Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Μαΐ 2010

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ

Κατέρρευσε μία ακόμη συκοφαντία εις βάρος του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή.
Οι δήθεν σειρά παραβάσεων καθήκοντος στις οποίες κατά καιρούς αναφέρονται οι συκοφάντες του και οι οποίες στην πραγματικότητα ήταν μία και μοναδική , εκδικάσθηκε σήμερα 27/5/2010 στο Α΄ Τριμελές Πλημ/κείο Πειραιά.
Η Εισαγγελέας της έδρας κα Φραγκιά πρότεινε την αθώωση του Γιάννη Τσαβαρή και το Δικαστήριο (Καραχάλιου Πρόεδρος, Τονιόλου και Καινούριος μέλη) ΟΜΟΦΩΝΑ τον ΑΘΩΩΣΕ.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αθωωθείς είχε υποπέσει σε παράβαση καθήκοντος αφού μετά από έκθεση αυτοψίας που είχε διενεργήσει ειδικό κλιμάκιο, όφειλε ως υπάλληλος της Νομαρχίας και βάσει αυτής της εκθέσεως να προβεί σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος (συνεργείου επισκευής – φανοποιεία αυτοκινήτων) που λειτουργούσε στην περιοχή Ρέντη του Πειραιά λόγω ελλείψεως καταλλήλου μονώσεως.
Κατά την εκδίκαση της υποθέσεως ο συνήγορος του κατηγορουμένου γνωστός Σαλαμίνιος ποινικολόγος Γιώργος Παπανικολάου μεταξύ άλλων στοιχείων παρουσίασε και την υπ’ αριθμ. 2703/2006 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (το οποίο επίσης απασχόλησε το συγκεκριμένο ζήτημα).
Με την απόφαση του αυτή το Σ.τ.Ε, ακύρωσε σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη που είχε ανακαλέσει εσφαλμένα την εκδοθείσα από την Νομαρχία άδεια λειτουργίας του καταστήματος.
Στην ουσία δηλαδή το Σ.τ.Ε επιβράβευσε το χειρισμό της όλης υποθέσεως από τον υποψήφιο Δήμαρχο και απεδέχθει (όπως το Ποινικό Δικαστήριο δια της εκδοθείσης αθωωτικής αποφάσεως) ότι ο Γιάννης Τσαβαρής, σαν Υπάλληλος της Νομαρχίας Πειραιά, με την εν γένει συμπεριφορά του στο χειρισμό της υποθέσεως, αρνούμενος απόλυτα αιτιολογημένα να συμπράξει στην παράνομη ανάκληση της άδειας του καταστήματος όχι μόνο δεν υπέπεσε σε παράβαση καθήκοντος αλλά αντίθετα χειρίστηκε την υπόθεση με γνώσεις και εμπειρία εξειδικευμένου στελέχους της Διοίκησης.
Το σημαντικότερο δε στην εξέλιξη της υπόθεσης είναι ότι για την κείμενη νομοθεσία που διέπει τις αδειοδοτήσεις των συνεργείων φανοποιείων αυτοκινήτων ο συγκεκριμένος χειρισμός που έγινε από τον Γιάννη Τσαβαρή αποτελεί πλέον ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/5/10 23:41

    Μπράβο Γιάννη. Πάντα παλικάρι. Αλλά να έχεις τον ίδιο δικηγόρο με τον δήμαρχο δεν το περιμέναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/10 09:32

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ;; ΔΗΛ. ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/10 11:21

    ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΟΔΕΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ;
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
    κ.ΤΣΑΒΑΡΗ ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ;
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Θ'ΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ετιας ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ: "ΗΓΓΕΙΚΕΝ Η ΩΡΑ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/10 12:19

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ;;; ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ, ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/10 12:29

    το πόθεν έσχες ο κύριος δήμαρχος που τόσο προκαλούσε πότε θα το δημοσιοποιήσει;; να μάθουμε για τους τρεις νόμιμους μισθούς, τα μπαξίσια, τα δώρα των φίλων, των ημετέρων και των εταιρειών. πάλι στο ταμπούρι και τουφεκιές στον αέρα τον κοπανιστό, με αυτά τα κόλπα θα μείνετε πάρα πολύ πίσω ουτε ένα σύμβουλο δεν θα βρείτε. όλα στη φόρα κύριε δήμαρχε, όλα στη φόρα όπως έκανε ο τσαβαρής και όχι μόνο να προκαλούμε γιατί ο κόσμος δεν σας ακούει. αρκεί το ψέμα, όλα στη φόρα και στη δημοσιότητα κύριε δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/10 15:08

    EKSI SELIDES DIAFIMISI STON TSIMPOYKA POSA LEFTA DOSATE RE TSABARAKIA?TIMOLOGIO SAS EKOPSE?TH SDOE TH GNORIZETE RE LAMOGIA?AN DEN TH GNORIZETE POLY GRHGORA THA THN MATHETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/5/10 16:19

    Tsabari na vastikseis ton idio dikigoro kai sto dimo otan vgeis gia na se athoonei apo tis lamogies tou Spirou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/5/10 18:18

    ΟΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;;;;; ΤΟ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΚΑΙ ΠΑΝΩ;; ΤΙ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ;; Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΈΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;; ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ;; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΤΕ ΚΑΝ ΚΑΛΟΑ ΤΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΊΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ;;; Ε!!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/5/10 19:37

    ΨΕΥΤΑΡΆΚΟ ΤΣΑΒΑΡΉ, ΜΊΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΉΝΥΣΗ ΈΧΕΙΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟ "ΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙ".
    ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ Κ. ΤΣΑΒΑΡΗ: ΠΟΣΕΣ ΔΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ; ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΒΑΛΕ;
    ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;

    υσ: ΤΟ ΣτΕ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ;
    ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/5/10 21:01

    Πρόσεχε με ποιους συνεργάζεσαι γιατί καρφώνεσαι Γιαννάκη. Με αυτούς θες την δημαρχία; Με τα ίδια λαμόγια του χθες; Μαύρο θα φας και θα αναρωτιέσαι εαν άξιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/5/10 23:19

    Ο ΝΕΟΤΕΡΙΣΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΗΣ
    ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΖΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΝΕΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ
    ΤΗΝ Κ.ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΗ ΧΑΤΖΗ
    ΜΑΛΩΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ
    ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΣ

    ΡΕ ΚΑΚΟΜΗΡΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΗΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ

    ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/5/10 10:17

    Δημαρχε Σαλαμινας ποτε επιτελους θα ξυπνησεις για να δεις τους συνεργατες σου πως σε πουλανε;
    ειναι ηθικο και νομιμο ο δικηγορος του δημου να υπερασπιζετε εναν που κατηγορηται για παραβαση καθηκοντος
    να ειναι υποψηφιος δημαρχος να εχουν ακουστει τοσα και τοσα για αυτον τον υποψηφιο και εσυ να εχεις ακομη διπλα σου τον νομικο συμβουλο του δημου ο οποιος ειναι υποχρεομενος να υπερασπιζετε τα συμφεροντα του δημου και των δημοτων.
    Ο κ. τσαβαρης με μια τοσο σοβαρη κατηγορια γιατι επελεξε για δικηγορο τον κ. παπανικολαου;
    κ.σοφρα δημαρχε Σαλαμινας θα μας δωσετε μια απαντηση;
    Δημαρχε θα επανελθω με περισσοτερα
    σχολια και αποκαλυψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/5/10 10:33

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΘΩΟΥΣ Η ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ;;; ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΡΥΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ. ΝΟΜΙΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΙΣΧΥΕΙ;; ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ;; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΣΕΣ ΔΙΚΕΣ ΕΧΕΙ;; ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/5/10 14:56

    KARGIOLHDES TZABAROSOFRADES EXETE NA FATE MAYRO LAMOGIA POY UA TRIBETE TA MATIA SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/5/10 15:35

    Ο δήμαρχος έχει πολλές δίκες αλλά με δικηγόρο τον ίδιο που επέλεξες και εσύ. Μακάρι να μην βγεις ποτέ δήμαρχος όχι γιατί δεν σου αξίζει αλλά γιατί δεν έχεις μάθει να διακρίνεις την ποιότητα του ανθρώπου και την αξιοπρέπεια του όταν πρόκειται να συνεργαστείς μαζί του.
    Αυτή την αλλαγή περιμένουμε να φέρεις στο δημαρχείο; Τα ίδια λαμόγια ξανά να μας κυβερνάνε; Ή νομίζεις ότι τον Σοφρά ο δικηγόρος σου ποτέ δεν τον συμβούλεψε; Αίσχος και ντροπή. Σκεφτόμουν αν πρέπε να σε ψηφίσω αλλά τώρα με αυτά που βλέπω κατάλαβα ότι είσαι ότι και ο προηγούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/5/10 20:38

    ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;;; ΠΡΟΣΕΞΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΗΣ( ΓΛΥΦΤΗ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/5/10 20:40

    ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/6/10 23:37

    ΤΖΑΒΑΡΗ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ
    ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΡΑΚΟΣ ΜΑΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.