Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Δεκ 2012

Εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο μηχανισμό σε αυτοκίνητο



Εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο μηχανισμό σε αυτοκίνητο έξω από την οικία συνδημότη μας, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2012, στο νησί μας.
Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της Σαλαμίνας περιστατικό έχει συγκλονίσει την μικρή κοινωνία, αφού έγινε στο κέντρο του νησιού και σε απόσταση μικρότερη των 250 μέτρων από το Α. Τ. Σαλαμίνας.
Από τις διαδοχικές ισχυρές εκρήξεις αναστατώθηκε η γειτονιά και οι γύρω από αυτήν περιοχές. Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο όχημα ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται. 
Διερεύνηση για τα κίνητρα της επίθεσης στον συνδημότη που έχει να επιδείξει πλούσια δράση και ευαισθησία σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και στην εφαρμογή της νομοθεσίας για το περιβάλλον, διενεργεί η Αστυνομία.
 

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/12/12 22:57

    ν θέλω με τίποτα να πιστέψω ότι αυτό έγινε στο νησί μας. Τελικά δεν έχουμε ασφάλεια ούτε και στο κέντρο που ζούμε.
    Δηλαδή όποιος μιλάει θα του καίνε το αυτοκίνητο;
    Σίγουρα αυτοί που το έκαναν δεν θα προσέφυγαν στην δικαιοσύνη γιατί θα ήθελαν να επιβληθούν στον συνδημότη μας με την βία.
    Τι έγινε Τσαβαρή έγινε δήμαρχος στο Σικάγο; Ή μήπως στην Σικελία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/12 23:47

    Δεν με παραξενεύει το γεγονός διότι από την στιγμή που συγκεκριμένοι άνθρωποι κάνανε το νησί ένα απέραντο εργοτάξιο, ήταν επακόλουθο να αρχίσουν τα όργανα. Πλέον ο πολιτικός δεν χαρακτηρίζεται από οραμάτα αλλά ορίζεται ως υπάλληλος των πολυεθνικών και μεγάλων εταιριών.
    Σκεφτείτε τι έχουμε να πάθουμε αν πούμε ΟΧΙ στην ζεύξη και το έργο το έχει αναλάβει πολυεθνική εταιρία. Θα μας τινάξουν το νησί στον αέρα.
    Εύχομαι όλα αυτά είναι σενάρια της φαντασίας μας και όχι πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/12 10:30

    Εάν δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών τότε η ανησυχία μου είναι μεγάλη σχετικά με την δράση όσων εμπλεκόμαστε σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Σε αυτή την περίπτωση το θέμα έχει άλλες διαστάσεις και από προσωπικό αρχίζει και παίρνει διαστάσεις κοινωνικές. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιου η ζωή απειλείται για θέμα που επισημαίνω αν δεν είναι προσωπικό, τότε είναι γνωστό σε όλους τους κυρίους που κατέχουν θέσεις εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/12 10:47

    Χάσανε την μιλιά τους ξαφνικά οι ξερόλες του νησιού; Για όλα έχουν άποψη εκτός από αυτή την θρασύδειλη ενέργεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/12 11:55

    Αν ήταν θέμα με χρήματα, κατασκευαστικές εταιρίες, ζεύξεις κλπ και την κουτσή μαρία θα είχαν βγάλει για να δείξουν ότι ο κόσμος θέλει κάτι. Θα κάνανε την λεγόμενη προπαγάνδα. Τώρα η σιωπή δηλώνει τύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/12 12:46

    Ελάτε στους συλλόγους μας λένε να έχουμε δύναμη και φωνή. Για να κάνουμε τι; Να μιλάμε και να χάνουμε την ζωή μας; Αν πάλι δεν μιλάμε τότε γιατί κάνουμε τους συλλόγους; Για να λέμε ότι όλα είναι ωραία και καλά; Αυτή την κοινωνία παραδίδετε καθημερινά στα παιδιά σας.
    Σε μία κοινωνία που καταρρέει, μια εξαθλιωμένη κοινωνία οικονομικά, παρατηρούμε στο νησί να υπάρχει μία σιωπή λες και όλα κυλάνε ομαλά. Από ότι φαίνεται όλα δεν κυλάνε ομαλά. Με φοβίζει αυτό το φαινόμενο γιατί αποτελεί δείγμα το τι θα επακολουθήσει τους επόμενους μήνες. Θα βρεθούν γρήγορα οι υπαίτιοι για να καθαρίσει ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/12 15:09

    Γιαννάκη ωραία ασφάλεια μας παρέχεις. Μετά τα Σαλαμίνεια θα έχουμε τα Γκαζάκια. Να σε ξαναψηφίσουμε να μας ανατινάξεις και την Ρεβυθούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/12 16:28

    Πέρα από το θέμα αυτό για το οποίο δεν έχω άποψη. Ωστόσο σκέφτομαι ποιος είπε στον αγαπητό φίλο να ασχοληθεί με περιβαλλοντικά θέματα; Δεν ξέρει ότι αυτά τα θέματα προεκλογικά φέρνουν ψήφους και μετεκλογικά πολλά ευρώπουλα; Τι περίμενε να είναι οι πολιτικοί μας τίμιοι και να νοιάζονται για το πριβάλλον; Κακώς ασχολείται όποιος ασχολείται με το περιβάλλον. Δείτε τι γίνεται με τα ορυχεία χρυσού στην Χαλκιδική. Όλα τα βαφτίζουν ανάπτυξη και προχωράνε ακάθεκτοι. Πολιτικός και ειλικρινής δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/12/12 21:35

    Αν στη Σαλαμίνα έφτασαν και οι εκρήξεις με γκαζάκια τότε πολύ φοβάμαι δεν θα αργήσουμε να γίνουμε Σικελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/12/12 23:57

    Πιστεύει κανείς σοβαρός ότι όλα αυτά γίνονται τυχαία; Μετά τα οικονομικά μέτρα και την εξαθλίωσή μας, γίνεται οτιδήποτε για να μας τρομοκρατήσουν με κάθε τρόπο. Μην μιλάτε γιατί θα χάσετε την ζωή σας. Μην αντιδράτε γιατί θα σας απολύσουν. Μην αναζητάτε τους υπαίτιους της παρακμής γιατί θα ρίξουμε τα φώτα της επικαιρότητας πάνω σας.
    Εδώ κάνουν κοινωνικά ιατρεία για να κερδίσουν την συμπάθειά μας οι ίδιοι οι πολιτικοί που έκαναν τόσα χρόνια συνδικαλισμό και έλεγχαν την Διοίκηση. Να στε σίγουροι σε λίγο καιρό θα μας κάνουν και κοινωνικές κηδείες.

    «Το της όλης πόλεως ήθος ομοιούται τοις άρχουσι» (Ισοκράτης).

    Αφιερωμένο σε αυτούς που διαβάζουν όσα λέμε, εξουσιάζουν στον τόπο μας και συμπεριφέρονται σαν αρπακτικά. Αυτά τα ήθη απέκτησε το νησί μας ανάλογα προφανώς με τους ξεδιάντροπους πολιτικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/12/12 02:23

    Πώς μου μυρίζει …φουρνέλο;
    Όποιος ξένος μπαίνει στο νησί κουβαλάει τα δικά του ήθη και έθιμα.
    Το ζούμε με το Δήμαρχό μας , θα το ζήσουμε και με τους ξένους επιχειρηματίας οι οποίοι δεν διστάζουν να ξεβγάλουν από τη μέση όποιον νομίζουν ότι τους ενοχλεί.
    Ο συνδημότης μας του οποίου το αυτοκίνητο έγινε ..στόχος και παρανάλωμα του πυρός, έχει δείξει μεγάλη δραστηριότητα για περιβαλλοντικά θέματα και ειδικά για το νταμάρι στη Γούβα Μπατσί καθότι έχει και έννομο συμφέρον αφού τυγχάνει ιδιοκτήτης όμορης με το νταμάρι δασικής εκτάσεως. Είναι φιλήσυχος άνθρωπος και δεν έχει εχθρούς.
    Το κτύπημα αυτό είναι μαφιόζικο και σαν τέτοιο μόνο ένας μπορεί να το κάνει, αυτός που ενοχλείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/12/12 23:30

    Οποιος αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος, για την καλλίτερη ποιότητα της ζωής μας, για τα συμφέροντα του τόπου μας ενάντια στα αδηφάγα συμφέροντα των εισαγόμενων μεγαλο-καρχαριών που λυμαίνομται το νησί με τις ευλογίες και την ανοχή του εισαγόμενου δημάρχου, γίνεται στόχος τρομοκρατικής ενέργειας, όπως έγινε ο συμπαθέστατος συνδημότης μας. Ποιός άλλος έχει σειρά; Πώς μου φαίνεται ότι το επόμενο θύμα θα είναι κάποια δημοτική σύμβουλος;
    Εύχομαι να διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/12/12 00:26

    23:30 έχεις απόλυτο δίκιο. Η κυρία σύμβουλος η οποία πήγε ενάντια σε αυτά τα συμφέροντα επειδή προτίμησε τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της μαχητικότητας από τον δρόμο των εντυπώσεων που κάποιοι ακολούθησαν, κλείνοντας τάχα μου δρόμους και παραπλανόντας με αυτό τον τρόπο τον ψηφοφόρο, ενδεχομένως να είναι το μαύρο πρόβατο για αυτούς. Αλλά να ξέρει δεν είναι μόνη της και ο κόσμος θα αναγνωρίσει την προσφορά της και θα λειτουργήσει σαν ασπίδα γύρω της. Ο λαός της Σαλαμίνας θέλει ήρεμη ζωή στο νησί και κάποιον να νοιάζεται για το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/12/12 12:58

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ {ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ}
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ {ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΑ}.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/12/12 14:27

    Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να φάνε το βουνό χωρίς συμβόλαια. Αυτούς να τους διαχωρίσεις από τους υπολοίπους ιδιοκτήτες που δεν είναι ούτε πολιτικοί ούτε καταπατητές. Εκτός αν δεν είσαι απο την Σαλαμίνα οπότε δικαιολογείσαι να μην γνωρίζεις την ιστορία αυτού του τόπου. Τώρα όσο αφορά τις συκοφαντίες για τους ιδιοκτήτες του βουνού τράβα και ρώτα ποιοι το μίσθωναν και από πότε και μετά έλα να μας κάνεις τον εξυπνάκια. Το βουνό δεν είναι εξωραιστικός σύλλογος για να μαζευτούμε καμία δεκαριά να το φάτε εσείς οι εξυπνάκηδες οι ξένοι. Ούτε ανήκει στον πατέρα σου που δεν πήγε ποτέ σχολείο και δεν ήξερε που έπεφτε η Σαλαμίνα στο χάρτι. Μην μπλέκεις με τους εξυπνάκηδες που θέλουν να το φάνε με το τσαμπουκά γιατί αυτοί έχουν το δικό τους καημό και τα δικά τους παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/12/12 20:31

    Ρε εσύ φίλε που λές για "ιδιοκτήτες" βουνού εξήγησε μου κάτι .Δηλαδή εκτός από "ιδιοκτήτες βουνού"υπάρχουν και "ιδιοκτήτες θαλασσών,ποταμών λιμνών κ.λπ " .
    Ωραίο ανέκδοτο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?
    Στη Σαλαμίνα αυτούς τους λέμε ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ. Χώνεψέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/12/12 21:37

    Δφεβσγβφσγσδφψδσφω ψεβγωσψδσωγψ όλο σάλια είσαι 20:31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/12/12 09:09

    Εσύ που δεν ξέρεις για ιδιοκτήτες βουνού στη Σαλαμίνα πήγαινε εάν είσαι τόσο μάγκας στο Θηνιό και πες ότι είναι δημόσιο.
    Πήγαινε όχι πολύ μακρυά αλλά στο Μπιζάνι που κάποιοι δήθεν αριστεροί τα παντελονιάζουν τα ευρώπουλα για τα καλά. Αν έχεις φρύδια τράβα και ρώτα πόσα δίνει κάποιος να πετάξει μπάζα στο Μπιζάνι. Κι αν εκεί έχεις πάει να τους πεις καταπατητές και να τους βγάλεις όλους έξω.
    Καταπατητές φίλε μου είναι αυτοί που πάνε και λένε εις το όνομα του λαού αυτό είναι δικό μου και αυτοί που πάνε με τις πολιτικές πλάτες και στήνουν επιχειρήσεις εις το όνομα της δήθεν ανάπτυξης. Εκεί τα ξεχνάτε όλα εσείς οι χαραμοφάηδες γυρολόγοι μπουρδολόγοι του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/12/12 12:16

    Ρε άνεργε υιέ/θύμα δεν μας σκανάρεις τα συμβόλαια του βουνού για να δούμε αν είσαι ιδιοκτήτης ή ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/12/12 12:26

    09.09
    TO BOYNO EIXE ΠΕΥΚΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/12/12 17:49

    12:26 Το πουλάκι τσίου, το πουλάκι τσίου, το πουλάκι τσίου....

    12:16 Νταβατζής είσαι και ζητάς τα χαρτιά του ανθρώπου; Κοίτατε ρε κάτι λιμοκοντόροι που τους πληρώνουν οι βιαστές του περιβάλλοντος να το παίζουν νταβατζήδες στα μπλογκς. Κάνε τον νταβατζή στην αδερφή σου και στην μάνα σου. Εδώ μέσα καταθέτουμε απόψεις, νέα, ειδήσεις, απορίες κλπ. Όσο για τα προσωπικά σου με το θύμα ψάξε να τον βρεις να του πεις αυτοπροσώπος τις προσωπικές σου απόψεις. Αλλιώς τους ίδιους χαρακτηρισμούς ανώνυμα μπορεί να λέει ο καθένας και για σένα εδώ μέσα. Ακόμα και χειρότερα δηλαδή.
    Για το Μπιζάνι κάτι έγραψε άλλος παραπάνω και το κάνατε τουμπεκί. Μην δείχνετε ότι ενοχλείστε τόσο πολύ, επειδή εκεί κάποιοι τα τρώνε χοντρά. Τα βουνά είναι βουνά είτε είναι στο Μπατσί είτε είναι στο Μπιζάνι. Εξάλλου εκεί είναι τα ίδια άτομα που τα άρπαζαν και στο Μπατσί αλλά τους έδιωξαν νύχτα.
    Το περιβάλλον έχει σημασία και ποιοι το καταστρέφουν χωρίς να μιλά κανείς. Εσείς κοιτάτε να κάνετε κάτι για αυτά τα οποία καθημερινά συμβαίνουν στο νησί και αφήστε τα ιδιοκτησιακά σε αυτούς που έχουν τα γένια και τα χτένια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/12/12 00:18

    17.49
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/12/12 23:16

    00:18 ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΛΣΟΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΣΟΙ?
    ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ, ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΒΟΥΝΑ, ΠΕΥΚΑ, ΣΟΓΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ........ ΑΠΑΝΤΑ ΡΕ ΘΥΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.