Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Μαΐ 2010

EURO STAT - DOVER 1o – SALAMINA 2o GREECE STAT -PERAMA SALAMINA 1o

Διαβάζοντας τις εκθέσεις τις Euro stat ότι το πορθμείο της Σαλαμίνας είναι 2ο σε επιβάτες με 1ο το Dover της Αγγλίας αισθάνεσαι υπερηφάνεια που αναφέρεται το νησί μας 2ο μεταξύ των 10 πορθμείων της Ευρώπης με κίνηση 13.000.000!!! επιβατών το χρόνο.
Αυτό που δεν αναφέρεται και είμαστε πρώτοι με μεγάλη διαφορά, είναι στην αδιαφορία ,στην τσαπατσουλιά και στη υπερβολή (σημ.1)
Τουλάχιστον πέντε λεωφόροι καταλήγουν στην Λεωφόρο δημοκρατίας στο Πέραμα στην κατεύθυνση προς το πορθμείο για Σαλαμίνα, όπου χρησιμοποιείται στο σημείο από την τροχαία Περάματος και μετά η μια λωρίδα από τις δυο, καθώς πλησιάζουμε στο πορθμείο καταλήγουμε σε μια λωρίδα και σε ένα απροσδιόριστο κομβικό οδικό σημείο, με πεζούς αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία ,ταξί ,με απέραντο άναρχο παρκιν ,σε ρυπαρά ταμεία ,σε άθλιες αφετηρίες λεωφορείων, σε εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους στέγαστρα αναμονής επιβατών ,χωρίς πεζοδρόμια ,όπου και τα λιγοστά μέτρα για πεζές διελεύσεις είναι καταλυμένα από φτωχούς μικροπωλητές, και επάνω σε αυτόν τον ανύπαρκτο πεζόδρομο υπάρχουν παράγκες, περίπτερα, υπαίθρια αφοδευτήρια, σταντ του πάλε ποτέ free pres,κάδοι απορριμμάτων σκουπίδια μέσα και έξω ……………………. αφού τα προσπεράσεις όλα αυτά επιβιβάζεσαι σε ένα από τα 30!!!!!!(σημ.1) φερυ για να πέρασης στη Σαλαμίνα απόσταση 1,6 μίλια σε 35 λεπτά με την αναμονή (με κουπί θα πήγαινες πιο γρήγορα)

Υπάρχουν βέβαια κάποιες ώρες και αμιγώς επιβατικά σκάφη αλλά θα ήταν καλύτερα να μην σχολιαστούν τώρα!!!!

Φθάνοντας στη Σαλαμίνα ένας δρόμος 5μετρων είναι η έξοδος του πορθμείου τα πάντα κατακλυσμένα από σταθμευμένα οχήματα χωρίς πεζοδρόμια χωρίς ταμπέλες πληροφοριών ………………….μια από τα ίδια

Μα ……….13.000.000 επιβάτες περνούν από εδώ κανείς δεν βλέπει αυτό το χάλι!!!!!

Τι συμβαίνει με εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ τι έχουμε πάθει!!!!

"Εμμανουήλ Κάϊλας"

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/10 19:42

    ////Τι συμβαίνει με εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ τι έχουμε πάθει!!!!///

    ti exete pathei re na figete na pate allou.megara,aspropyrgo,elefsina,alepoxori,kineta.sas to leme xronia tora min erxosaste salamina eseis ekei to xava sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/10 09:18

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/10 18:54

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/10 21:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/10 18:13

    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

    ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ;;; ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ: Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ, ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15/05/10 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΜΕΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28/05/10 ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ;;; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ;; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;; ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑΣΥΝΗ;; ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;;

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.