Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Δεκ 2017

Επίσκεψη του Διοικητή της 2470 περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ στην Σαλαμίνα ανακηρύσσοντας τον Κυριάκο Μαριδάκη με τον τιμητικό τίτλο του β. Διοικητή

Την Τρίτη 12/12/2017 με αφορμή την επίσκεψη του Διοικητή της 2470 περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Καθηγητού κ. Χρήστου Κίτσου πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική συνεστίαση και ομιλία με θέμα το Ρόταρυ στην κοινωνία, παρουσία μελών του Ροταριανού ομίλου της Σαλαμίνας, επιχειρηματιών, της β. Διοικητης Άννας Καυκαλάς, της π. Προέδρου του Ρ.Ο. Ψυχικού κ. Αγλαιας Δεμοίρη, της Πρόεδρου των ΑμΕΑ Σαλαμίνας κ. Ρίτσας Ανδριανού και αρκετοί φίλοι του Ρόταρυ σε ένα πραγματικά πολύ ευχάριστο και θερμό κλίμα.

Ο Διοικητής καθηγητής κ. Χρήστος Κίτσος αφού αναφέρθηκε στην ομιλία του για τους σκοπούς και το Παγκόσμιο ανθρωπιστικό έργο του Ρόταρυ επεσήμανε τη σημαντική πολύχρονη κοινωνική  προσφορά του Ιδρυτικού Προέδρου του ομίλου της Σαλαμίνας κ. Κυριάκου Μαριδάκη στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο προβάλλοντας την Ελλάδα και το Ρόταρυ σε παγκόσμιο επίπεδο με την ανακήρυξη του , με το τίτλο του β. Διοικητή τιμώντας τόσο τον ίδιο τον Κυριάκο όσο και το νησί μας ενώ ακολούθησε και η εισδοχή δύο νέων καταξιωμένων επαγγελματιών.
Ο Ροταριανός Όμιλος της Σαλαμίνας συνεχίζοντας την εκπληκτική κοινωνική του προσφορά ξεκινάει τη Ροταριανή χρονιά με οράματα και στόχους φιλόδοξους για τη τοπική κοινωνία κάτι το οποίο αναφέρθηκε αναλυτικά στη συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου με τον Διοικητή, πριν το επίσημο δείπνο.

Ο Διοικητής εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την παρουσία του στο ιστορικό νησί μας, τονίζοντας την σημαντική συμβολή του ομίλου στις δράσεις της περιφέρειας και του Διεθνούς Ρόταρυ.