Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Δεκ 2017

Ο τσέλιγκας και τα πρόβατα

Ω ποία έκπληξης πρώτη φορά της ξανασυμβαίνει
Από σχόλιο του αναγνώστη μας κ Γ Κοκκινίδη 14/12/17 16:03
Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε για το αμαρτωλό λατομείο, η Δήμαρχος έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, έδειξε πώς πραγματικά σκέφτεται και πώς διοικεί το Δήμο.
Ο απόλυτος άρχοντας και ο Δήμος φέουδο. Μέθυσε από την αλαζονεία της εξουσίας και ξέχασε όρκους και υποσχέσεις.
Τα καθαρά χέρια και οι νομιμότητες έγιναν κακόγουστα αστεία, η σκληρή πραγματικότητα διέλυσε τις αυταπάτες.

Το θέμα του λατομείου, προεκλογικά το είχε κάνει σημαία, αλλά τώρα το αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι.
Όλοι βλέπουμε τις νταλίκες να πηγαινοέρχονται, όλοι ξέρουμε ότι ο Αγγέλου κλέβει τον πλούτο μας, η Δήμαρχος το παραδέχεται φάτσα φόρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.! Ούτε στην Ουγκάντα.!
Η μειοψηφία, εκφράζοντας την αγανάκτηση του κόσμου και το κοινό αίσθημα, έφερε το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο με 11 υπογραφές.
Η Δήμαρχος το καθυστέρησε όσο μπορούσε, αλλά κάποτε αναγκάστηκε να το φέρει. Τότε απείχε προκλητικά, από τη συζήτηση φροντίζοντας να ματαιωθεί λόγω έλλειψης απαρτίας.
Έτσι και έγινε. Το συμβούλιο ακυρώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Κατά διαβολική “σύμπτωση” απείχαν όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας εκτός από την Ειρήνη Μπινιάρη και αυτό είναι προς τιμή της.
Αυτό Δήμαρχε λέγεται ξεπεσμός πολιτικός κανιβαλισμός. Έχεις ηθική και δημοκρατική υποχρέωση να παρίστασαι στα δημοτικά συμβούλια και να σέβεσαι την επιθυμία της μειοψηφίας. (Ψιλά γράμματα).
Ο πολιτικός ξεπεσμός δεν σταματάει εδώ, την επόμενη φορά που ήρθε το θέμα προς συζήτηση, η Δήμαρχος πέταξε τελείως τη μάσκα. Είπε ορθά κοφτά ότι καλώς απείχε την προηγούμενη φορά και ότι θα μπορούσε να απέχει εκ νέου, να αφήσει τη μειοψηφία να συζητάει μόνη της, να πάρει όποια απόφαση θέλει και μετά να έρθει εκείνη με την πλειοψηφία της και να ανατρέψει όποια απόφαση πάρουν.
Ο στρατάρχης και το στράτευμα.
Ο δήμαρχος που διαφεντεύει τις σκέψεις και τις ψήφους των συμβούλων του.
Θράσος απύθμενο.
Ντροπή Δήμαρχε, ντροπή και στους Συμβούλους που δέχονται να παίξουν το ρόλο του πειθήνιου πρόθυμου.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, σύμφωνα με τον Καλλικράτη “οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση”.
Τα πρόβατα και οι τσελιγκάδες δεν έχουν θέση στο Δήμο μας.
Γ. Κοκκινίδης

Σ.Δ.: Το όποιο δικό μας σχόλιο θα ήταν εκ περισσού δεδομένου του ότι ο κ Κοκκινίδης κάλυψε όλο τον λαό της Σαλαμίνας κι όχι μόνον εμάς

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/12/17 22:42

    salamis-news
    τσαβαρης
    κοκκινίδης

    XAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/17 22:45

      Μηνάς, νταμαράς, σπανόπουλος, φεριμποτάδες,κλεφταράδες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/12/17 06:17

    Πουθεναδες τα παιρνετε τωρα και απο τους λογιστες? γιατι λετε οτι το γραφειο της εφοριας ειναι ανοικτο μονο 2 ημερες την εβδομαδα οπως η ΔΕΗ?οι υπαλληλοι μας ειπαν οτι ειναι καθε μερα απο τις 8 μεχρι τις2.30. Τα ξερουν αυτα τα Υπουργεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/17 06:49

    Γιά άλλη μιά φορά ο Τζαβαρής την ξεμπρόστιασε στο δημοτικό συμβούλιο γιά το θέμα του λατομείου.Την είπε εκατό φορές ψεύτρα και εκείνη ανύμπορη έσκυβε το κεφάλι.
    Ρε τι ψηφίσαμε γιά δήμαρχο;Ρε καλά γράφει κάποιος είχαμε δημαρχάρα και έχουμε φουκαριάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/12/17 07:11

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 09:03

      07:11 Τσαβαρη μόνο γράφεις μόνος διαβάζεις....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/17 16:48

      Μηνά άραξε.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/12/17 10:43

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΝΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΜ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ; ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ. ΝΤΑΜΑΡΟΠΕΙΝΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/12/17 10:47

    Δήμαρχος που δεν μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντα του νησιού είναι μία ανίκανη δήμαρχος. Δεν μπορείς να ομολογείς ότι κάντε υπομονή μέχρι να φύγει ο κλέφτης και σε εμάς να βάζεις αυξήσεις παντού. Δεν γίνεται να έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν γίνεται να κατηγορείς τους προηγούμενους που έλεγαν πως αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις και εσύ να παρανομείς χωρίς να αφήνεις έργο. Ποια συμφέροντα υπηρετείς; Γιατί τέτοιο μένος απέναντι στους δημότες που σε ψήφισαν; Γιατί τόσα ψέματα για καθαρά χέρια. Ου να μου χαθείτε πολιτικοί νάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/12/17 10:49

    ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΕ ΝΤΑΜΑΡΟΚΛΕΦΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/12/17 11:46

    Μηνάς το κοράκι της αραπιάς νταβατζής που εκβιάζει κάθε επαγγελματία. Το βρομόξυλο δε το γλητώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/12/17 18:55

    Περνάνε κάθε μέρα οι νταλίκες γεμάτα υλικά του νησιού. Η δήμαρχος τι έχει κάνει για να αποζημιωθεί ο δήμος μας; Χάνει τόσα χρήματα ο δήμος και μας βάζει αυξήσεις από την άλλη; Και δεν το πάμε σε πιο κοινωνικά θέματα όπου με την φανερή κλεψιά τόσο χρόνων που εξουσιάζει τον δήμο έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Ποτέ ξανά ψήφο σε πολιτικούς νάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/17 01:57

      Πρόσεξε θα σου φύγει η μασέλα...........

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος16/12/17 11:46

    Κοκκινακι, από ότι βλέπω σου έχει καεί ο εγκέφαλος είτε από το πολύ ξύλο που έφαγες στο ΕΑΤ/ΕΣΑ είτε από το μίσος που τρέφεις στη Δήμαρχο επειδή σου δωσε κλωτσιά από την επιτροπή.
    Είσαι ένα αρρωστημένο κακέκτυπο του γκαίμπελς. Πράγματι αυτά που γράφεις δηλ. .... την επόμενη φορά που ήρθε το θέμα προς συζήτηση, η Δήμαρχος πέταξε τελείως τη μάσκα. Είπε ορθά κοφτά ότι καλώς απείχε την προηγούμενη φορά και ότι θα μπορούσε να απέχει εκ νέου, να αφήσει τη μειοψηφία να συζητάει μόνη της, να πάρει όποια απόφαση θέλει και μετά να έρθει εκείνη με την πλειοψηφία της και να ανατρέψει όποια απόφαση πάρουν ...... είναι αλήθεια, γράφεις όμως τη μισή αλήθεια. Η Δήμαρχος πριν πει αυτό, είπε και κάτι άλλο που δικαιολογεί απόλυτα αυτό που γράφεις. Γιατί δεν το λες, γιατί το αποκρύπτεις; Αν έχεις κότσια γράφτο. Τελικά είσαι χαμένος στο διάστημα όπως οι τρόφιμοι του δρομοκαϊτιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/17 14:19

      Ο "κοκκινάκις" είναι περήφανος που έφαγε ξύλο στο ΕΑΤ/ΕΣΑ, εσύ τι βιολί βάραγες;
      Ο “κοκκινάκις” στηρίζει τα καθαρά χέρια και τη νομιμότητα, δε στηρίζει τη βρωμιά, τις απ' ευθείας αναθέσεις, τις μυστικές συναντήσεις, τους εθνικούς εργολάβους, τα νταμαρόλαδα, τα λάδια γενικώς, τις λοβιτούρες, την καθεστωτική νοοτροπία, το Δήμο φέουδο, την αδιαφάνεια, την ανοχή στην παρανομία και τα μεγάλα συμφέροντα που καταστρέφουν τη Σαλαμίνα.
      Πού να ξέρουμε οι αφελείς τι αυγό ζεσταίναμε...

      Η Δήμαρχος αντί να δώσει κλωτσιά στον παράνομο λατόμο έδωσε κλωτσιά στην Επιτροπή που κυνηγούσε το λατόμο. Άξια.

      Πριν πει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχει συμβούλους μαριονέτες, είπε ότι θα μπορούσε η αντιπολίτευση να φέρει το θέμα κανονικά και όχι με 11 υπογραφές. Αυτό δεν αλλάζει την ουσία των όσων είπε, ότι δηλαδή οι σύμβουλοί της είναι πειθήνια όργανα που τα χρησιμοποιεί κατά βούληση.
      Ο Σουλτάνος και η Σουλτάνα!

      Σημ. από χέστες χορτάσαμε, υπογραφές δε βλέπουμε.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16/12/17 11:54

    ΜΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΑΡΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/12/17 21:56

    ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ, ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ, ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΕΛΑΚΙΑ,ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΙΕΣ, ΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/12/17 00:50

      Θέλουμε νόμιμες δουλειές, όχι κλέφτες και καρκίνο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/12/17 09:43

      ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΕΝΟΧΟΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ,ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕ ΟΧΙ ΝΟΡΜΑΛ ΤΡΟΠΟ. ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος18/12/17 12:56

    Πόσο θράσος έχει αυτός ο άνθρωπος θεέ μου Τσαβαρής , δεν παίζεται με τίποτα, αλλά δεν φταίει αυτός αλλά αυτά τα νούμερα που τον ακολουθούν ακόμα, κρίμα και πάλι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.