και το φουγάρο εξαερισμού της σκαταποθήκης να μυρίζεις καθαρό αέρα κατά το γραφείο τύπου και επικοινωνίας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του {… Θέλουμε όμως, παράλληλα, όταν κάνουμε τη βόλτα μας εκεί να μυρίζουμε το αεράκι της θάλασσας και όχι τις οσμές από τα απόβλητα, όπως γίνεται μέχρι σήμερα…} Μας αφήνει άφωνους το θράσος του/της συντάκτη. Κάποιοι άλλοι όπως μας χαρακτηρίζει, επαγγελματίες της παραποίησης εκμεταλλευόμαστε το θέμα πολιτικά ! ! ! ! Στην προσπάθεια του να πείσει για το ορθόν του πράγματος ο/η συντάκτης της ανακοίνωσης δικαιολογείτε, ότι {… δεν ήταν δυνατό να δημιουργηθεί το αντλιοστάσιο κάπου αλλού, διότι απαιτούνταν να βρίσκεται πολύ κοντά με το ήδη υπάρχον Α1 και διότι ήταν ο πλέον προσφορότερος χώρος που μπορούσε να υποδεχθεί τα λύματα χωρίς να εκτοξευτεί το κόστος…} Δηλαδή φίλε συμπατριώτη ΟΛΑ στον βωμό του κόστους. Παρακάτω μας αναφέρει ότι, {...άλλωστε σας το είχα πει σε δημόσιες ανοιχτές συζητήσεις...} Δηλαδή όπως λέμε, αμαρτία εξομολογούμενη δεν είναι αμαρτία. Ταυτόχρονα μας διαβεβαιώνει ότι έχει ευαισθησίες λες κι εμείς τον είπαμε αναίσθητο και καυχάται για τα δρομολογημένα έργα του Αγαπίου που τα εκτέλεσε εκείνος και τα παρουσιάζει σαν δικά του. Όσον αφορά δε τις παιδικές χαρές, μας διαβεβαιώνει ότι θα αναβαθμιστούν, άσχετα αν δίπλα τους είναι οι σκαταποθήκες με τα φουγάρα εξαερισμού. Τώρα αν όλοι εσείς δεν καταλάβατε το δίκαιο της άποψης του γραφείου τύπου και επικοινωνίας (όπως αυτοχαρακτηρίζεται) του κ. Σπυρίδωνα Σοφρά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλ 210 46 46 161 που έδωσαν οι ίδιοι για να σας εξηγήσουν τ’ όνειρο.
Περιττό δε να σας αναφέρουμε ότι η ανακοίνωση είναι ανυπόγραφη ακόμα κι ο/η συντάκτης της ντράπηκε να βάλει την υπογραφή του.
Δεν ήξερες, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/09 10:16

    ΒΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ
    ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΣΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ Ε Σ Υ
    ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ. ΡΩΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΛΑΜΑΝΙΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ??
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/09 17:07

    OLOI AYTOI APO THN ARXH TIS APOXETEYSHS OS TORA TI PERIMENATE OTI
    THA TA KANOYNE; E TA KANANE


    AMA DEN PLHMHRHSH H DIASTAYROSH
    KAI DE MAS ERTHOYN TA LYMATA MEXRI TA
    GONATA THA BALO GIA DHMARXOS
    PANA PEI OTI YPARXEI THEOS KAI OLLA
    GINONTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/09 19:22

    TO SALAMIS-NEWS MIPOS EINAI TO GRAFEIO TYPOY TOY KATASTROFEA RIS SALAMINAS KAI THS PAREAS TOY GIANNH TSABARH?SAS PEIRE XAMPARI O KOSMOS REEEEEEE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/09 20:20

    KATHE FORA POU GINETE MIA SYZHTHSH
    GIA TH SALAMINA STH MESH EINE OLOI AYTOI TSABARHDES STRATHGOI OLOI TOYS
    GIATI ANTI NA KANOUNE AYTO POU TOYS
    EIPAN OI SALAMINIOI ANTIPOLITEYSH
    ARXISAN 2 XRONIA PRIN NA KANOUN PROEKLOGIKO AGONA
    KAI AFHSANE ESENA NA LES MOLIS SYZHTHTE KATI GIA TON TOPO EINE TOY TADE ESEI EISE RE BALTOS GIA NA PIDAS TH SYZHTHSH KAI NA ALLAZEIS THEMA KATHE FORA
    LOIPON TI THA GINEI ME TO ANTLIOSTASIO AMA GEMISH
    H DIASTAYROSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/09 09:20

    KIMASE KI ONIREVESE, RE FILE O TSAVARIS STO KATO-KATO, DIKO SAS DIMIOURGIMA EINAI KAI MOLIS TON VGLETE ESEIS PROTOI THA TREXETE NA TON PROSKINISETE. AN DEN EKANE TIN MIA PATATA META TIN ALLI O SOFRAS THA YPIRHE TSAVARIS???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/10/09 09:36

    DE ME NIAZOYN LEME RE KANENAS TOYS
    EDO GRAFETE ENA PROBLHMA GIA TH
    SALAMINA MPOREIS NA BOHTHISHS H NA
    ENHMEROSEIS EXEI KALOS ALLIOS MHN
    ALLAZEIS TO THEMA ME TSABARIDES KAI LOIPOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/10/09 10:47

    tsabarakia eiste oloi reeeee..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/10/09 11:32

    STIS DHMOTIKES MAZI DE KOUNOUSATE
    THN SHMAIOYLA TORA KANEIS OTI DE TON
    KSERIS

    MOLIS TELIOSH TO ANTLIOSTASIO NA
    TOY KANETE EGGENIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/10/09 20:59

    ola tha teliosoyn mazi me tin apoxeteysi tha teliosi kai to paramithi toy tsabari kai tis simorias toy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/10/09 09:20

    STO ANTLIOSTASIO NA BALETE MARMARINH PLAKA ME TO ONOMA AYTOU POY TO
    ANEGIRE MOLIS TELIOSH
    STO TZABARH ESY EISOYN APO KATO KAI EKANES TA ZHTO
    MAZI EIXATE FTIAKSI TO PARAMYTHI
    ELA POY KANEIS THN PARTHENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/09 10:54

    Με το φόβο του Σοφρά θα ζείτε βρε λαμόγια, επειδή βρέθηκε ένας αξιόλογος άνθρωπος να μας βάλει σε τάξει τον πολεμάτε διάφορες παρεούλες τύπου Ρούλας-Μακρή-Τσαβαρή-Κόγια-Ράπτη-Παπασάβα δεν πείθετε κανένα σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι Σαλαμίνιοι.
    Ε, ρε Τραυλός που σας χρειάζετε
    αν σας κάνει ο ανθρωπος μια καταγκελία όπως ο Τραυλός που θα βάλετε την ουρά σας.
    Καληνύχτα παρεούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/10/09 16:37

    gia soy megale dimarxe, gemise toys skata pantoy. to mpajisi esh kai th mpaza soy koita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/10/09 16:53

    ΡΕ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ. ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;; ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΙΠΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ, ΝΑ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΛΗΣ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1982-1986.
    ΜΠΙΛΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΣΑΜΟΣ! ΣΑΜΟΣ! ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/10/09 17:00

    ειναι λυπηρο που καθε θεμα και καθε συζητηση προσπαθειτε να την ενταξετε στην αντιπαραθεση Σοφρα-
    Τζαβαρη. Που παίζει τελικά το ενδιαφέρον σας γιά τό νησί και τό
    περιβάλλον??
    ο Σοφράς μπορεί καί ο Τζαβαρής αύριο νά μή υπάρχουν στό νησί. Τά παιδιά σας όμως καί τα εγγόνια σας θά παίζουν δίπλα στό σκατό!!!
    γιαυτό ανοίξτε τά μάτια μακρυά από
    αντιπαραθέσεις καί αγαήστε λίγο αυτό τό ταλαίπωρο νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/10/09 17:26

    ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ; ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΚΗΦΗΝΟΠΟΥΛΑ; ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ; ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΑΓΩΓΙΣΚΟΙ.!!!! ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΡΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΠΟΡΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ; ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΦΑΓΑΝΕΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/10/09 17:36

    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΔΗΜΑΡΧΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;; ΞΕΡΩ, ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/10/09 11:34

    KAFENIO-STIN PARALIA SALAMINAS-H PRVTOBOYLIA.OLA DOREAN - OLA APO TOYS XORIGOYS TOY GIANNAROY TOY KATAGKELIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/10/09 16:47

    ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΑΘΑΡΟ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΕΣ. ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΛΑ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;;; ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/10/09 16:55

    ΣΑΜΙΩΤΙΣΑ, ΣΑΜΙΩΤΙΣΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ. ΣΑΜΙΩΤΙΣΑ, ΣΑΜΙΩΤΙΣΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ, ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ. ΓΕΡΑΝΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ, ΓΕΡΑΝΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ!!!!!!!! ΑΧ ΣΑΜΙΩΤΙΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.