Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαΐ 2010

«Τραγική» και κοινωνικά απαξιωμένη η εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας στην τοπική οργάνωση της ΝΔ Παλουκίων

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, χωρίς δικά μας λόγια
Αγαπητό blog, μετά την τελευταία επώνυμη τοποθέτηση μου που δημοσίευσες στις 5 του Μάρτη και σ’ ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την φιλοξενία σου και να αναρτήσεις το σχόλιο μου για την χθεσινή εκδήλωση της ΝΔ Παλουκίων. Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία.
------------------------------------------------------------------------------
Αναμενόμενη εξέλιξη μετά την πολυδιάσπαση του τέως κραταιού κομματικού σχηματισμού. Η απαξίωση από την βάση του κόμματος έφτασε και στις τοπικές κομματικές οργανώσεις που κι αυτές με τα δικά τους προσωπικά λάθη και απολίτικες τακτικές οδήγησαν όχι μόνο τον απλό ψηφοφόρο μακριά από τα κομματικά γραφεία αλλά ακόμα και τα υπάρχοντα στελέχη.
Η παλαιοκομματική τακτική των απερχόμενων προεδρείων που πίστευαν πως με τις ίντριγκες και τις μεθοδεύσεις μιας άλλης εποχής θα ελέγχουν και στο μέλλον τις οργανώσεις με την ίδια τακτική και αδιαφάνεια στιγμάτισε τις οργανώσεις και οδήγησε αρκετά άξια και ικανά στελέχη στο περιθώριο μια και δεν θέλησαν να στιγματιστούν οι ίδιοι ως νεολαμόγια.
Έτσι την ημέρα του εορτασμού της μητέρας ακόμα και οι φίλα προσκείμενοι δημοτικοί συνδυασμοί δεν παρέστησαν σύσσωμοι αλλά οι αρχηγοί μόνο με λιγοστά στελέχη τους μια και στην σημερινή συγκυρία, η διεκδίκηση χρίσματος ή έστω κομματικής έμμεσης στήριξης θα σήμαινε για τον συνδυασμό καθαρή αυτοκτονία με την τόση κοινωνική απαξίωση που υπάρχει για τα κόμματα που όλα αυτά τα χρόνια λυμαίνονταν την εξουσία.
Ο φόβος του γιουχαΐσματος δεν άφησε βουλευτές και πολιτευτές της Β’ Πειραιά να παραστούν στην εκδήλωση, ακόμα κι ο Νεράντζης που τελικά παρέστη ως και ο Τριανταφύλλου, έφθασαν σχεδόν στο τέλος της εκδήλωσης για να απαξιωθούν κι αυτοί με την σειρά τους από τον πρόεδρο της τοπικής Νίκο Ελευθεριάνο ο οποίος επιδεικτικά δεν τους έδωσε τον λόγο ούτε για απλό χαιρετισμό, άλλωστε αυτή την στιγμή στην αίθουσα δεν ήταν παραπάνω από 30 άτομα.
Π. Λιάσκος

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/5/10 12:40

    Ναι ρε φίλε καταντήσαμε να ντρεπόμαστε που είμαστε νεοδημοκράτες ρε ουστ έξω απ’ την παράγκα - στις εσωτερικές εκλογές που έρχονται ψηφίζουμε νέους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/10 13:10

    P.LIASKOS OPOS LEME UANASAKIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/10 23:40

    οι ειδικοί και οι επιστήμονες που ήταν ρε παιδιά;;; μάλλον μπαξίσι δεν είχε και δρόμο μακριά. όσο για τους μάγκες του πολιτισμού κούκουλα με το χράμι μέχρι τις εκλογές, είναι πρώτοι στην πουστιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.