Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Δεκ 2017

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

Ο Διεθνής Πολιτιστικός Οργανισμός "Το Καφενείο των Ιδεών", διοργανώνει τιμητική εκδήλωση προκειμένου να τιμήσει τον βάρδο της ελληνικής Λογοτεχνίας Νίκο Καζαντζάκη, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και  ώρα 8.30΄ στο Δημαρχείο Σαλαμίνας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μία μουσική παρουσίαση των έργων του συγγραφέα, με μελοποιημένα κομμάτια από την "Ασκητική" και τους "Τερτσίνες", με αποσπάσματα θεατρικών έργων και επιστολών του από τους ηθοποιούς Παντελή Γαρείο, Άννα Χατζημιχάλη και Γιώργο Κανέλλη, καθώς και κρητικούς χορούς από τον Σύλλογο Κρητών Σαλαμίνας συνοδεία λύρας και λαγούτου. Για τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι Ντίνος Κουμπάτης και Δημήτρης Καραμβάλης, ενώ θα προλογίσει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Κωνσταντίνος Μαριδάκης. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Χαρά Κολιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.