Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Δεκ 2012

Μάνος Δερτούζος, ανεβάζει το θερμόμετρο στο Αιάντειο, γόρδιος δεσμός για τον δήμαρχο Σαλαμίνας, τα δύσκολα είναι μπροστά δήμαρχε!!!


 
ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΕ ΜΠΟΥΤΣΗ!
Mετά το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου την 24η  Δεκεμβρίου 2012, τις εισηγήσεις του κ. Μπούτση και τη σύμφωνη γνώμη των μελών της Δημοτικής Κοινότητας της κ. Δημητριάδου και των κ.κ. Μητρόπουλου και Βασιλείου αναγκάζομαι να πάρω θέση και να απαντήσω.

Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με πολιτικό λόγο και επιχειρήματα. Ταυτόχρονα όμως, αυτή την φορά είμαι αναγκασμένος να στείλω όλο τον φάκελο με τις  ανεπίτρεπτες εκφράσεις και αναφορές που έχουν γίνει στο όνομά μου τα δύο τελευταία χρόνια,  τόσο από τον κ. Μπούτση όσο και από τα μέλη  της Δημοτικής Κοινότητας, στην δικαιοσύνη.  Η απρέπεια του λόγου έχει τα όριά της και δυστυχώς φαίνεται ότι μόνο η δικαστική οδός μπορεί να εμποδίσει ορισμένα άτομα από το να συκοφαντούν και να υβρίζουν.  Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Είμαι υποχρεωμένος επίσης να απαντήσω σε ότι με αφορά, χωρίς να έχω την πρόθεση  να επισκιάσω τον Δήμαρχο, όπως ανέφερε ο κ. Μπούτσης. Απαντώ μόνο σε ότι αφορά την προσωπική και πολιτική μου αξιοπρέπεια.

Ο κ. Μπούτσης, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου μέχρι 31/12/2012, για μία φορά ακόμη προσπαθεί να παραποιήσει την αλήθεια και να  μην αναφέρει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους απαξιώθηκε από την Δημοτική αρχή. Αποκρύπτει ο κ. Μπούτσης ότι μετά την εκλογή του με τον συνδυασμό του Γιάννη Τσαβαρή δέχτηκε την θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας  για δύο χρόνια με την υπόσχεση  ότι σε δύο χρόνια θα παραδώσει την θέση στην κα Τσενόγλου Δέσποινα, η οποία ήλθε πρώτη σε ψήφους στο Αιάντειο. Αντίθετα, ο κ. Μπούτσης ταυτίστηκε πλήρως από τους πρώτους μήνες με τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση με μοναδικό και απώτερο σκοπό να έχει σίγουρες τις θετικές ψήφους, ούτως ώστε να εδραιώσει την θέση του στην Προεδρία για μία τετραετία. Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή.

Ο κ. Μπούτσης  αναφέρει για  πολλοστή  φορά μία διένεξη την οποία είχα με τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή  προ δεκαετίας και όχι προ πενταετίας, όπως εσκεμμένως παραποιεί την χρονολογία. Την αναφορά αυτή την έχει κάνει κατ’ επανάληψη προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις. Πράγματι με τον σημερινό Δήμαρχο είχα μία πολιτική διαφωνία πριν 10 χρόνια. Η διαφωνία στην πολιτική είναι κάτι σύνηθες, αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα είμαι δίπλα στον Γιάννη Τσαβαρή και μάλιστα στην πρώτη γραμμή. 

Ήμουν δίπλα του επί εποχής Σοφρά πηγαίνοντας τέσσερις  φορές στα  Δικαστήρια για να στηρίξω θέσεις και απόψεις του, όταν ο κ. Μπούτσης ήταν με τον  Βαγγέλη Αγαπίου.

Ήμουν δίπλα του διαθέτοντας την εφημερίδα μου στον Συνδυασμό μέχρι την ημέρα των εκλογών.  Είμαι στην πρώτη γραμμή από την ημέρα εκλογής του Συνδυασμού και δεν εναντιώθηκα όταν τον Ιανουάριο του 2011 έκανε Αντιδημάρχους εκείνους που είχαν πολύ λιγότερες ψήφους από μένα. 

Δεν εναντιώνομαι ούτε τώρα που διατηρεί τους ίδιους Αντιδημάρχους  και θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή προσφέροντας και παράγοντας έργο από οποιαδήποτε θέση, στηρίζοντας τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκα, μέχρι να λήξει αυτή η θητεία. Αυτό επιτάσσει η πολιτική μου παιδεία.

Ποιός είναι άραγε λοιπόν πρωταθλητής στην κυβίστηση (κωλοτούμπα), χαρακτηρισμός που αποδίδει σε μένα;  Εγώ που είμαι σταθερά δίπλα στον Γιάννη Τσαβαρή επί μία δεκαετία παρ’ όλη την  μη αξιοποίησή μου ή ο κ. Μπούτσης ο οποίος από τους πρώτους μήνες της εκλογής του πήγε απέναντι στον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκε, ταυτιζόμενος με την αντιπολίτευση με μοναδικό σκοπό να διατηρηθεί στην προεδρία επί τέσσερα χρόνια, ενώ πριν  συμπληρωθεί η διετία άλλαξε συνδυασμό βρισκόμενος δίπλα στους κ.κ. Μακρή-Τραυλό και απέναντι φυσικά από τον Γιάννη Τσαβαρή; Ο κόσμος κρίνει και βγάζει τα συμπεράσματά του.

Για την αναφορά που έκανα στην εφημερίδα μου για τα έργα στο Αιάντειο ο κος Μπούτσης σχολιάζει στην εισήγησή του «…κατάφερε επίσης να επισύρει την προσοχή  των αρχών στα διάφορα έργα και στο τέλος προσπάθησε να εμπλέξει εμάς και τους Συλλόγους για την πραγματοποίηση των έργων».  Ποιόν προσπαθεί να πείσει ο κ. Μπούτσης, που νομίζει ότι αναφέρεται σε ανόητους; Ο ίδιος έστειλε (δυστυχώς με την σύμφωνη γνώμη των μελών της Δημοτικής Κοινότητας) επίσημο έγγραφο στην Κτηματική υπηρεσία και την κάλεσε να ελέγξει την νομιμότητα των έργων στην παραλία Κακηβίγλας, στη παραλία του Συλλόγου Αγίου Φανουρίου αλλά και το μικρό ανακαινισμένο εκκλησάκι του Αγίου Ελευθερίου στην Κακή Βίγλα!!! (εκεί έφτασε το μίσος του)

Ποιον προσπαθεί να πείσει όταν στο ίδιο Συμβούλιο της 24ης Δεκεμβρίου 2012 στο τέταρτο θέμα με τίτλο «Συνεχιζόμενα παράνομα έργα, στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Αιαντείου», τελειώνοντας την εισήγησή του, που αποτελεί ένα κατηγορώ κατά των έργων, γράφει: «Ζητάμε να ασκηθεί έλεγχος νομιμότητας και συγκεκριμένα να γίνουν ποιοτικοί και ποσοτικοί έλεγχοι……».

Με αυτές τις ανεπίτρεπτες, ανιστόρητες, αδόκιμες και πολιτικά επιπόλαιες  ενέργειες ο κ. Μπούτσης  αλλά και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας, κάλεσαν την Κτηματική υπηρεσία η οποία με την σειρά της ζητά εξηγήσεις από τον Δήμο για το έργο της παραλίας της Κακή Βίγλας και όχι μόνο.

Η πολιτική στάση του κ. Μπούτση  για τα έργα  στο Αιάντειο,   με τον οποίον συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας , είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη, κατακριτέα και κάνει ζημιά στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Αιαντείου.  Τους καταγγέλλω δημοσίως. Χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα να μπορείς να παράγεις ουσιαστικό έργο σε ευπαθείς περιοχές όπως το Αιάντειο.

Ο κ. Μπούτσης  συγχρόνως αποκρύπτει επιστολές συλλόγων οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί και  καταφέρονται εναντίον του για την συνεχιζόμενη πολιτική του κατά των έργων και την καταγγελία που έκανε στην Κτηματική υπηρεσία.

Επανέρχεται ο κ. Μπούτσης και κάνει λόγο για πανάκριβα έργα ενώ αυτός και μόνο αυτός χαρακτηρίζει το έργο της κακή Βίγλας ως «Τοιχίο του αίσχους».  Οι πολίτες έχουν κρίση. Σε ότι αφορά τα υποτιθέμενα πανάκριβα έργα, θα ήθελα να τον πληροφορήσω ότι δεν στοίχισαν στον Δήμο ούτε ένα ευρώ. Μήπως για αυτό επαναστατεί ο κ. Μπούτσης;

 Αποτελεί επίσης οξύμωρο σχήμα  ότι στην εισήγηση του στο ίδιο θέμα αναφέρει: «Έργα έχουν γίνει στο Αιάντειο….» Τουλάχιστον αυτό αναφέρει και η λαλίστατη κα Δημητριάδου, όπου βρεθεί. Αυτό αναφέρει και η πλειοψηφία των κατοίκων του Αιαντείου και των Συλλόγων. Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν ότι δεν έγιναν έργα στο  Αιάντειο, το πρόβλημα είναι ότι δεν έγιναν έργα  από τον κο Μπούτση.

Ειλικρινά όμως τι περίμενε ο κ. Μπούτσης και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας; Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  να έχει ταυτιστεί πλήρως με την αντιπολίτευση, σε κάθε Συμβούλιο να υβρίζεται η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος και ταυτόχρονα ο τελευταίος να τους αναθέτει την υλοποίηση έργων; Δηλαδή και θα τον υβρίζουν και θα τους εμπιστεύεται;  Αυτό θα αποτελούσε πολιτική πρωτοτυπία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όπως έχω ήδη πει σε προηγούμενη αναφορά μου, κλήθηκα από τον Δήμαρχο να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Αιάντειο. Είμαι υπερήφανος γιατί με την παρουσία μου βοήθησα στην παραγωγή έργου γρήγορου, αποτελεσματικού και  κυρίως τίμιου. Οι πολίτες του Αιαντείου έχουν αναγνωρίσει αυτή την προσφορά.

Για το ανεπίτρεπτο και κατάπτυστο φεϊγβολάν το οποίο μοιράστηκε εις βάρος του, τον πληροφορώ ότι παρόμοιες πρακτικές τις έχω καταδικάσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν από όπου και αν προέρχονται, σε οποιονδήποτε και αν αποδίδονται. Παρόμοιες ενέργειες είναι κατακριτέες. Η  πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να έχει ονοματεπώνυμο.

Τέλος, όσον αφορά στο υβρεολόγιο και στα κοσμητικά επίθετα, τα οποία μου αποδίδει ο κ. Μπούτσης κατ’ εξακολούθηση και τα οποία βρίσκουν απολύτως σύμφωνα τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας, θα αποτελέσουν αντικείμενο της κρίσης της δικαιοσύνης. Δεν θα συμμετέχω σε αυτό το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αφήνω την φρασεολογία  αυτού του τύπου στον κ. Μπούτση, ο οποίος τη μονοπωλεί τα δύο τελευταία χρόνια εις βάρος μου.

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

 

64 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/12 18:18

    Μάνο είσαι για λύπηση.
    Από τότε που έμπλεξες με τα σκατά, έχεις γίνει σαν τα μούτρα τους.
    Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/12 18:43

    Τώρα εγώ αν κατάλαβα καλά; μάλλον σας την έχει πεσει η κτηματική εταιρία του δημοσίου και ζητά εξηγήσεις,για κάποιο έργο στην κακή βίγλα, μετά από καταγγελία της δημοτικής κοινότητας αιαντειου.
    Εσείς ποιος είναι ο λόγος που κόπτεστε για την διαφορά μεταξύ κτηματικής και δήμου; ποιος ειναι ο ρόλος σας στην υποθεση ;
    και τι σημαίνει για να καταλάβω, το:

    "Χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα να μπορείς να παράγεις ουσιαστικό έργο σε ευπαθείς περιοχές όπως το Αιάντειο."

    που χρησιμοποιείται στο κείμενο σας;

    κ Δερτουζο για να μην χρονοτριβούμε,να μην περιμένετε να αλλάξει ο χρόνος, συμφωνώ και εγώ και νομίζω και οι περισσότεροι που διάβασαν την ανακοίνωση σας, μόνο η δικαιοσύνη, αύριο να πάτε
    στον εισαγγελέα, αύριο όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/12 18:49

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/12 19:48

    Δερτουζακι είσαι στην πρώτη γραμμή κείσαι φίνο φανταρακι που έχει ένα μικρό μεράκι να γίνει αντιδημαρχακι φάε τώρα ένα αρχ’’’κι από το φιλαράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/12 19:54

    Μανολακι Το πουλάκι τσίου!!!Το πουλάκι τσιου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/12/12 19:59

    ΜΑΝΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/12/12 20:05

    Δερτουζο κρίμα που ο κόσμος σε πίστεψε και σε στήριξε στο δασικό τώρα τούς πούλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/12/12 20:23

    ΜΑΚΑΡΙ ΔΥΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/12/12 20:38

    Έ, τότε σίγουρα θα είχε ξεσκισθεί το Δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/12/12 20:44

    ΡΕ ΜΑ@@@Α 20:05 ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/12/12 21:21

    αναρωτιεμαι τα επικριτικα σχολια εναντιον του Μανου σηματοδοτουν την υποστηριξη σας στον Μπούτση και τις πρακτικες του όποιος δεν γίνεται πρόεδρος για το χρονικο διαστημα που επιθυμει αποστατει γινεται αντίπαλος με τους άλλοτε υποστηρικτές του και λειτουργεί με γνώμονα το προσωπικό του όφελος.Το έργο που επιτελεί ο καθένας από εμάς διαγράφει την ιστορία του καθενός. Ο Μάνος επιτελεί έργο και όποιος προτιμά να μη το βλέπει εθελοτυφλεί.Ναι υπάρχουν ακόμα έντιμοι σε αυτό τον τόπο και αντί να τους κατακρεουργούμε καλυτερα να τουσ εκτιμάμε και να τους σεβόμαστε. Ίσως έτσι να πάμε μπροστα αυτή τη δύσμοιρη πατρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/12/12 00:25

    Γιαννάκη, αντί να μας μιλάς για την εντιμότητα του Μάνου για την οποία δεν αμφισβητώ μέχρις αποδείξεως του εναντίον βέβαια όπως έλεγε κι ένας καθηγητής μου, καμία σχέση το κολητάρι σου ο Κόγιας, δεν μας λες για να μαθαίνουμε και εμείς, πώς θα γινότανε η μοιρασιά των 5 εκατομυριών της απευθείας ανάθεσης; ή μήπως θα πηγαίνανε σε μία μόνο τσέπη; είμαι περίεργος να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/12/12 07:05

    Στον 00:25 που πρωτού πάει για ύπνο θυμήθηκε ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ 5 εκατ. και φυσικά αναφέρεται για τα χρήματα της Συμπληρωματικής σύμβασης για την αποχέτευση , η οποία φυσικά απορρίφθηκε και δεν θα γίνει, γι' αυτό ρωτάει που θα πηγαίνανε....
    Ας μας απαντήσει λοιπόν τώρα που θα ξυπνήσει: 1)Επειδή η αποχέτευση έγινε και κόστισε 24,5 εκατ και με 1% έκπτωση ας μας απαντήσει ο φίλος που πήγανε τα λεφτά. Εδώ δεν ρωτάμε που θα πηγαίνανε ΕΔΩ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ. Έχει ενδιαφέρον η απάντηση την περιμένω.
    2)Ας μας απαντήσει επίσης ο φίλος σε αυτό το έργο που δεν έγινε, ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΉΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ποιος θα φαει το ξύλο από τους πολίτες που θα χρειαστεί να γίνει νέα μελέτη ως νέο έργο και θα κλιθούν να πληρώσουν 5 φορές περισσότερο απ ότι θα πλήρωναν εάν το έργο γινόταν με την συμπληρωματική.
    Έχει ενδιαφέρον η απάντηση.
    Για να τον βοηθήσω όμως θα του πω ότι η κα Νάννου ήταν παρούσα στο "δικαστήριο" και μετά μανίας στήριξε να μήν περάσει η συμπληρωματική, στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Μακρής , ενώ οι δυό τους μαζί και ο κ. Σοφράς δεν το ψήφισαν στο Δημοτικό Συμβουλιο.
    Νομίζω ότι τον βοήθησα για να απαντήσει.
    Ενδιαφέρον όμως να μας πει και ο ίδιος. Ας περιμένουμε να ξυπνήσει να πιει και τον καφέ του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/12/12 08:16

    Άναξ καλημέρα…
    Βλέπω πρωϊνός σήμερα ήπιαμε καφέ κι αρχίσαμε τα τζούφια πυροτεχνήματα για αποπροσανατολισμό. Όσες μηνύσεις και να κάνεις τίποτα δεν σε σώζει! Ο δρόμος είναι ένας της φυγής κι όσο γρηγορότερα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Δεν έχω φάρμακο για την μανιοκατάθλιψη που σε βρήκε, πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς ειδικό.
    Μην αυτοϊκανοποίεσαι με ιδέες επανεκλογής κι άλλα τέτοια παραμύθια, αυτό ούτε στα παραμύθια του Άντερσεν δεν μπορεί να συμβεί. Δες γύρο σου δεν σου έμειναν φίλοι, μόνο λαμόγια που τα ταΐζεις για να σε γλύφουν και να ικανοποιείς το αρρωστημένο εγώ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/12/12 08:58

    Ήθελα να είμαι κόσμιος με αυτό το φαινόμενο που λέγεται Μπούτσης. Γιατί ντρέπεται να πει τι χτυπάει? Τι είναι το έργο που υπάρχει η διαμάχη στην Κακη Βίγλα? Μήπως αναστήλωση εκκλησίας? Μήπως γιατί ενώ είχε υποσχεθεί στους κατοίκους της Κακή Βίγλας ότι θα είναι μπροστά σε όλο το έργο αναστήλωσης, όταν είδε ότι ο κόσμος προσφέρει εργασία και όχι χρήματα έφυγε (γιατί?). Γιατί αφού λες ότι είναι μπλα και μπλα δεν έστειλες να συλλάβουν όλους τους κατοίκους της Κακή Βίγλας που ήταν μαζεμένοι?
    Για τον τοίχο του αίσχους, γιατί δεν λες ότι σου άρεσε όταν έτρωγες τα καβουράκια? Μήπως γιατί και σε αυτόν υπήρχε προσωπική εργασία των κατοίκων? Για να τελιώνουμε. Άντε πήγαινε στην ευχή του θεού και άσε να δούμε και άλλα έργα στο Αιάντειο. Από την εποχή του Περικλή είχαμε να δούμε και τώρα με τον Τσαβαρή να προσπαθεί τουλάχιστον να επαναφέρει αυτά που στέρησαν οι μεγαλοδήμαρχοι, ε4σύ πας κόντρα. Φύγε και άσε τους για να προκόψει ο τόπος. Λες ότι τον αγαπάς τον τόπο σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξαφανιστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/12/12 09:10

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕ ΠΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/12/12 09:33

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ. ΟΜΩΣ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΩΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΥΤΟΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/12/12 11:21

    Αυτά που γράφει για εθελοντική εργασία κλπες πίπες ο πιο πάνω, είναι όλα τα λεφτά , κάτι έχει γίνει με την κτηματική και πάει να το περάσει σαν εθελοντισμό για να μην τους δέσουν.
    Θα σου μιλήσω όπως ακριβώς σου πρέπει, πολιτικός δεν είμαι,είμαι όμως επιχειρηματίας και τέτοιες αλήθειες που γράφεις εσύ τις ξέρω απ έξω και ανακατωτά.
    Τι έγινε ρε αληταρα; δώσατε την δουλειά από την πίσω πόρτα και τώρα που την εχετε γ,,,,,η από την κτηματική, πάτε να την καθαρίσετε αλλιώς;με εθελοντισμό;
    Τράβα ρε μάπα να τα πεις αυτά στα πτώματα που μαζεύονται στο νησί από τον βυθουλα την Δραπετσώνα και το κερατσινι, γιατί για τους σαλαμινιους εισαι λίγος , όταν εσύ πήγαινες εμείς γυρίζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/12/12 12:20

    Προς τον 07:05
    Για τα 24,5 εκατ της αποχέτευσης, εσύ από τη θέση που είσαι ξέρεις καλλίτερα από τον καθένα ποιοί τα φάγανε και σε ποιούς παραδώσανε την σκυτάλη και συνεχίζουνε μέχρι σήμερα να τα αρπάζουνε.
    Για τη μίζα των 5 εκατομυρίων της συμπληρωματικής δεν θα σου πω εγώ, στα λέει φάτσα κάρτα η κα Νάννου. Μήπως δεν την διάβασες;
    Όλος ο κόσμος την διάβασε και καταλάβαμε πολύ καλά μα πάρα πολύ καλά, γιαυτό και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
    Εγώ σου απάντησα, τώρα είναι η σειρά σου να απαντήσεις για την μίζα των 5 εκατομυρίων ευρώ, πώς θα μοιραζότανε, ποιοί ήταν στο κόλπο; ή μήπως θα πήγαινε ολόκληρη σε μία τσέπη μόνο; Αλλά βρε αδελφέ μου πολύ άπληστος είσαι. Είπαμε να φας, αλλά εσύ ήθελες όλο το καζάνι να το φας; Από τα 7,5 εκατ τα 5;
    Για όνομα του Θεού.
    Περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/12/12 12:45

    Εσύ 11:21, Το ότι είσαι λαμόγιο και αληταράς το λες και μόνος σου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, δηλαδη? Εργολήπτης δημοσίων έργων? Ποιος μίλησε ρε λαμόγιο για εθελοντισμό? Συνενόηση της πλειοψηφίας των κατοίκων του Αιαντείου με την βοήθεια του Αγίου. Βέβαια πράγματα που σου είναι άγνωστα ηλήθιε επιχειρηματία δημοσίων έργων. Δεν έπεσε ούτε λεπτό του ευρώ κάτω. Σου είναι άγνωστο γιατί έχεις μάθει να ζεις στην βρώμα και στην λάσπη. Και σίγουρα δεν είσαι ούτε ντόπιος γιατί θα γνώριζες όλα αυτά.Βλάκα, ηλήθιε, λαμόγιο εργολήπτη δημοσίων έργων που δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου και ζεις όπως εσύ λες. Έχεις βλάκα στην ζωή σου ακούσει την λέξη, συνεργασία? Βλάκα, λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/12/12 13:02

    "όταν είδε ότι ο κόσμος προσφέρει εργασία και όχι χρήματα έφυγε"

    " Μήπως γιατί και σε αυτόν υπήρχε προσωπική εργασία των κατοίκων?"

    ΕΣΥ δεν τα έγραψες αυτά ρε βρομόσκυλο;τι νομίζεις ότι είμαστε κορόιδα;δεν βλέπουμε που το πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/12/12 13:02

    Βλέπω ότι σε αυτό το νησί επιβραβεύουν τα λαμόγια. Εάν ένας έντιμος άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και αυθορμητισμό κάνει έργο τότε τιμωρείται και βιάζεται λεκτικά και ηθικά. Πρέπει να ντρεπόμαστε για το πόσο χαμηλά έχει πέσει η νοημοσύνη μας σε αυτό το νησί. Πιστεύω ότι είναι καιρός να αλλάξει η νοοτροπία μας γιατί τα παιδιά μας θα ντρέπονται να λένε ότι είναι Σαλαμίνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/12/12 13:06

    νααααααα πουουουουουφτ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/12/12 13:12

    Δεν μένω στη Κακηβίγλα ούτε καν στο Αιάντειο, στα Βασιλικά έχω σπίτι. Το έργο στην παραλία της Κακηβίβίγλας το έχω δει και μπράβο στον Τσαβαρή μπράβο και στο Δερτούζο που τον ξέρω και δούλευε μέρα νύχτα.
    Μπράβο και για την πλατεία και το συντριβάνι.
    Μακάρι να γίνονται τέτοια έργα στο νησί. Γιατί τόσο μίσος ρε λαμόγια; Γιατί δεν έπεσε χρήμα να τα πάρουνε μερικοί.
    Συνεχίστε έτσι γι' αυτό σας ψηφίσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/12/12 13:15

    Ο Γιαννάκηs τον πούλησε γιατί ο Δερτουζοs τον γλύφει συνέχεια και όλοι η Δημαρχεία δουλεύει μονό με λαμογιεs και γλειψίματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/12/12 14:10

    Η εντιμότητα με την παρανομία είναι 2 άσπονδοι εχθροί, που ποτέ δεν συμφιλιόνονται.
    Διαλέξτε και πάρτε.
    Έντιμος ή παράνομος;
    Παράνομος ή έντιμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος28/12/12 14:29

    Από ότι φαίνεται εργολάβε των 13:02 δεν βάζεις μυαλό. Τι το κακό βρίσκεις ρε λαμόγιο? Επειδή πήγες στον πάτο? Επειδή δεν έφαγες ούτε εσύ ούτε οι άλλοι που τόσα χρόνια μας τρώτε την σάρκα? Δεν πρόκειται να ξαναδείτε φράγκο από το Αιάντειο. Ο κόσμος ξύπνησε και μπήκε μια πορεία. Ούτε θα τολμήσεις αντίχριστε να γκρεμίσεις την εκκλησία, όσο και αν είσαι στο σκοτάδι. Κάποτε θα έπρεπε να πάρεις τον πούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/12/12 14:37

    TI ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟς ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ; ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ;
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/12/12 14:37

    TI ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟς ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ; ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ;
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος28/12/12 15:18

    Στον 14:10
    Διαβάζω αυτά που γράφετε αλλα ποτέ δεν παίρνω μέρος. Αναγκάζομαι όμως να γράψω.
    Εάν πρόκειται να κάνεις ένα έργο και αυτό είναι καλό για την ασφάλεια των πολιτών και δεν μπορείς να πάρεις νόμιμες άδειες ή αυτές θα καθυστερούσαν για πολύ χρόνο τότε αυτό που έχει σημασία είναι η άμεση ασφάλεια των πολιτών. Εάν δεν το κάνεις , τότε δεν κάνεις για πολιτικός. Αρκεί το έργο που θα κάνεις να είναι τίμιο.
    Μπορούν λοιπόν να συμβαδίζουν και τα δυο.Και έντιμος και "παράνομος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/12/12 16:22

    DEN KSANABGEEEEENOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος28/12/12 16:44

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗΒΙΓΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/12/12 16:48

    θΑ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ.
    ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος28/12/12 17:01

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΌΤΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
    Ω ΡΕ ΓΕΛΙΑ.......ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
    ΜΑΝΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος28/12/12 17:27

    ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΥ ΛΙΜΙΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗ ΚΑΚΗΒΙΓΚΛΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΥΙΛΙΑΣΑΝΕ.
    ΜΑΝΟ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!!!
    ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος28/12/12 18:33

    Ποια άμεση ασφάλεια των πολιτων ρε λαμογιο;
    Ο νομοθέτης εχει προβλέψει για την ασφάλεια των πολιτών με ειδικό κονδύλι αν και οταν υπαρχουν αμεσες αναγκες για την ασφάλεια των πολιτών,και επειδη αυτος που εφτιαξε το σύστημα ηξερε με τι λαμογια είχε να κάνει,(ο νομος ηταν της ΕΕ),σαν και σένα πρόβλεψε τα κονδύλια να υπάρχουν μεν σε λογαριασμό του δημου αλλά να μην μπορούν να δοθουν παρα μονο μετα απο εντολή της κεντρικής κυβέρνησης,(μετα απο μια φυσικη καταστροφή πχ).
    Ετσι λοιπόν λαμογιο οταν εχεις τετοια προβληματα αποτείνεσαι σε αυτους,στο κρατος, για να μην φτιαχνει το καθε καθαρμα οτι γουσταρει οσο γουστάρει και μετα να μας φερνει τον λογαριασμο σαν επείγον,οσο για το θεμα της εκκλησιας δεν το ξερω, το ειπες το ξαναειπες,και τι; αυτό συνιστά άμεση ανάγκη για τους πολίτες; για μαλάκες μας περνάς; κρυώνουν και πεινανε τα παιδιά μας, ποιος τοίχος μας λες ; γ το σπιτι σου και οτι εχεις και δεν εχεις;

    Αν υπαρξει μια νεα δημ αρχη στο νησι, όποια και αν είναι,και δεν στείλει αυτες τις υποθέσεις απο τις πρωτες στον εισαγγελέα, ολους τους εθελοντισμους τωρα τελευταια(μου εγιναν ολοι οι κουλουριωτες ντε και καλα εθελοντες, που ξεχασαμε που καθομασταν σταυροπόδι στο καφενείο και φωναζαμε κανα περαστικο να μας αλλαξει ποδι γιατι μας ειχε πλακώσει το αριστερο αρχ,,ι) μάρτυς μου ο αλλαχ θα σας κανω ενα ρεζιλίκι μια 28η στην παρέλαση για να μαθουν ολοι τι κουμασια εισαστε και εσεις που τους καλυψατε,και που σε οσο ειμαι εγω εργολαβος αλλο τοσο εισαι και εσυ λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος28/12/12 20:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28/12/12 21:52

    το δωρεάν φαγητό στα Σελήνια ποιος το σταμάτησε άραγε Α ναι χρονια πολλα Μαριε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος28/12/12 21:55

    Δεν ντρεπόσαστε βρε αλήτες τσαβαρόσκυλα να λέτε τέτοια πράγματα γι αυτόν τον άγιο άνθρωπο;
    Πότε πείραξε άνθρωπο ο Μάριος;
    Πότε έκανε καταγγελία ο Μάριος;
    Πότε έκανε ρουφιανιά ο Μάριος;
    ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
    ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος28/12/12 21:59

    ΈΦΤΙΑΞΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΠΉΔΗΞΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΚΑΤΆΣΤΡΕΨΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΜΉΝΥΣΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ?

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΠΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος28/12/12 22:20

    το τι γινοτανε με τα ρεύματα προ Τσαβαρή και τι γινότανε επι εποχής Τσαβαρή και με υπεύθυνο τον Δερτούζο, το ξέρει η κοινωνεία της Σαλαμίνας. Παράδειγμα για τιμιότητα η συμπεριφορά του.
    Γράφει ο πιο πάνω σχολιαστής "Στην προσπάθειά του να αποκτήσει(ο δερτούζος) την εύνοια της αρκούδαςέγινε βασιλικότερος του Βασιλέως"
    Ρε τι λέτε ρε για ποια εύνοια μιλάτε. Τον άνθρωπο δεν τον έκανε τίποτε και συνεχίζει να τον στηρίζει.
    Εάν την είχε είχε κοπανήσει από τον Τσαβαρή και είχε πάει αλλού θα ήταν καλό.Δεν είναι όλοι το ίδιο φίλε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος28/12/12 22:54

    Το ότι δεν τον έκανε τίποτα όπως λες, δεν σημαίνει ότι ο ίδιος δεν επιζητούσε την εύνοια της Μεγάλης Αρκούδας.Πάντως τον πρώτο δρόμο που τσιμεντόστρωσε στο Αιάντειο ήταν αυτός που οδηγεί στο σπίτι του στη Λιμνιώνα. Θα μου πεις, κοτζάμ Δημοτικός Σύμβουλος βγήκε, να μην έχει μία καλή προσβαση στο σπίτι του; Συμφονώ και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος28/12/12 23:12

    Ότι αρλούμπα γράφει ο Μπούτσης εσύ το επαναλαμβάνεις. Και νομίζετε με αυτά προσπαθείτε να επηρεάσεται τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος29/12/12 10:14

    ΘΑΙΧΕ ΦΙΑΞΗ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΚΕΘΑΡΙΧΝΕ ΜΠΕΤΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος29/12/12 11:24

    Παρακολουθώ από χθες και την επιστολή που έστειλε ο κ. Δερτούζος και τα σχόλια που γίνονται.
    Πρώτον ενημερρώθηκα για το περιεχόμενο των εισηγήεσων του κ. Μπούτση στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας. Δυστυχώς θα την πληρώσουν άσχημα και ο Πρόεδρος και οι υπόλοιποι. Τα δικαστήρια ποτέ δεν χαριστήκανε σε αυτούς που θίγουν πρόσωπα και υπολείψεις.
    Δεύτρον :΄'Εγιναν μερικά στο Αιάντειο. Γιατί τόσο μίσος από τον κ. Μπούτση; Απ΄ότι διαβάζω ο Δήμος δεν χρεώθηκε τίποτε. Εαν έγιναν έργα και υπερχρεώθηκαν φυλακή όλοι τους. Εάν όμως μπόρεσαν από προσφορές κόσμου και έκαναν έργα μπράβο τους!!!! Δηλαδή έχουμε ένα δήμαρχο και βρίσκει τρόπους να κάνει έργο και δεν χρεώνει τον Δήμο και πρέπει να κρεμάσουμε και αυτόν και τον Δερτούζο.
    Συνέλθετε γιατί ο κόσμος θα σας πάρει με τις λεμονόκουπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος29/12/12 11:44

    Ο Μίλτον Φρίντμαν έλεγε "ότι δωρεάν γεύματα δεν υπάρχουν", προφανώς εσύ θα ξέρεις κάτι πάρα πάνω, η μπορεί εμείς να πέσαμε στον Καραμουρτζουνη τον ελεήμων.

    Τον Εισαγγελέα μην τον πολυμελετας γιατί ποτε δεν ξέρεις για ποιον θα χτυπήσει η καμπανα,ιδιαιτερα αν ειναι στην μέση και η κτηματική του δημοσίου,και τωρα πας μεσα ευκολακι σε πεντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος29/12/12 14:52

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΛΈΓΑΜΕ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.
    ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος29/12/12 15:51

    ξέρεις κανέναν να μαζεύει σαβούρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος29/12/12 19:12

    Ηλίθιε 18:33, ντρέπεσαι για το επάγγελμα σου. Αυτό φτάνει. Δεν έχεις ιδέα τι τράβαγε ο κόσμος στην Κακη Βιγλα, έτρεμε η καρδιά μας ποτε θα καρφωθεί κάποιο παιδί στα κάγκελα, πότε κάποιο ποδήλατο μαζίμε το παιδί θα πέσει στην θάλασσα, στα αβαθή, στα βράχια κάτω από τα κάγκελα. Το καλοκαίρι τα παιδιά μας έπαιζαν και είμαστε ήσυχοι. Όσο για την εκκλησία, ήταν θέλημα Θεού. Δεν έχεις ιδεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος29/12/12 19:21

    Κανένας δεν έδωσε χρήματα για την αναστήλωση της εκκλησιας στην Κακη Βιγλα. Ο Μπουτσης ξεκίνησε και παρότρυνε τον κόσμο. Μετά έκανε πίσω οταν ο κόσμος έδινε εργασία και οχι χρήματα. Εαν κάποιος έδωσε χρήματα να βγει να το πει. Εαν ήσουν Χριστιανος θα μπορούσες να καταλάβεις. ΘΑΥΜΑ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος29/12/12 19:27

    Η ΚΑΚΗΒΙΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος29/12/12 20:36

    Αυτά τα δακρύβρεχτα σενάρια με παιδιά και ποδήλατα, τα είπατε απο οτι κατάλαβα στην κτηματική, και δεν τα ασπάστηκε; προφανώς θα σκέφτηκαν οι άνθρωποι, μετά απο 300 χρόνια τους έπιασε στην κακη βιγλα ο πόνος του τοιχίου; κάτι βρωμάει.

    αλήθεια ωραία ταινία θα ήταν αυτή "ο πόνος του τοιχιου "με την μαρθα βουρτση και τον ξανθοπουλο, βοήθεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος29/12/12 21:41

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΙΜΙΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΙΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΟΛΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος29/12/12 22:22

    Eσύ 20:36 που μένεις; Εμείς μένουμε στην Κακηβίγλα και στηρίζουμε την περιοχή μας. έγινε ένα ωραίο έργο που είχε να γίνει έργο 30 χρόνια. Άντε και χαθείτε . Εάν σου κάνουν έργο στην περιοχή σου εσύ μη το δεχτείς. Νομίζετε ότι όταν λέτε πάντα οχι σε όλα που κάνει ο Τσαβαρής κάνετε αντιπολίτευση.
    Καλά είπε κάποιος πιο πάνω. Στο αιάντειο θα σας πάρουν τα σώβρακα. όσες καταγγελίες και να κάνετε όσα εκκλησάκια προσπαθείτε να γκρεμίσετε.
    Χάσατε την ψυχραιμία σας ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος29/12/12 22:47

    Κύριε Μπούτση με την παρέα σου κατάλαβες ότι ένας παίκτης μόνος στο Αιάντειο ο Δερτούζος σας ξέσχισε δύο χρόνια; Τώρα που θα φύγεις και εσύ από εκεί και θα έλθει η Τσενόγλου, τότε θα χάσετε την μπάλα.
    ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος30/12/12 08:24

    Έχει και δύο extrem κανόνι.
    Γαρυφαλάκης αριστερά και Πέτρος δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος30/12/12 08:44

    Να χτυπήσουν οι καμπάνες την πρωτοχρονιά, Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΕΦΥΓΕ, ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΘΗΚΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος30/12/12 09:20

    Ηλίθιε 20:30, μετά απο πολλά χρόνια ( από τότε που το Αιαντειο σταμάτησε να είναι κοινότητα) έγινε αιρετός άρχοντας κάποιος που δεν τον ενιαξε η κονόμα αλλά οι κάτοικοι. Αν στις επόμενες εκλογές δεις ποσοστό που θυμίζει άλλες χώρες (πανω από 95% στι Αιαντειο) μην απορησεις, βοηθησες και συ γράφοντας δηθεν ενανριον του, σίγουρα αε ευχαριστεί όπως και μεις λέμε: Σ' Ευχαριστώ Κε Δερτούζο, ευχαριστώ Κε Τσαβαρη, ο Θεός να σας έχει δυνατούς να συνεχίζεται να προσφέρεται. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΞΑΝΑΝΑΤΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος30/12/12 09:28

    Ψευδομαρτυρα 21:55 Ριξε μια ματιά την ανακοίνωση του ανθρώπου που καθόταν διπλα στον Κο Τραυλό στην συγκέντρωση της προηγούμενης εβδομάδας. Το κο Μπουτση λέω και λένε, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. Μην ορκιζεσαι λοιπον χωρις να ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος30/12/12 14:35

    εση μετο μεγαλιτερο τσατσιλικη που εχης κανη τοχης καταλαβη οτη εδιοξες ολο το κοσμο απο τον τσαβαρη,στης εκλισιες που πιγενες το κοσμο απτι μια εκλισια στιν αλη σεπιρανε χαμπαρ η τομονο που κατορθοσες γιανακανης τους παντες κουβαρη κε να βολεψης καπιοιους εκη που ιθελες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος30/12/12 14:48

    ΓΙΑΤΗ ΤΟΝ ΧΕΖΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΗ ΑΜΑ ΠΑΤΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΔΙΣΟΥ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΘΑΤΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΗ ΕΚΗ ΔΕΝ ΣΕΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΙΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος30/12/12 20:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος30/12/12 20:28

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος31/12/12 08:47

    Εσύ η Μήτσους (αρσενικό είσαι?), πόσο είσαι? Με λες κοντοπίθαρο και είμαι 1,85 mtr και ακόμα 22 cm. Στα Βασιλικά έρχομαι τακτικότατα, Δη σι ξήρου. Τόσου μάγκας ίσι και κρίβισε όταν μαθίνις ότι ίφθασα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.