Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουλ 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ παίρνει σαφή θέση για το δημοψήφισμα της Κυριακής


18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/15 14:04

    Μπράβο ρε "παιδιά" ξυπνήσατε;
    Την άλλη φορά στείλτε μας και δυο λογάκια φιλούρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/15 14:29

    ψηφίζουμε OXI αν θέλουμε να έχουμε τιμή και αξιοπρέπεια!
    δεν θα πάμε σαν το σκυλί στ΄αμπέλι υπογράφοντας ότι θέλει ο σόιμπλε με την παρέα του και οι υπηρέτες τους-προδότες του έθνους γιωργάκης, σαμαράς, βενιζέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/15 19:01

      στο αμπελι φιλε δεν θα παμε αλλα σαν το σκυλι να εισαι συγουρος εξω απο τα σουπερ πηγεσ να παρησ 50 ευρο απο την τραπεζα τρεχα γιατι αυριο δεν θα δης ουτε αυτα. αυτη δεν ειναι υπεριφανια κριμα για το τι θα δουμε

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/15 14:37

    Εδω ο κόσμος χάνεται ο Μαριδάκης φωτοδειχνετε δίπλα στην ανάπτυξη κι αλλη απο κατω του γράφει μαζι σου πείτε του παιδιού ότι εμπτωχευσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/15 19:16

    Η ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!!!!!!!!! ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!! ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/15 18:56

      ποια ευρωπαική πορεία ρε βλάκα; από τότε που ο προδότης γιωργάκης υπέγραψε το κουρέλι του ΔΝΤ που του έδωσαν, το χρέος αντί να μειωθεί αυξήθηκε!
      τουλάχιστον ο συριζα το παλεύει και τον προτιμώ με χίλια, από το να φέρω πίσω τους γερμανοτσολιάδες γιωργάκη, βαγγέλη και αντωνάκη

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/15 21:36

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΧΙ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/15 22:44

      Τσιπροκαμένοι, Μιχαλολιάκοι, Λεπέν και φασιστοειδή, όλης της Ευρώπης Ενωθείτε.....
      Εμπρός αδέλφια εμπρός....
      Ανίερη, αριστεροδεξιά, φαστισοαριστερή, συμπαιγνία.
      Και εις ανώτερα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/15 19:03

      Εβραιογιωργάκηδες, Εβραιοβενιζέλοι, Εβραιοαντώνηδες, Εβραιομπόμπολες ενωθείτε!
      Τα αφεντικά σας του ΔΝΤ ανησυχούν!
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/15 23:20

    KAI EMEIS ΟΧΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΧΤΗΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/15 00:23

    Οι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν ΟΧΙ είναι:

    1. Οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία επειδή οι δανειστές: αρνήθηκαν να αναδιαρθρώσουν το μη βιώσιμο χρέος και επέμειναν ότι το χρέος πρέπει να το πληρώνουν οι ασθενέστεροι των πολιτών, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

    2. Το ΔΝΤ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, πολλές άλλες κυβερνήσεις, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των οικονομολόγων, θεωρούν – όπως κι εμείς – ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί.

    3. To Eurogroup έχει, τον Νοέμβριο του 2012, παραδεχθεί ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί όμως αρνείται να δεσμευτεί για αυτό.

    4. Από την στιγμή που ανακοινώσαμε το Δημοψήφισμα, η επίσημη Ευρώπη έχει σηματοδοτήσει εμπιστευτικά πως είναι έτοιμη να συζητήσει την αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό καταδεικνύει πως ακόμα και η επίσημη Ευρώπη θα καταψήφιζε την... δική της «τελική» πρόταση.

    5. Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ. Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι ασφαλείς. Η τακτική των δανειστών βασίζεται στον εκβιασμό με κλείσιμο των τραπεζών. Η σύγκρουση οφείλεται σε αυτή τους την επιλογή και σε καμία περίπτωση στο ότι η ελληνική κυβέρνηση θέτει εμπόδια στη συμφωνία ή πειραματίζεται με την ιδέα εξόδου και υποτίμησης. Η θέση της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη.

    6. Το μέλλον θέλει μια περήφανη Ελλάδα στο ευρώ και στο κέντρο της Ευρώπης. Αυτό απαιτεί ένα μεγάλο ΟΧΙ την Κυριακή που θα μας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτούμε το χρέος καθώς και τη διανομή των βαρών μεταξύ των εχόντων και των αδύναμων συμπολιτών μας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/7/15 02:48

    Είσαι βαθιά νυχτωμένος. Όλα ήταν μια υποκρισία, ένα ψέμα για να κοιμήσουν το λαό.
    5 μήνες διαπραγματεύσεις είχανε, πότε καταλάβανε ότι δεν συμφωνούνε 2 ημέρες πριν λήξει η ημερομηνία του μνημονίου; Γιατί δεν κάνανε δημοψήφισμα 1-2 μήνες πριν;
    Αυτοί δεν ήντουσαν που λέγανε τέλος τα μνημόνια; Γιατί τώρα ζητάνε και τρίτο μνημόνιο;
    Λες ότι ένα μεγάλο ΟΧΙ την Κυριακή που θα σας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτείτε το χρέος.
    Με ποιούς θα διαπραγματευτείτε, με τους εαυτούς σας; Και τι χρειαζόσαστε το δημοψήφισμα όταν έχετε νωπή τη λαϊκή εντολή; Και γιατί να διαπραγματευτείτε; Ο λαός σας έδωσε πριν λίγους μήνες την εντολή να διώξετε τη Τροϊκα να σκίσετε τα μνημόνια και να εφαρμόσετε το προεκλογικό σας πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που αποκαθιστούσε όλες τις ... αδικίες. Γιατί δεν το εφαρμόσατε; Τις τράπεζες δεν τις έκλεισε η Ε.Ε. αλλά η αλαζονία της κυβέρνησης.
    Ο Τσίπρας ήθελε να αλλάξει την Ευρώπη όπως αυτός την οραματιζότανε, με τι όμως, χωρίς λεφτά, χωρίς φίλους, χωρίς συμμάχους; 3 φίλους είχε όλους κι όλους Γιουνγκέρ, Ρέτζι και Ολαντ και κατάφερε να τους κάνει κι αυτούς εχθρούς. Η αλαζονία και η συμπεριφορά του Βαρουφάκη ήταν αυτή που έκαψε την Ελλάδα. Δεν μπορεί όταν ένας
    Υπουργός μιας άλλης χώρας από την οποία θέλεις να σε βοηθήσει ζητώντας του χρήματα να σε υποδέχεται όρθιος έξω από το κτίριο κουστουμαρισμένος να σε συνοδεύει στο γραφείο του και να σε τιμά, κι εσύ να εμφανίζεσαι με το πουκάμισο έξω σαν γύφτος με το ένα χέρι στην τσέπη ξύνοντας τα αρχ...... σου την ώρα που τον χαιρετάς με το άλλο χέρι. Αυτά δεν γίνονται. Και ο Τσίπρας δεν φόραγε γραβάτα αν και θα έπρεπε, αλλά ήταν ευγενής και προσεκτικός, δεν ερέθιζε το συνομιλητή του.
    Αν λοιπόν ΔΕΝ θέλεις η Ελλάδα να γίνει Αλβανία του Χότζα ψήφισε ΝΑΙ.
    Αν ΔΕΝ θέλεις το χάος ψήφισε ΝΑΙ.
    Αν ΔΕΝ θέλεις η Ελλάδα να ξαναγυρίσει στην εποχή του μεσοπολέμου ψήφισε ΝΑΙ.
    Αν ΔΕΝ θέλεις εθνικό διχασμό και εμφίλιο πόλεμο ψήφισε ΝΑΙ.
    Αν ΔΕΝ θέλεις η σύνταξή σου σε δραχμές να έχει αξία όσο ένα κιλό τυρί ψήφισε ΝΑΙ.
    Αν θέλεις να ανοίξουν ξανά οι Τράπεζες ψήφισε ΝΑΙ, διαφορετικά την άλλη βδομάδα θα στερέψει το χρήμα και θα κλείσουνε όλα τράπεζες, σουπερμαρκετ, μαγαζια, πρατήρια τα πάντα και θα ξανανοίξουνε μετά από 3 μήνες, μόνο που αντί για ευρώ θα μας δώσουνε δραχμές δηλ. χαρτοπετσέτες.
    Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια.
    ΝΑΙ σημαίνει επώδυνα μέτρα.
    ΟΧΙ σημαίνει χάος και ολοκληρωτική καταστροφή.
    Διαλέγεις και παίρνεις, μετά όμως από την απομάκρυνση από το Ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/15 07:35

      Αν είναι να ξαναγυρίσουν οι δωσίλογοι Σαμαροβενιζέλοι καλύτερα το ΟΧΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/15 11:34

      Αυτοί ανήκουν στο παρελθόν. Ο λαός ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ γιατί πίστεψε το πρόγραμμά του, όπως ψήφισε και Γιωργάκη το 2009 για τις εξαγγελίες του ότι λεφτά υπάρχουν. Ο Γιωργάκης μας έβαλε στο ΔΝΤ, ο Τσίπρας πού θα μας βάλει, στην απομόνωση; Η καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ξερόλας Βαρουφάκης που με τη δημιουργική του ασάφεια μας εξανάγκασε να περιμένουμε 3 και 5 ώρες έξω από τα ΑΤΜ για να πάρουμε 50 ψωρο-ευρώ σήμερα γιατί την άλλη εβδομάδα κι αυτά θα είναι άδεια από χρήμα. Έχετε συνειδητοποιήσει τι θα συμβεί με το πλιάτσικο; Τα πάντα θα κλείσουνε. Το δημοψήφισμα δεν έχει κανένα νόημα από τη στιγμή που το μνημόνιο έληξε, οπότε να ψηφίσουμε τι; Αυτό μοιάζει σαν να μας ζητάνε να κάνουμε σύσκεψη για να αποφασίσουμε το είδος της θεραπείας του ασθενή όταν αυτός έχει πεθάνει. Ο Τσίπρας πρέπει να απομακρύνει εκείνους που τον παρότρυναν να κάνει αυτά που έκανε. Υπάρχουν αρκετοί σοβαροί και συνετοί άνθρωποι στην Κυβέρνηση με γνώσεις και εμπειρία και σ΄αυτούς πρέπει ο Τσίπρας να ακουμπήσει. Ένας απ΄αυτούς είναι και ο γνωστός από παλιά Δραγασάκης τον οποίο οι αλαζόνες νεοφωστήρες-γιάπηδες τον έχουν παραγκωνίσει. Δυστυχώς για την Ελλάδα, για μας και τα παιδιά μας τα πράγματα εξελίσονται άσχημα. Πρέπει να ακυρώσουνε το δημοψήφισμα και να συνεχίσουνε τις διαπραγματεύσεις, εξάλλου όπως είπε και ο Τσίπρας έχουν συμφωνήσει στο 90%.
      Το άλλο 10 ας το μοιραστούνε 5 - 5 για να τελειώνουμε κι έχει ο Θεός προκειμένου να βγούμε από αυτή την τραγική κατάσταση. Ο Τσίπρας στο διάγγελμά του είπε ότι αυτοί έχουνε και το πεπόνι και το μαχαίρι. Αφού λοιπόν το αναγνωρίζει προς τι όλη αυτή η αντιπαράθεση; Το πείσμα και το καπρίτσιο ποτέ δεν έφεραν καλά αποτελέσματα. Προέχει η σταθερότητα και το συμφέρον των Ελλήνων και όχι η θεωρία των παιγνίων του αχαρακτήριστου Βαρουφάκη. Ο Λαπαβίτσας είναι πολύ πιό προσγειωμένος και ειλικρινής απ΄αυτόν, λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, άσχετα αν συμφωνεί κανείς μαζί του ή όχι. Λέιε ο άνθρωπος ότι το 2009 η Ελλάδα έχασε τη χρυσή ευκαιρία να βγεί από ευρώ και έχει δίκιο, αλλά τώρα λέει ότι αν θα βγεί η Ελλάδα από το ευρώ, οι Έλληνες θα πρέπει να ξέρουν ότι θα υπάρξει δελτίο δηλ. θα περάσουμε τη φάση της Αλβανίας επί Χότζα. Ξεκάθαρες κουβέντες οπότε κάνεις και τις επιλογές σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/15 19:06

      άστο ρε μεγάλε..... το 10 να γίνει 5 και 5 δεν είναι σουβλάκια να τα μοιράσεις!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/7/15 19:52

      ρε 11:34 δεν συμφωνώ ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί ο βαρουφάκης δεν φόραγε γραβάτα στα γραφεία του ΔΝΤ!
      ούτε γιατί ο τσίπρας δεν τους έκανε τις πρέπουσες μετάνοιες!
      φτάσαμε εδώ από κάποιους πιστούς υπηρέτες της τρόικας, Γιωργάκηδες, Βαγγέληδες και Αντωνάκηδες!
      Ο τσίπρας τουλάχιστον, 4 μήνες τώρα, τους αντιμάχεται για έχει η χώρα μια καλύτερη προοπτική στο μέλλον!

      Οταν λοιπόν θα έρθουν να σου πάρουν το σπίτι που μένεις, επειδή η χώρα δεν μπόρεσε να πληρώσει τους νέους τόκους του δανείου που θα βάλουν, λέγοντας εσύ το ναι την κυριακή, πες μου μετά σε ποιον θα πεις τον πόνο σου!

      Και να ξέρεις.... προτιμώ χίλιες φορές τον Βαρουφάκη χωρίς γραβάτα, παρά τους γραβατομένους απατεώνες πρώην υπουργ. Οικον. Παπακωνσταντίνου που έβγαλε τους συγγενείς του έξω από την λίστα Λαγκάρντ και Χαρδούβελη που έβγαζε 9000 ευρώ κρυφά κάθε μήνα στο εξωτερικό!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/7/15 23:48

      μιχαλομηνακο μαζεψου! ρουφα τ΄αβγο σου και σκασμος!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/7/15 00:11

    ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!! ΜΠΟΥΟΥΟΥΧΟΥΧΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.