Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιουλ 2015

Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας. Στηρίξτε τη μεγάλη συναυλία με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, Τρίτη 11 Αυγούστου, όπου η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές!

Μεγάλη συναυλία στην Σαλαμίνα, με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, οργανώνεται από την ανθρωπιστική οργάνωση “Στάση Ζωής” για την οικονομική υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Σαλαμίνας.
Η συναυλία θα γίνει την Τρίτη 11 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο Ευριπίδειο θέατρο της Σαλαμίνας, στο λόφο “Πατρίς”. Πρόκειται για μια εκδήλωση αλληλεγγύης, που θα εξασφαλίσει στο Κοινωνικό Ιατρείο τους απαραίτητους πόρους για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του και του έργου του, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι, 4.000 περίπου ασθενείς εξυπηρετούνται κάθε μήνα από το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Σαλαμίνας. Παρέχεται δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους άπορους, άνεργους, ανασφάλιστους, χρονίως πάσχοντες, κοινωνικά και κυρίως υγειονομικά αποκλεισμένους συνανθρώπους μας, δίχως καμιά διάκριση. 

Τώρα τελευταία, εξυπηρετούνται και ασφαλισμένοι που αδυνατούν να καλύψουν την συμμετοχή τους σε εξετάσεις και φάρμακα.
Μόνο το 2015, εξασφαλίστηκαν διακόσιες φιάλες αίμα, μοιράστηκαν σχεδόν τρεις τόνοι φάρμακα ενώ έγιναν δωρεάν περισσότερες από εβδομήντα επεμβάσεις σε νοσοκομεία. Επιπλέον εμβολιάστηκαν ευπαθείς ομάδες με εμβόλιο της γρίπης και άλλα πολλά.
Όμως αυτά, απαιτούν την οικονομική σας υποστήριξη αφού τα έξοδα λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου είναι αδύνατο να καλυφθούν μόνο από τις ελάχιστες δωρεές και την εθελοντική προσφορά.
·       Στηρίξτε έμπρακτα, με την παρουσία σας, τη μεγάλη συναυλία με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, την Τρίτη 11 Αυγούστου, όπου η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές!
Φέρτε μας τα φάρμακα που έχετε στο σπίτι και δεν σας χρειάζονται.
Για σας, απλώς πιάνουν χώρο, για άλλους είναι ζωή.
Η τιμή του εισιτηρίου της συναυλίας είναι 15 € (στην προπώληση 13 € ).
Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 17 Ιουλίου στα παρακάτω σημεία:
ΚΕΝΤΡΟ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-γραφείο ΠΟΠΕΣΑ (Κ. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1)
COFFEE ACADEMY (Λ. Αιαντείου 1 & Λ. Σαλαμίνος 235)
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ EL LIBR0 (Λ. Φανερωμένης 83)
ΓΕΡΜΑΝΟΣ (Λ. Σαλαμίνος 274)
ΑΙΑΝΤΕΙΟ:  ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΙΔΗ (Β. Γεωργίου 21)
SOLEIL SUMMER (Λ. Αιαντείου και Αρτέμιδος)
ΓΥΑΛΑ: ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΑΛΑΣ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ: ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΡ Σ.ΦΑΣΟΥΛΗΣ (Ελ. Βενιζέλου 19)
ΣΕΛΗΝΙΑ: ROUKY CAFE (Πλατεία Αγίου Νικολάου)

ΠΑΛΟΥΚΙΑ: CYTA SPOT ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Σαλαμινομάχων 37)

63 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/15 18:40

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΚΟΜΑ. ΜΟΝΟ ΣΗΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/15 18:44

      ΤΕΤΑ, ΡΗΝΟΥΛΑ ΟΥΑΟΥ ΖΩΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ; ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΛΑΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/15 18:56

    Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά Εθελοντές.Ιατρούς και στην επικεφαλής κ. Ζήση
    συγχαρητήρια σας αξίζουν πολλά
    Δημητριαδού Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/15 23:08

      ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ Μ.Δ. ΄΄ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ΄΄ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΙ ΕΧΘΕΣ;ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
      ( Ο ΄΄ψεύτης΄΄ )

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/7/15 23:59

      Δεν παίζει ρόλο η ηλικία έχουν τόσο αγνή ψυχή για να κάνουν αυτό το λειτούργημα που στα μάτια μου φαίνονται ΠΑΙΔΙΑ υπάρχουν και παιδιά που έχω ποιεί καφέ μαζί τους. εσύ τι ζόρι τραβάς ;;;;;;;;Μήπως εσύ πρίν πεις την κακιούλα σου πρέπει να σκέφτεσαι καλύτερα....Ζηλιάρη!!! ε ζηλιάρη !!! που πάντα κάτι έχεις να μου βρείς λάθος!!
      ( Η '' αληθινή΄')

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/15 08:56

      ΚΥΡΙΑ Μ.Δ. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΄΄ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ΄΄,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΕΠΙΘΕΣΗ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ,AΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΄΄ΨΕΥΤΗ΄΄...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/7/15 11:16

      ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΕΠΙΘΕΣΗ) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ!!!
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ!! Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/7/15 12:04

      ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ Η
      κ....Μ.Δ.ΚΑΙ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/7/15 15:36

      Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΥΜΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Κ. ΙΑΤΡΕΙΟ; ΤΟ Κ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ; ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑΓΗ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17/7/15 18:01

      Εγώ προτείνω η κ.Δημητριάδου να πάει στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ (μη το ξεχνάτε και αυτό).Εκεί θα μάθει να γράφει και να εκφράζεται καλύτερα.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος17/7/15 19:43

      Δεν χρειάζεται φίλε, φίλη να πάω στο κοινωνικό φροντιστήριο στα 62 μου . Δεν χρειάζεται να μάθω να γράφω και να εκφράζομαι καλύτερα Αυτά που έπρεπε να κάνω στη ζωή μου τα έκανα ,Μπορεί να μη ξέρω συντακτικό, και να μη βάζω στίγματα .Όμως έχω βάλει πολλούς στη θέση τους με αυτά που γνωρίζω .και κυρίως με την πείρα μου.στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια που εσυ δεν.τα έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.Δεν θέλω να εκφράζομαι καλύτερα για σένα που δεν με ενδιαφέρεις.Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να αισθάνομαι εγώ καλύτερα Να ήξερες πόσοι με ζηλεύουν γι αυτό που είμαι και δεν μπορούν να το κάνουν και εκείνοι ,μέσα σε αυτούς πιστεύω και εσύ.Θεώρησες λοιπόν ότι με το να γράψεις αυτά απο επάνω θα με προσβάλλεις ????πόσο χαζούλης είσαι Μήπως λέω εγώ μήπως εσύ θα έπρεπε να πας σε ένα ειδικό σχολείο να μάθεις καλούς τρόπους ,ώστε να γράφεις έστω όπως εγώ αλλά ΕΠΩΝΥΜΑ???
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος17/7/15 21:48

      κ.Δημητριάδου,εγώ -όπως βλέπετε- θα συνεχίσω να ΄΄ομιλώ΄΄ όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους, άσχετα αν ο συνομιλητής μου έχει...εκτροχιασθεί και προφανώς έχει χάσει τον έλεγχο των λόγων του,θεωρώντας ότι λέξεις όπως ΄΄χαζούλης΄΄,΄΄πόσοι με ζηλεύουν΄΄ κ.α. είναι ...κολακευτικές! Θα σας θυμήσω κυρία μου ότι στο παρελθόν μου έχετε προτείνει να με γνωρίσετε, όταν κάποια σχόλιά μου σε τοποθέτησή σας σας άρεσαν...(ευτυχώς που είχα τις επιφυλλάξεις μου και δεν προχώρησα σ΄αυτό).Ο κατήφορος συνεχίστηκε,μου απονείματε τον τίτλο του ΄΄ψεύτη΄΄ έντελώς άδικα και σας υποσχέθηκα ότι ό ...ψεύτης θα εμφανίζεται πλέον συχνά Αυτά για σήμερα κυρία.Καλή σας νύχτα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος18/7/15 09:57

      Καλή σου μέρα ανώνυμε, χαίρομε που θα έχω κάποιον συχνά να εμφανίζεται μπροστά μου,και θα με προσέχει.Το δικό μου στοίχημα θα είναι να φύγουν οι επιφυλάξεις σου ,και να σε κάνω να μου προτείνεις να με γνωρίσεις και πάλι και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βγείς χαμένος .Οχι ότι θα το πενεφτώ αλλά όποιος με γνωρίσει δεν θέλει να με χάσει από φίλη. Στο κάτω κάτω δεν σου έβρισα και τους δικούς σου σε αποκάλεσα ψεύτη.απο τα αποδεδειγμένα γραφόμενα σουΤο σωστό είναι να είχες προσβληθεί που γράφεις και κάνεις κριτική σε μένα ΑΝΩΝΥΜΑ Διότι τα σωστά άτομα βγαίνουν και αντιμετωπίζουν καταστάσεις στα ίσα.Μέχρι ο ένας να πείσει τον άλλον.FASE TO FASE που θα έλεγε η καινούργια γενιά.
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος18/7/15 13:45

      ΄Οχι κ.Δημητριάδου,ποτέ δεν θα ήθελα να είχα επαφές με μια ψεύτρα.Και σας αποκαλώ έτσι,αφού όπως η ίδια ομολογείτε, η λέξη ΄΄ψεύτης΄΄ δεν είναι βρισιά(!!!).Ξεχάστε λοιπόν και μην ελπίζετε σε κάποια προσωπική επικοινωνία-επαφή. Μου αρκεί να με συναντάτε να σχολιάζω κάποιο κείμενό σας-όποτε εγώ το κρίνω- πάντα υπογράφοντας ως ΄΄ψεύτης΄΄.-

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος18/7/15 19:21

      Κάπου μπερδεύτηκες;;;; εγώ δεν σου έχω πει ψέμματα για να με λες ψεύτρα΄΄Αλλο ότι σου ομολογώ ότι η λέξη ψεύτης ε!! δεν είναι και τόσο κακή λέξη ,πόσο μάλλον βρισιά.Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω πιέζοντας σου να έχουμε κάποια προσωπική επαφή .Άλλωστε έχω τόσες καλές παρέες που δεν θα καταλάβω ότι μου λείπει η δική σου ΑΝΩΝΥΜΗ παρουσία. Σέβομαι τις ιδιαιτερότητες σου ότι σου αρκεί να με σχολιάζεις και να υπογράφεις με αυτή την λέξη που όπως λές σε πείραξε!!! ως '''ψεύτης''. δική σου άποψη ,απόφαση σεβαστή!!!
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος18/7/15 21:27

      Κυρία, να είστε έτοιμη να αναλάβετε τις ευθύνες σας όταν χρησιμοποιείτε τέτοιες λέξεις (εκτός αν έχετε το ...ακαταλόγιστο). Ραντεβού λοιπόν στα ...σχόλιά σας!!!
      ΄΄ψεύτης΄΄

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/7/15 19:27

    αυτοι οι ανθρωποι καθε μερα δινουν την ψυχη τους εκει μεσα
    ενα μπραβο και συγχαρητηρια ειναι λιγα σαυτα που προσφερουν στο νησι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/7/15 19:54

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ; ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 - 10 ΜΗΝΕΣ! ΤΟ ΕΝΟΙΚΕΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ;; ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΣΘΗΣΙΑ;;;ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΟΥΛΑ;; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/15 00:07

      Τουλάχιστον είναι που είναι κλειστό δεν το δίνουν στο κοιν,Ιατρείο- φαρμακείο να ανασάνουν λιγάκι .και να πληρώνουν ένα ενοίκιο ,διότι εαν δεν κάνω λάθος το νοίκι του κοιν. Ιατρείου το πληρώνει ο Δήμος????Αυτό λέγεται νοικοκύρεμα ,Αλλιώς λέγεται σπατάλη χρήματος. Τα ρούχα που έχουν μείνει ας τα αφήσουν και αυτά στο Ιατρείο αφού μαζεύουν ρούχα!!!
      Ποιος θα της μιλήσει τι εστί ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ??????

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/7/15 20:41

    Το κοινωνικό παντοπωλείο δημιουργήθηκε αυθόρμητα το 2012 από το Δήμο Σαλαμίνας σε μια προσπάθεια να απαμβλύνει προβλήματα επιβίωσης δημοτών του για να αντιμετωπίσει τη φτώχεια που ήρθε ξαφνικά στη ζωή μας. Το κοινωνικό παντοπωλείο εκτός από την πείνα, κατάφεραν να μειώσει την μελαγχολία και την αρνητική αύρα που βγαίνει από τον κορμό της κοινωνίας μας. Παράλληλα, η βοήθεια που παρείχε το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας στον κόσμο απέτρεψαν σε σημαντικό βαθμό τις κλοπές, τις διαρρήξεις και τις ληστείες που ήδη αυξήθηκαν με την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 21% των Ελλήνων βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας, ενώ ανεπίσημα στοιχεία ανεβάζουν το ποσοστό αυτό στο 25%.







    Η κρίση δεν έφυγε και τα άτομα που χρειάζονται την βοήθεια μας είναι ακόμη πολλά. Το κοινωνικό παντοπωλείο είναι ακόμα εκεί και η ενίσχυση του με τρόφιμα θα ήταν πολύτιμη. Δυστυχώς όμως το μοναδικό κτήριο -ναός- της Σαλαμίνας που κάποτε συντηρούσε οικογένειες και έδινε ελπίδα είναι κλειστό, παρατεινομένο, στοιχειωμένο,απαξιωμένο. Η φτώχεια μεγαλώνει και ο αριθμός των ατόμων από μήνα σε μήνα είναι αυξημένος.κ. Δήμαρχε υπάρχουν άτομα που δεν ζητούν να τους εξασφαλίσετε κάποια πολυτέλεια ή κάτι που ενδεχομένως να τους λείπει, αλλά στη κυριολεξία για να μπορέσουν να ζήσουν! και το κοινωνικό παντοπωλείο κάποτε το έκανε! ΕΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/7/15 20:59

    Ο Τσάβες με τους συνεργάτες του δούλευαν από το πρωι ως το βράδυ με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη γιαυτό επι των ημερών του στήθηκαν ΟΛΕΣ οι κοινωνικές δομές του Δήμου Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/7/15 21:33

    Η ομάδα που ασχολήθηκε με το Κοινωνικό Παντοπωλείο,πιστεύω ότι μέσα από την ευαισθητοποίηση τους, τη συνεργασία και τη κοινωνική αλληλεγγύη κατάφεραν να επαναπροσδιορίσουν τις ανθρώπινες αξίες στην πατρίδα μας. Ήταν η Ομάδα με αγάπη και διάθεση για προσφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/15 21:47

      Συμφωνώ με τους πιό πάνω Δεν χρειάζεται χρήμα για να διατηρήσεις μία Δομή σαν το Κοιν, Παντοπωλείο. Διότι και επί θητείας μας μία φορά έδωσε ο τέως από τον Δήμο .Όμως υπήρχαν άτομα με μεράκι, ψώνιο,σεβασμό και αγάπη γι αυτό που κάνανε (Γουρλίδου Δέσποινα, Το Σοφάκι η γραμματέας κ. Μάνου η σύζυγος του η κ. Καραγιαννη Λ. η γραμματέας του Δημάρχου Κ. Λίλη Ο κ. Τσαλίκογλου που στο τέλος μου τα χάλασε δίνοντας τα κλειδιά για να κάνει ίσως τον καλό Ε και λοιπόν τον έκανε!!! τέλος η Αγγελικούλα η πνοή του Κοιν Παντοπωλείου ένα άτομο ευαισθητοποιημένο σε αυτό που έκανε Είχε καταφέρει να στήσει ενα περιβάλλον που δεν θύμισε καν Κοιν Παντοπωλείο ώστε να μην αισθάνονται άσχημα οι ενταγμένοι σε αυτό. Βέβαια ο κ. Τσαβαρής μπορεί να μη διευκολύνθηκε να μας δώσει ρευστό χρήμα Αλλά όπου πήγαινε διεκδικούσε χρήμα( ΔΕΣΦΑ - ,ΚΥΠΡΟ κ.λ.π)Όταν πήγαινε ταξίδια όπως τα λέγανε αναψυχής κοίταγε να εξασφαλίσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.Εκτός ότι είχε κάνει κονέ και παίρναμε ψάρια από κατασχέσεις!! καικιων . Γι αυτό όταν έγινε το πρώτο γιουρούσι με την καινούργια Δημ, Αρχή και ειδοποιήθηκα και βρέθηκα εκεί κόντευα να πάθω εγκεφαλικό ,και έκανα ότι έκανα .Αρα βγήκα αληθινή όλα θέλουν τον τρόπο τους και την πείρα τους προπάντων σεβασμό γι αυτό που ανάλαμβανεις να κάνεις. Δεν ξέρω τι έφταιξε σε αυτή την Δομή με την καινούργια θητεία .Εύχομαι γρήγορα όλα να λειτουργήσουν ξανά για το καλό του Νησιού μας και των ευπαθών ομάδων αυτού.Πάντως καινούργιες αιτήσεις έγιναν !!! από εκει και ύστερα??????.
      Δημητριαδου Μαρία \
      Μ΄ελος της επιτροπής απο τη μειοψηφία προτεινόμενη από την κ. Νάννου Ισιδώρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/7/15 12:06

      Ανώνυμος17 Ιουλίου 2015 - 11:02 μ.μ.
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
      Μαρία χάρηκα για το κείμενο σου αλλά υπάρχουν ανακρίβειες. Δεν θα διαφωνήσω σε πολλά πάρα πολλά. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπως ξέρεις είναι ένα έργο που πραγματικά αγαπήθηκε από αυτούς που προανέφερες. Η Αγγελικούλα ήταν ένα υπέροχο παιδί καθώς και το Σοφάκι αλλά κάπου κάνεις λάθος που αναφέρεις την γραμματέα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν βοήθησε και δεν πρόσφερε στον αγώνα που δινόταν καθημερινά στην περισυλλογή των τροφίμων. Ο κ. Τσαλίκογλου ΔΕΝ τα χάλασε ούτε στο τέλος διότι πάνω απο εκλογές υπάρχει και η ιδεολογία και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και αυτό έκανε. Παρέδωσε την "σκυτάλη" για να συνεχιστεί αυτό το θεάρεστο έργο. Με εκτίμηση για τον σεβασμό που αντιμετώπισες τους καθημερινούς αγώνες για να σιτιστούν οι συνάνθρωποί μας .Γουρλίδου Δέσποινα

      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Ανώνυμος18 Ιουλίου 2015 - 12:03 μ.μ.
      Δεσποινάκι καλημέρα ,Θα τοποθετηθώ στο θέμα κ. Τσαλίκογλου Γ,και βέβαια υπάρχει η ιδεολογία και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο .και δεν έκανε αυτό.Υπήρχε μια επιτροπή με Πρόεδρο τον τέως Δήμαρχο και με συντονιστή της επιτροπής τον κ. Τσαλίκογλου έπρεπε λοιπόν να μας καλέσει να κάνουμε απογραφή, να δούμε τα βιβλία, και πολλά άλλα !!!!! ???και να παραδώσουμε την΄' σκυτάλη '' όπως λές όλοι μαζί Έτσι έκαναν όλοι οι παλαιοί με τούς καινούργιους.σε όλες τις επιτροπές και όπου ανάλαβαν οι νέοι καθήκοντα μόνο η δική μας Δομή ξέφυγε κατά πολύ Ίσως (Σίγουρα ήθελε να δείξει καλή διαγωγή) αλλά απέτυχε !!!!
      Δυστυχώς δεν εκτιμήθηκαν αυτοί που βοήθησαν και μπορούσαν να βοηθήσουν ασχέτως συνδυασμών.Έτσι ίσως αυτό το θεάρεστο έργο να είχε συνέχεια ,και να μην είχε σταματήσει τόσο ανορθόδοξα.Ο κ. Τσαλίκογλου και βέβαια χάλασε πολλές ώρες χρήσιμες γι αυτόν για αυτό που είχε αναλάβει και το έκανε με μεράκι.'Αλλά δυστυχώς στο τέλος ε΄κανε σαν την αγγελάδα έχυσε το μαζεμένο γάλα των τριών ετών ΑΠΟΨΗ μου πάντα. Όσο για την κ. Λίλη έτσι ήξερα έτσι έγραψα.Συγνώμη εαν έχω ξεχάσει κανέναν μεσα σε αυτούς και τον ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ που βοήθησε με όλη την ψυχή του το δύσκολο αυτό έργο που είχαμε αναλάβει και το βγάλαμε εις πέρας με όλες τις δυσκολίες και εαν βρέθηκαν μπροστά μας
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος16/7/15 21:44

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΕΙ Η ΕΦΗ ΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΕΝΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΒΓΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/15 22:06

      ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΞΟΦΘΑΛΜΗ ΝΑ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ.
      ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΤΙ ΛΕΣ





      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/7/15 22:15

      ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΤΙ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/7/15 22:16

      ΑΜΕΕ!!!!!!!!!! ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος16/7/15 22:19

    ΜΑΝΩΛΗ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ?ΠΟΛΑ?ΠΟΛΑ???????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/15 23:56

      ΜΑΝΩΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΞΥΔΑΚΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/15 00:07

      Να την χαίρεσαι την "κυρία" κύριε Τσαβαρή.
      Άντε γειααααααα !!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/15 00:16

      ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/7/15 08:51

      ξοφθαλμο όσο και να προσπάθησες να λερώσεις τον Μάνο και να διαλύσεις την οικογένεια του δεν τα καταφέρνεις! διάλυσες τον συνδυασμό, πρόσβαλες και ξεφτίλισες τον Τσάβες, διέβαλες την ομάδα που έκανε κοινωνικό έργο, γιατί πολύ απλά είσαι ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος16/7/15 23:52

    ΣΤΟ FACEBOOK ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ;ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΦΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΑΙΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/7/15 00:25

    ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΛΆΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΥ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/7/15 07:54

    ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΝΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/15 08:54

      ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ; ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/15 09:11

      δείξτε ένα πτυχίο στον μόνιμο μαλάκα ρε παιδιά να ησυχάσουμε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/15 10:26

      ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος17/7/15 10:00

    Για όσους κάθονται και μιλάνε για σκουπίδια, λάμπες, τρόφιμα κλπ πρέπει να ξέρουνε ότι ο δήμος δεν βρίσκεται στη Γαλλία αλλά στην Ελλάδα και ότι ο Δήμος είναι προέκταση του κράτους. Όταν το κράτος αντί να δίνει, τα παίρνει όλα από δήμους, από περιφέρειες και ασφαλιστικά ταμεία, πώς θα δουλέψει ο δήμος, πού θα τα βρεί, θα βάλει μπρος το μηχανάκι και θα κόβει χρήμα; Σοβαρευτείτε λίγο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/15 10:49

      Το κακό είναι ότι έχεις δίκιο. Το καλό είναι ότι παρά την ανέχεια κάτι γίνεται λίγο λίγο στο νησί εκτός από τις λακούβες που χειροτερεύουν καθημερινά. Το περίεργο είναι πως τα κατάφερνε ο Τσάβες.
      Αλλά τι σχέση έχουν αυτά με την ανάρτηση που είνια για την συναυλία της Βανδή και την στήριξη του Κοινωνικού Ιτρείου;
      Οέοοοοοο;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/15 12:34

      Ακόμα εκεί έχεις μείνει εσύ; Δεν ξέρεις ότι μέχρι πέρσι οι προυπολογισμοί όλων των δήμων και δημόσιων φορέων ήταν πλασματικοί; Γιατί νομίζεις φθάσαμε εδώ που φθάσαμε; Γράφανε ψεύτικα έσοδα για να δικαιολογήσουν τα έξοδα και στο τέλος του χρόνου είχαν δημιουργήσει το χρέος. Αυτό από φέτος δεν στο επιτρέπουνε, ούτε καν αυτά που οφείλει ο κόσμος στο δήμο από τα προηγούμενα χρόνια και τα οποία φυσιολογικά υποτίθεται ότι θα τα εισπράξεις, δεν σου αφήνουνε να τα υπολογίσεις. Κατάλαβες τώρα γιατί:

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/15 13:52

      Ρε βλάκα 12:34,ποιούς κοροιδεύεις;
      Ο νόμος για τον έλεγχο μέσω του παρατηρίου των προυπολογισμών των δήμων ισχύει από το 2013 και όπως ξέρεις ο Τσάβες το 2014 είχε ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!!!!!!!!! Εσείς ανίκανα νανάκια δεν μπορείτε να εγκρίνετε τον προυπολογισμό του 2015 και έχετε κατατάξει τιν δήμο με άλλους τρεις απο όλη την Ελλάδα που δεν μπορείτε λόγω ανικανότητας να ισοσκελισετε.
      Πιστεύει κανείς ότι από τους 322 δήμους που τους έχει εγκριθεί ο προυπολογισμός ότι δεν έχουν αξιοποιήσει στο έπακρον την λογιστική "τεχνική";
      Αλλά λέει μιά παροιμία "της κοντής ψ@λής της φταίνε οι τρίχες"

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος17/7/15 11:24

    ΚΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΡΟΘΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΔΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;;;;;;;ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ;;;;;; Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΜΩΣΕΙΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;;;;;;;;;ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ;;;;;;; ΕΓΩ ΕΦΕΥΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΕ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΑΙΝΟΥΣ????? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/7/15 11:28

    Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΤΟ ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΑΘΕΙΑ, .... ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/15 12:27

      Ρε κακεντρεχή βλάκα τι δεν καταλαβαίνεις;
      Το κοινωνικό παντοπωλείο για να ανοίξει πρέπει να έχει πράμα που σε αυτές τις συγκυρίες δεν υπάρχει σταγόνα.
      Όταν θα πάρει, αν θα πάρει, λεφτά το κράτος από την Ευρώπη τότε θα μπορεί να δώσει και στους δήμους και τότε θα ανοίξει. Πού ζεις εσύ, σε άλλο πλανήτη ή νομίζεις ότι ο δήμος είναι σε άλλη χώρα;
      Αντε πήγαινε κάνε κανά μπάνιο και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν καταλαβαίνεις και τα παράπονά σου στον Τσίπρα ή στο Λαφαζάνη που θέλει να κάνει ριφιφί στο νομισματοκοπείο. Αντε μπράβο βλάκα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/15 13:56

      Το κοινωνικό παντοπωλείο βλάκα 12:27 γιά να λειτουργήσει δεν θέλει χρήματα αλλά "τρέξιμο" και μεράκι.
      Όπως έκανε ο Τσάβες με τους συνεργάτες του!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/15 15:14

      ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟΣΚΟΤΕΙΝΕ 12.27 ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΙΝΗΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΣΥΓΚΙΡΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΤΟΜΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ. ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ Κ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΤΟ ΚΟΙΝ. ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Κ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/7/15 16:15

      ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΗΧΑΛΟΜΙΝΑΚΟ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ 50 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΦΤΑ; ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΟΥΑ ΚΑΙ ΤΣΙΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΗΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ. ΚΑΝΕ ΜΩΚΟ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΛ@@ΙΣΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΛΟΓΚ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΗΣΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/7/15 16:36

      Γιαυτό ρε 13:56 ιδρώσανε από το πολύ ..... τρέξιμο; αντε κανε μπανιο ρε βλακα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/7/15 16:44

      Μιχαλάκη ουάου! Τσαβαρής και πάλι τσαβαρής! Δήμαρχος με κάτι αρχ@ιδια να μακακισμένο

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/7/15 00:44

      ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 12:27;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος17/7/15 12:51

    ΣΤΟ .Φ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/7/15 14:10

    ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΝΩΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΜΑΝΩΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΞΥΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/15 14:12

      ξοφθαλμο όσο και να προσπάθησες να λερώσεις τον Μάνο και να διαλύσεις την οικογένεια του δεν τα καταφέρνεις! διάλυσες τον συνδυασμό, πρόσβαλες και ξεφτίλισες τον Τσάβες, διέβαλες την ομάδα που έκανε κοινωνικό έργο, γιατί πολύ απλά είσαι ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/15 14:16

      Άκου μωρή βρώμα ξεφτιλίστηκες τελείως πια.
      Σταμάτα ΕΔΩ. Δεν βάζει ο νους σου τι σε περιμένει.
      Πες μου όμως κάτι. Τον Δήμο τον είχατε κάνει μπουρδέλο τελικά?
      Κι εσύ ήσουν η αρχιμπουρδελιάρα?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/15 14:20

      Μωρή ξεφτιλισμένη που το μόνο "άθλημα" στην ζωή σου ήταν είναι και θα είναι ο πήδουλος και η μουσική σου εναγρίωση το πουλόφωνο τι θες νυχτιάτικα να με εξαγριώσεις και να χάσεις τον ύπνο σου;
      ΟΧΙ μωρή δεν σε έχω ούτε για φτύσιμο γιατί εγώ φτύνω μόνο κυριες που για κάποιο λόγο ξέφυγαν.
      Εσύ ποτέ δεν ήσουν κυρία και δεν θα γίνει ποτέ κυρία για σένα θα παραμείνει μια άγνωστη λέξη στο φτωχό και ¨μπουκωμένο" λεξιλόγιο σου.
      Άντε λοιπόν κλείσε τα πόδια και μην περιμένεις άλλο σήμερα το βράδυ δεν έχει μεροκάματο

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος17/7/15 14:26

    16/7/15 21:44 16/7/15 22:19 16/7/15 23:56 17/7/15 14:10
    κατάλαβες 'εστω και αργά γιατί χάσατε και κάνατε Δήμαρχο την Νάννου;
    Κατάλαβες γιατί εξαφάνισες τον Τζαβαρή και τον συνδυασμό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/7/15 17:11

    ΜΑΝΩΛΗ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ? ΠΟΛΛΑ? ΤΗΝ ΜΑΜΙΣΕΣ ΜΑΚΑΚΑ
    ΠΟΛΛΑ???????????????????????????????????????????????
    ΜΑΝΩΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΞΥΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/15 17:43

      K. MANO ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΤΟΜΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ.ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.