Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Μαΐ 2010

Παράνομη - προνομιακή όσο και μονοπωλιακή η λειτουργία των φαρμακείων στο ΑΙΑΝΤΕΙΟ??? ! ! ! !

Ο αγανακτισμένος αναγνώστης μας κ. Νίκος Α. μας αποστέλλει την ακόλουθη δικαιολογημένη κι έντονη διαμαρτυρία του την οποία σας επισυνάπτουμε ατόφια. Τα σχόλια δικά σας κι αν εσείς δεν σηκώσετε το κεφάλι να διαμαρτυρηθείτε γιατί θα ‘πρεπε να αλλάξει κάτι σ’ αυτό τον δύσμοιρο τόπο!!!! Να μας τα παίρνουν θέλουν όλοι κι ας τους ραγιάδες να κοιμούνται. Το blog καθημερινά στην διάθεση σας για τις καταγγελίες σας. Μπείτε έστω και στα σχόλια δυνατά, να καταλάβουν κάποιοι πως οι ραγιάδες τέλειωσαν.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ,
ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ / ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ.
ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΥΠΟΥ) ΤΟΠΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΥΝ!! (Σ.Σ. αλήθεια έτσι και μ' αυτές τις προοπτικές πήραν την άδεια λειτουργίας;;; κ. Νομάρχα!!! κ. Δήμαρχε!!!)
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΠΥΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ (ΑΜΠΕΛΑΚΙ) ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΛΑΒΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΘΡΑΣΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ!!!
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ - ΜΟΥΛΚΙ - ΝΑΤΟ / ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ / ΒΡΟΝΤΟΥ / ΚΑΚΗΣ ΒΙΓΛΑΣ / ΠΕΡΑΝΙ / ΚΑΝΑΚΙΩΝ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ / ΓΥΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ?
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΔΕΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ Π.Χ. ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ & ΣΑΒ/ΚΟ ΝΑ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ?
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ?
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΡΙΘΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ. ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΤΗΜΑ. ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ (Σ.Σ. τ' ακούς κ Νομάρχα!! Εκτός των τρισάθλιων ζυθεστιατορίων που δικαίως και μπράβο σου κυνηγάς υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα!!! Να σου πούμε κι εδώ μπράβο; Αναμένουμε).
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!! (Σ.Σ. και για σας βαρούν τα σήμαντρα κ Δήμαρχε έχετε να δηλώσετε κάτι στους δύσμοιρους συγκατοίκους μας;;;!!! Μην ξεχνάτε, το Αιάντειο είναι κι αυτή δική σας περιοχή)
ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,
ΝΙΚΟΣ Α.
Σ.Σ. Αγαπητέ φίλε Νίκο συμπαραστεκόμαστε πλήρως στον καημό και στα προβλήματα του Αιαντείου. Σου υποσχόμαστε να προωθήσομε την ανάρτηση στον αρμόδιο κ. Νομάρχη ως και στον κ. Δήμαρχο και να ζητήσουμε την επέμβαση τους ως και την τοποθέτηση τους για να την δημοσιεύσουμε. Ελπίζουμε να έχουμε άμεσα νέα τους. Θα επανέλθουμε.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/5/10 12:10

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/10 15:29

    TI DOYLEIA EXOYN RE GIANNH TSABARH OI EPISTIMONES TOY DHMOY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/10 15:34

    re tsatsoi toy afentikoy sas toy tsabarh oso kai na thelete na poylhsete to paramithi sas re royfianoi oti gia ola fteei o dhmarxos sas exoyn parei oloi eidhsh kai se ligo tha sas paroyn kai me tis klotsies re apateones. ti doyleia exei o dimarxos re lamogio tsabari me tis efimeries ton farmakion? apateona e apateona.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/10 16:57

    ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ Κ.ΤΣΑΒΑΡΗ Η ΜΗ), ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο Κ.ΣΩΦΡΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/5/10 21:32

    NA PAREMBH O XOROFYLAKAS TSABARHS POY EXEI LYSH DIA PASAN NOSO KAI PASA MALAKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/10 17:02

    re oyyyyyst tsatsotsabarakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/5/10 01:19

    Γιατί δεν αναρτάτε τα σχόλια που δεν βρίζουν αλλά λένε τα πράγματα με τ΄ ονομά τους; Φοβάστε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/5/10 14:18

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/5/10 19:17

    Ως κάτοικος Κακής Βίγλας θα συμφωνήσω με τη έκφραση διαμαρτυρίας του αναγνώστη Νίκου Α.

    Γιατί κανείς όμως δεν φαίνεται να σχολιάζει το πρόβλημα που θίγεται, παρά αναλωνόμαστε σε πολιτικές διαφωνίες?

    Μας ρώτησε κανείς τι τραβάμε, όταν Κυριακές τρέχουμε στην άλλη άκρη του νησιού, γιατί όπως φαίνεται οι βολεμένοι και προφανώς "φτιαγμένοι" φαρμακοποιοί του Αιαντείου δεν θέλουν να υπηρετήσουν το επάγγελμά τους? ΟΧΙ!! Φαίνεται όμως δεν έχουν πια ανάγκη την πελατεία τους!

    Καιρός λοιπόν να γίνει κάτι, η κατάσταση ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/5/10 19:27

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!

    ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ "ΓΛΕΙΦΟΥΝ", ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ & ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ/ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΖΙΡΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ "ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ"

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ4/5/10 21:33

    Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.




    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/5/10 23:35

    φίλε του εμπορικού συλλόγου για να αναρτηθεί το θέμα σου θέλει ονόματα προέδρου και γραμματέα και υπογραφή με σφραγίδα του συλλόγου. Αλλιώς είναι μαιμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/5/10 14:43

    Ton Tsabari pote tha ton klisoun mesa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.