Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Δεκ 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ


            Οι άνεργοι και ειδικά οι νέες και οι νέοι των εργατικών – λαϊκών οικογενειών πρέπει να πρωτοστατήσουν στην πάλη για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία, διεκδικώντας ταυτόχρονα την άμεση λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας των ανέργων. Δεν πρέπει να αποδεχθούν ως φυσιολογική κατάσταση να ζουν μόνιμα στην ανεργία, στην ανασφάλεια, με μικρά διαλείμματα μαύρης εργασίας, με μισθούς πείνας και εργασιακές συνθήκες δουλείας. Η σταθερή εργασία με σύγχρονα δικαιώματα για όλους είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους και μπορεί να γίνει πράξη.  
            Το ΚΚΕ καλεί τους άνεργους, τις νέες και τους νέους, τα νεαρά ζευγάρια να συμμετέχουν πιο αποφασιστικά στις δράσεις – διεκδικήσεις και τις πρωτοβουλίες αγωνιστικής – ταξικής αλληλεγγύης που αναπτύσσουν για τα δικαιώματά τους, την προστασία τους, τα εργατικά σωματεία και οι λαϊκές επιτροπές.
ΑΘΗΝΑ 6/12/2012   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.