Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουλ 2015

Συνεδριάζει η Δημ Κοιν. Σαλαμίνας στις 27/07/2015 στις 7.30΄ το απόγευμα με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 27η Ιουλίου  2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:
1)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» της κα. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, επί της οδού Ακτής Σαλαμινομάχων 23, στη περιοχή Παλούκια, στη Σαλαμίνα.
2)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» της εταιρείας EC STEVIA A.E. με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, επί της Λεωφ. Σαλαμίνας 235, στη Σαλαμίνα.

3)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» του κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, επί της οδού Αγίου Νικολάου 34, στη Σαλαμίνα.
4)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε. με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, που βρίσκεται εντός του Ναυστάθμου Σαλαμίνας (χώρος Αραξοβόλι).
5)      Άδεια χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων για το Κ.Υ.Ε. «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» με την επωνυμία «AROMA CAFE», της κα. ΤΣΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗΣ, που βρίσκεται επί της Λεωφ. Σαλαμίνας & της οδού Χίου, στη Σαλαμίνα.
6)      Άδεια χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων στον υπαίθριο χώρο καταστήματος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με την επωνυμία «ΠΑΡΑΛΙΟ», του κ. ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που βρίσκεται επί των οδών Πλαστήρα 1 & Καραϊσκάκη, στην περιοχή «Άγιος Γεώργιος», στη Σαλαμίνα.
7)      Γνωμοδότηση σχετικά με τη παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας για τοποθέτηση καντίνας, του κ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ, στη περιοχή «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ».
8)      Γνωμοδότηση σχετικά με τη παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας για τοποθέτηση καντίνας, του κ. ΧΑΝΟΥΜΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, στη περιοχή «ΗΛΙΑΚΤΗ».
9)        Γνωμοδότηση σχετικά με τη χορήγηση ή μη, παράτασης ωραρίου λειτουργίας χρήσης μουσικών οργάνων έως τις 03:00 π.μ. του καταστήματος «Καφετέρια (BERLIN)», της εταιρείας ″Γ. ΤΣΑΠΑΡΗΣ – Π. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.″, επί της οδού Αγίου Νικολάου 28, στη Σαλαμίνα.
10)  Ενημέρωση σχετικά με τη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου 12,00 τ.μ., για την  τοποθέτηση καντίνας για πολιτιστικές εκδηλώσεις 2015, της κα. ΚΟΥΜΑΡΤΖΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ, σε διάφορες περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/7/15 18:34

    Κ ΧΑΤΖΗ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΚΟΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗΣΟΥ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ

    Η ΡΟΥΛΑ Ο ΧΑΤΖΗ Η ΡΟΥΛΑ Ο ΧΑΤΖΗ

    Η ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/15 20:43

    ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/7/15 13:34

    Στη νόµιµη αγορά τα καταστήµατα κλείνουν το ένα µετά το άλλο. ∆εν είναι λίγοι οι µικροµεσαίοι επιχειρηµατίες που κατακρατούν τον ΦΠΑ και τις ασφαλιστικές εισφορές για να πληρώσουν το νοίκι. Και στα πανηγύρια ανθούν το παρεµπόριο, η φοροδιαφυγή και η διαφθορά, µε την ανοχή των δήµων!

    Εχουν καταγραφεί 200 και πλέον παζάρια που στήνονται κάθε χρόνο σε όλη τη χώρα µε την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών. Οι πλανόδιοι πωλητές για να στήσουν τον πάγκο τους πρέπει να έχουν άδεια από τον δήµο, η οποία κοστίζει περί τα 130 ευρώ. Πολλοί όµως από αυτούς είναι οργανωµένοι σε σωµατεία. Κάποια από αυτά έχουν τα «κονέ» τους σε διάφορους δήµους και αγοράζουν µαζικά τις άδειες και τις διαθέτουν στους πωλητές µε το σχετικό «καπέλο»! ∆εν είναι όµως αχάριστοι. Κάποιο δώρο θα κάνουν και σε όποιους τους διευκόλυναν...

    Το κύκλωµα είναι καλά οργανωµένο και ακριβοδίκαιο. Τα σωµατεία που µετέχουν σε αυτό έχουν µοιράσει τα πανηγύρια, ώστε να είναι όλοι κερδισµένοι και να αποφεύγονται οι ανταγωνισµοί και τα καρφώµατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.