Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαΐ 2010

Παράνομη - προνομιακή όσο και μονοπωλιακή η λειτουργία των φαρμακείων στο ΑΙΑΝΤΕΙΟ ? ? ! ! συνέχεια ανάρτησης Πρωτομαγιάς

Αγαπητέ φίλε Νίκο Α.

Όχι ότι δεν το περίμενα, αλλά στο αναφέρω μια κι ίσως να είχες την απορία ή την υποψία ότι είχα απάντηση και ξέχασα να ενημερώσω εσένα και τους ξεχασμένους κατοίκους του Αιαντείου.
ΟΧΙ φίλε μου, αν κι έστειλα με Ε-Μαιλ αυθημερόν, την ανάρτηση σου στον Νομάρχη Πειραιά αλλά και στον Δήμαρχο Σαλαμίνας για το επίμαχο θέμα της παράνομης, προνομιακής όσο και μονοπωλιακής λειτουργίας των φαρμακείων του Αιαντείου, ουδεμία απάντηση καταδέχτηκαν να μας στείλουν.
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε
Με εκτίμηση
Ο διαχειριστής

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/5/10 11:47

    ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/10 12:37

    ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΆΧΡΗΣΤΟΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/10 13:08

    EISASTE ROYFIANOI KOYKOYLOFOROI PROBOKATORES DOSILOGOI TOY AISXISTOY EIDOYS KAI OSO ZIGONH O KAIROS TIS THIELAS TOSO PIO POLY THA APOKALYPTESTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/5/10 22:32

    giati re ysterike 1:08!!! to ehases telios??? iremise kai pes mas to giati tha s' akousoume mono pes mas to giati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/10 10:36

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???

    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ????ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ????ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΩΡΕ????????????

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.