Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Δεκ 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κας ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ κ.ΤΣΑΒΑΡΗ, «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»


Την παροιμία αυτή μου θυμίζει το χθεσινό λιβελογράφημα του κ.Τσαβαρή με τίτλο «Ένοχος ένοχον ου ποιεί, κ.Νάννου».
Του συνέστησα “σιωπή” , αλλά δυστυχώς επανέρχεται, σαν τον «δολοφόνο που ξαναγυρίζει πάντα στο τόπο του εγκλήματος», με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και ύβρεις στο πρόσωπό μου, ίδιον της ελαφρότητας του χαρακτήρα του.
Τον καταδιώκουν φαίνεται οι Ερινύες του οικονομικού εγκλήματος που αποπειράθηκε να διαπράξει σε βάρος του Δήμου και των συνδημοτών μας, κατά συρροή.
Ατυχώς γι΄αυτόν κι ευτυχώς για τους συνδημότες μας, βρήκε μπροστά του 17 ακέραιους δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου που εν σώματι πέταξαν στα “σκουπίδιαολόκληρη τη Συμπληρωματική του Σύμβαση, κι έτσι την γλύτωσαν οι συνδημότες μας που θα καλούνταν να πληρώσουνχρυσή” την επέκταση του δικτύου, μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να φουσκώσουν οι τσέπες των εργολάβων.
   Το Ανώτατο αυτό Δικαστήριο, του οποίου μέλημα είναι η προστασία του δημόσιου χρήματος από δόλιες και αδιαφανείς οικονομικές δραστηριότητες της εξουσίας,  δεν έκανε αποδεκτή ούτε 1 από τις 7 εργασίες της Σύμβασης, γιατί όλες “μύριζαν”.
    Με ανυπόστατους ισχυρισμούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που του τις επιστρέφω αυτολεξεί, το μόνο που κατορθώνει είναι να εκτίθεται ακόμη περισσότερο αφού ο κόσμος δεν τρώει πλέον “κουτόχορτο” και αφουγκράζεται τα πάντα.
    Πράγματι, παρευρέθηκα στη σύσκεψη που αναφέρει. Εκεί, μας μίλησε για στενά, σοκάκια και μερικούς δρόμους της Πόλης που δεν είχαν διανοιχθεί και δεν συμπεριλαμβάνονταν στην αρχική μελέτη και ζήτησε τη συναίνεσή μας για μία Συμπλ/κή Σύμβαση, ώστε να καταστεί δυνατόν να περαστούν αγωγοί και σ’ αυτά, τότε που το έργο ήταν σε εξέλιξη και τα μηχανήματα ήταν διαθέσιμα.
     Βρήκα την πρόταση λογική και συμφώνησα με την προϋπόθεση ότι η έκπτωση του αναδόχου θα ήταν η συνήθης που δίνεται για τέτοια έργα και ακόμη μεγαλύτερη ώστε να επιβαρύνονταν στο ελάχιστο οι κάτοικοι. Ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι εάν δεν δεχθούν να δώσουν μεγάλη έκπτωση, η Συμπληρωματική δεν θα γίνει.
     Επειδή, εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε το κόστος του έργου, ούτε φυσικά και το ύψος της έκπτωσης που θα έδινε ο εργολάβος, συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε όταν αυτά θα ήταν γνωστά. Πέρασαν 4,5 μήνες από τότε, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
     Καμία αναφορά δεν έγινε για οφειλή του Ταμείου Συνοχής όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο Δήμαρχος, ούτε και συνέτρεχε λόγος να γίνει, γιατί όταν μιλάει κανείς για μικρότερη επιβάρυνση των κατοίκων, εξυπακούεται ότι τη δαπάνη του έργου, ως ανταποδοτικό, θα την πλήρωναν οι κάτοικοι. Δεύτερον είναι γνωστό στους πάντες ότι το Ταμείο Συνοχής ποτέ δεν πληρώνει συμπλ/κές εργασίες, ούτε καν τις εξετάζει.       
     Τούτο, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στους πόρους κάλυψης της δαπάνης που αναγράφεται στη Σύμβαση  δεν συμπεριλαμβάνονται πόροι του Ταμ. Συνοχής, παρά μόνο του Δήμου.      
       Όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα ότι τη σημαία της ‘ανύπαρκτης’ οφειλής του Ταμείου Συνοχής, αλλά και της υπαρκτής αν θέλετε, η ουσία ούτως ή άλλως δεν αλλάζει, την ανακάλυψε και την ανεμίζει κατόπιν εορτής και εκ του ασφαλούς, εμπαίζοντας τον κόσμο. Διότι μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει για το τι θα συνέβαινε αφού δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να συμβεί, άρα και να εξακριβωθεί.
     Στην αμαρτωλή Συμπληρωματική, εκτός από την εργασία της επέκτασης του δικτύου, είχαν προσθέσει ανεξήγητα και άλλες 6 εργασίες από το πουθενά, ανεβάζοντας τη δαπάνη στα 7,6 εκατομμύρια ευρώ.
Είναι αυτό που λένε «τώρα που βρήκαμε τον Παπά, ας θάψουμε και μερικούς».
Για αυτές τις 6 εργασίες, γιατί αποφεύγει επιμελώς να τις αναφέρει ο κ. Τσαβαρής και μιλάει μόνο για την 1;
Εκεί που περίμενα η έκπτωση με την απευθείας ανάθεση να είναι μεγάλη όπως είχε δεσμευτεί στην σύσκεψη δηλ. τουλάχιστον 50% (με δημοπράτηση ίδιου έργου η Ελευσίνα πήρε 47% και τα Μέγαρα 51%), διαπίστωσα ότι η έκπτωση ήταν μόνο 12%, ούτε καν 14% που ισχυρίζεται τώρα ο Δήμαρχος.
Στην πραγματικότητα όμως η μέση έκπτωση (για το σύνολον των εργασιών) είναι  μόλις 9,3% . Αυτό το θεωρεί επιτυχία ο κ.Τσαβαρής και επαίρεται γι΄αυτό!!!!
Όταν η τιμή μονάδος άντλησης υδάτων στον 2ο ΑΠΕ είναι 103 ευρώ /ημέρα και στην Συμπληρωματική την ανεβάζουνε στα 410  δηλ. μία αύξηση 300% , μήπως κι αυτό το θεωρεί επιτυχία ο κ.Τσαβαρής;
Η αλήθεια είναι μία και μόνη, είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι.
Οι ασκούντες την διοίκηση του Δήμου, νομίζοντας ότι δεν θα τολμήσει η αντιπολίτευση να αντιδράσει λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα του έργου,  χρησιμοποίησε την εργασία της επέκτασης του δικτύου ως όχημα για να σπρώξει και τις άλλες 6 μέσω της αμαρτωλής Συμπληρωματικής, φουσκώνοντας όμως έτσι τις τσέπες των εργολάβων κατά 5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να τα δικαιούνται, όπως αποφάνθηκε οριστικά και αμετάκλητα το Ανώτατο Δικαστήριο.
Και τώρα είναι η σειρά μου να ρωτήσω κι εγώ δημόσια, χρησιμοποιώντας τις ίδιες λέξεις που χρησιμοποίησε ο κ.Τσαβαρής σε ανάλογη (αλλά πολύ μικρότερου ποσού) περίπτωση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, που είχε σαν αποτέλεσμα ο κ.Σοφράς και τα 2/3 των Δημ. Συμβούλων να τρέχουν ακόμα στους Εισαγγελείς.

  • Κύριοι, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρε κ.Τσαβαρή, γιατί επιμένατε και κάνατε με έξοδα του Δήμου άλλα 2 δικαστήρια για να ανατρέψετε την θετική για το Δήμο Απόφαση του Ε’ Κλιμακίου, που σας έλεγε ότι οι εργολάβοι έχουν πληρωθεί για τις εργασίες και δεν δικαιούνται επιπρόσθετης αμοιβής;
  • Γιατί δεν ακούσατε τους Δικηγόρους του Δήμου που σας λέγανε, σταματήστε;
  • Τι όφελος είχατε;  Είστε συνένοχοι ή αδαείς;
Όσο για το ακατάσχετο παραλήρημα που είναι διάχυτο στο κείμενο και ειδικότερα στο τελευταίο εδάφιο για το τι Δήμαρχο χρειάζεται το νησί κλπ, κλπ,  κ.Τσαβαρή, φαίνεται ότι τρέχετε με πολύ μεγάλη ταχύτητα κι έχετε χάσει τον έλεγχο. Μήπως έχετε πρόβλημα φρένων ή λαδιών;   Καλό είναι να το κοιτάξετε γρήγορα το πρόβλημά σας, γιατί είναι σοβαρό.
Μη μας πάθετε τίποτα χρονιάρες μέρες και τι θα απογίνουμε χωρίς εσάς !!!
Για το τι Δήμαρχο χρειάζεται το νησί, είναι βέβαιο ότι θα σας το πούνε οι δημότες στις επόμενες εκλογές.
Σίγουρα όμως, το νησί δεν χρειάζεται  έναν Δήμαρχο
  • που να ρέπει στην παρανομία,
  • που στερείται πολιτικού πολιτισμού,
  • που δεν σέβεται τις προεκλογικές του δεσμεύσεις,
  • που εμπαίζει τον κόσμο,
  • που προασπίζει τα συμφέροντα των εργολάβων,
  • που είναι υπέρ των νταμαριών και ιχθυοτροφείων,
  • που δεν διεκδικεί τα οφειλόμενα και δεν εισπράττει ούτε ένα ευρώ από τους λατόμους,
  • που κάνει συμφωνίες με εργολάβους κάτω από το τραπέζι,
  • που δεν προασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών,
  • που εμφορείται από αλαζονεία και εγωκεντρισμό,
  • που στερείται της ικανότητας να παράγει ουσιαστικό έργο,
  • που οικειοποιείται έργα άλλων και τα παρουσιάζει ως επίτευγμα δικό του,
  • που δεν σέβεται και το τελευταίο ευρώ του Δήμου,
  • που αντιμετωπίζει την πολιτική αντιπαράθεση με απειλές, μηνύσεις και αγωγές,
  • έναν Δήμαρχο υποχείριο των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Σαλαμίνα 30/12/2012
Υ.Γ.
ü  Το έγγραφο που παραθέτει ο κ.Τσαβαρής προφανώς στερείται ουσίας και δεν επιβεβαιώνει τίποτα απολύτως, παρά μόνο το ποσό που έχει δώσει μέχρι τώρα το Ταμ. Συνοχής και το υπόλοιπο, γι΄αυτό και αποφεύγει να κάνει  αναφορά σε αυτό.
ü  Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το έργο έχει απενταχθεί προ πολλού και τα 8,5 εκατ. έχουν …πετάξει.
ü  Το θέμα είναι μη μας ζητήσουνε πίσω και τα αρχικά 3,5 εκατ. ευρώ
ü  Απλά, ο κ Τσαβαρής το παραθέτει για να θολώσει τα νερά.
ü  Αντίθετα, αυτό που παραθέτω εγώ, (βλέπε σχετικό έγγραφο ΕΔΩ) είναι το έγγραφο της ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (υπηρεσία η οποία αποτελεί τον κρίκο μεταξύ Δήμου και Ταμ. Συνοχής) το οποίο επιβεβαιώνει τα γραφόμενά μου ότι δηλ. ο συγχρηματοδοτούμενος από το Ταμείο Συνοχής προϋπολογισμός έχει εξαντληθεί, και συνεπώς καμία οφειλή δεν υπάρχει.
ü  Για μία ακόμη φορά γελοιοποιείται ο κ.Τσαβαρής με τα ασύστολα ψέματα χωρίς όριο.  

43 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/12/12 12:18

    Δεν τον λυπασαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/12 12:26

    ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΟΔΟ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΛΑΚΗ.
    ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/12/12 12:56

    Άλλο ήθος και άλλη παιδεία από μία κυρία που προσφέρει στον τόπο με κάθε δυνατόν τρόπο. Με σοβαρότητα και εντιμότητα. Συγχαρητήρια κ. Νάννου. Αφήστε τους να λένε ότι θέλουν. Εμείς νοιαζόμαστε για αυτόν τον τόπο και όχι για τους εργολάβους και τους νταμαράδες που νοιάζεται ο Γιαννάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/12/12 14:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/12/12 14:52

    Τωρα τι εχουν να μας πουν τα ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΙΑ ΟΕΟΟΟ;
    Μουγκα στη στρουγκα εεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/12/12 15:18

    Συγγνώμη παιδία μου αλλά έχουμε σιδέρωμα μόλις τελειώσουμε θα αρχίσουμε
    Τα Τσοβαρόσκυλα …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/12/12 15:46

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/12/12 16:23

    Φανταστείτε σε αυτές τις εποχές που το χρέος όταν ανάλαβε ο Τσαβαρής ήταν 43 εκατομμύρια να είχαμε Δήμαρχο την Νάννου.
    Ο Δήμος θα είχε βάλει λουκέτο από τον πρώτο μήνα.
    Η γυναίκα που θέλει να γίνει Δήμαρχος και επιμένει και πιστεύει ότι η Σαλαμίνα θα εμπιστευτεί τις τύχες του νησιού στον ..... Μηνά,
    με συγχωρείτε στην Ρούλα.
    Η γυναίκα πολιτικός που θέλει να δηλώνει και οικονομολόγος, η οποία ήθελε τον Δήμο υπό την υπο κηδεμονία του μημονίου και της Τρόϊκας. Η κα Νάννου η οποία δεν ήθελε να επιμυκηνθεί ο χρόνος αποπληρωμής των δανείων που έχει πάρει ο Δήμος και να μειωθούν οι τόκοι που πληρώνει κάθε μήνα. Μοναδικός σκοπός ο Δήμος να κλείσει για να δείξει ότι ο Δήμαρχος είναι ανίκανος. Η κυρία που ήθελε ως λύση στα οικονομικά αδιέξοδα την τρόϊκα στον Δήμο.
    80 εκατομμύρια ευρώ σε έργα από ΕΣΠΑ και ΠΕΠ εξασφάλισε αυτη Δημοτική αρχή κα Νάννου. Αυτός ο Δήμαρχος ξεσκίστηκε να βρει τα 8 εκατομμύρια να τελειώσει η αποχέτευση όταν ο Σοφράς δεν μπορούσε να τα βρει και είχε σταματήσει το έργο 1 χρόνο ή μήμπως και αυτά τα είχε εξασφαλίσει ο κ. Σοφράς;
    Προσπαθείτε απεγνωσμένα να δικαιολογηθείτε για την συμπληρωματική αποχέτευση όταν ο κόσμος ξέρει ότι τώτα θα πληρώσει 5 φορές περισσότερα.
    Κα Νάννου όσο και να σας σπρώχνει για Δήμαρχο ο σύζυγός σας ('ολοι το γνωρίζουν αυτό) δεν κάνετε. Είστε λίγη, μη σπαταλάτε τον χρόνο σας. Η σαλαμίνα έχει ανάγκη από δήμαρχο και Δήμαρχο έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/12/12 16:33

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/12/12 16:33

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/12/12 16:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/12/12 16:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/12/12 16:42

    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΝΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/12/12 16:42

    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΝΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/12/12 16:42

    blepis file moy sto kratitirio apagorebonte ta kompioyter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/12/12 16:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/12/12 16:44

    ΛΑΜΟΓΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/12/12 17:25

    Κ. Μηνά κάλο μήνα και καλή χρονιά να έχουμε πάμε τώρα στο ψητό….. βρε χριστιανέ μου εσύ που είσαι λίγο της δουλειάς , δώσε της να καταλάβει άλλο το ταμείο συνοχής και άλλο πράγμα η διαχειριστική αρχή δυο χρόνια της το λέμε φωναχτά μα κου- κου ο γκιώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/12/12 17:36

    Παιδιά μόλις τελειώσαμε το σιδέρωμα μας αμόλυσαν κι από το κρατητήριο και τώρα θα ασχοληθούμε μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/12/12 17:41

    Ο δήμαρχος προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα τα κάνει σωστά και ότι η δικαιοσύνη κάνει λάθος που τόσες φορές του έτριψε στα μούτρα την συμπληρωματική. Προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι ανίκανη αυτή που όσα του έλεγε για την Τούρλα δικαιώθηκε στο ακέραιο. Επιδιώκει την σπίλωση της όταν με το νταμάρι στο Μπατσί αποκάλυψε στα δημοτικά συμβούλια ποιος είναι ο αληθινός χαρακτήρας του. Μέχρι και ο κ. Σοφράς του είπε να πάνε μαζί το πρωί στα Παλούκια να δούνε παρέα τα φορτηγά του νταμαριού να βγάζουν έξω το υλικό μας. Αλλά τότε κιότεψε. Της ρίχνει λάσπη επειδή είναι γυναίκα ενώ αυτός ως γνήσιο αρσενικό όχι μόνο δεν κράτησε καμία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις αλλά κατάφερε να χάσει και τα 2/3 της δύναμης των συμβούλων του. Αυτός είναι ο Τσάβες που εμείς οι Κουλουριώτες του δώσαμε αξία κάνοντας τον δήμαρχο και αυτός μας την επιστρέφει με ύβρεις για όσους απευθύνονται στην δικαιοσύνη και δικαιώνονται για το καλό του νησιού μας. Για μαζευτείτε λίγο εκεί στο μέγαρο γιατί η πείνα είναι κακός σύμβουλος όταν τα εκατομμύρια πάνε και έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/12/12 18:31

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΚΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΙ ΔΟΣΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΙΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΟΝΑΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΛΙΠΟΝ ΚΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/12/12 18:47

    anaptixiakos ........nano anatheseis.......poles Para
    poles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/12/12 18:50

    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/12/12 18:55

    17:25
    Εσύ είσαι και πολύ ξουράφι.
    Πού διάβασες εσύ κάτι τέτοιο;
    Δεν μας το κάνεις copy paste να το δούμε;
    Είσαι και αντιδήμαρχος,τρομάρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος30/12/12 19:42

    16:42
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ;
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ Ή ΦΑΛΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΝΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΑΝΝΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ. ΒΛΑΣΤΗΜΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος30/12/12 20:22

    16:23
    Γιαννάκη, όταν ακους Μηνάς σε πιάνει σύγκριο, γιατί;
    Σε τζούζει βλέπω που έχεις να κάνεις με μια οικονομολόγο, γιατί εσύ είσαι οικονόμος και τα οικονομάς.
    Είσαι μια ζωή ψέματα. Τρόφιμος της σχολής ΠΑΣΟΚ '80 έχεις γίνει ξεφτέρι στην προπαγάνδα και την πακαποντιά. Εμείς όμως δεν θέλουμε τέτοιους, θέλουμε ανθρώπους τίμιους και ειλικρινείςμ θέλουμε παληκάρια και όχι κουνιστούς.
    Αν έκανες εκείνα που σου έλεγε η Νάννου, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και σιγουρα καλλίτερα για σένα. Η γυναίκα αυτή έχει δικαιωθεί σε όλα όσα έχει πει.
    Είναι αλήθεια ότι σου έχει ακυρώσει καμιά 20ρια αποφάσεις του Δημοτικου Συμβουλίου; Τελικά, μου φαίνεται ότι ή εσύ είσαι πολύ λίγος ή η Νάννου πιάνει πουλιά στον αέρα. Όπως και νάχει αποδεικνύεσαι πολύ μικρός και κρίμα που σε είχα ψηφίσει.
    Αλήθεια, ο νταμαράς τι κάνει; Πώς τα κατάφερες ρε αθεόφοβε και τον έκανες πιό πολύ φίλο από τον Σοφρά;
    Είσαι μανούλα σ΄αυτά. Εχεις μύτη και μυρίζεσαι το άτιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος30/12/12 20:42

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος30/12/12 21:22

    Τι μας θύμισες ρε φίλε 20:22. Φιλιπινέζες του νταμαρά κατάντησαν πολλοί από τους γνωστούς που έκλειναν δρόμους προεκλογικά.
    Μόνο ένας Κριτσίκης πόνεσε αυτόν τον τόπο και ήταν δήμαρχος με προσφορά. Όλοι οι άλλοι άλεσαν την πέτρα, την έκαναν μέλι και έχωσαν βαθιά τα δάκτυλα τους μέσα. Εύχομαι να μην ξαναδεί ο τόπος μέρες σαν τις μέρες του σημερινού δημάρχου. Είναι πολύ λίγος και δεν ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος30/12/12 21:26

    Καλά δεν ντρέπεσαι ρε λουλέ!
    Άμα ήτανε επώνυμο θα έγραφες αυτές τις παπαριές; Αν το 'γραφαν για την γυναίκα σου, την αδελφή σου ή τη μάνα σου θα σ΄άρεσε; Γιαυτό σκέψου πριν γάψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος30/12/12 21:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/12/12 22:03

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος30/12/12 23:35

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος30/12/12 23:50

    Αδελφια μου μη σκυλοβριζόσαστε και θα επανελθει ο " εργολαβικός συναιτερισμός του Μαριούλη της Νάνο του πιπη και του Μακριχέρη και θα σας τα λυσει ολα τα προβλήματα!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ


    Η ΝΑΝΟ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ

    Ο ΜΑΡΙΟΥΛΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ


    Ο ΜΑΚΡΙΧΕΡΗΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ...ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    Ο ΠΙΠΗΣ ΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος30/12/12 23:56

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος30/12/12 23:59

    ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ –ΚΙΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ –ΚΙΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ –ΚΙΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ -ΚΙΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ –ΚΙΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ –ΚΙΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ -ΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος31/12/12 00:07

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος31/12/12 00:42

    http://agkathi-salamis.blogspot.gr/2012/12/2013_2498.html
    Αυτές είναι αναρτήσεις Λάμπρο μου όχι οι δικες σου
    "Ο Ήλιος θα "βραχυκυκλώσει" τη Γη το 2013"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος31/12/12 00:44

    και συ Λάμπρο μου ασχολείσαι με τα βραχυκυκλώματα που κάνει ο Γιαννάκης στη Νάννου και τους υπόλοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος31/12/12 09:48

    5.000.000 ευρώ θα έβαζε στην τσέπη και είναι ακόμη έξω;
    Τόσο απατεώνας είναι ο άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος31/12/12 15:18

    Αχ τι πάθατε …… ο μεγάλος είναι και πολύ μάγκας σιγά σιγά χάνετε και αυτούς που είχατε δεδομένους, στο τέλος θα μείνετε με την ατμομηχανή (πρώην φρουτέμπορα) και την τεμπέλα … ε ρε γλέντια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο το νέο έτος να είναι έτος χαράς και αισιοδοξίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος2/1/13 19:28

    80 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΈΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΩΣ ΩΡΑΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΕΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ,ΓΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος3/1/13 22:52

    Το ερώτημα είναι πόσα έχει βάλει στην τσέπη. Αυτό μετράει.
    ΤΑ άλλα δεν είναι τίποτα. Όλοι οι οικισμοί της Ελλάδας, 695 στον αριθμό, έχουν έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Ποιά είναι η επιτυχία ρε βλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.