Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαρ 2019

Εορτάστηκε και φέτος η τελευταία Κυριακή των Αποκριών στο νησί μας και με την συμμετοχή της δημοτικής αρχής


Την τελευταία Κυριακή των Αποκριών, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού πραγματοποίησε τον καθιερωμένο χορό στην παραλία της Κούλουρης.
Η μουσική από το συγκρότημα του Νότη Θαλασσινού, αλλά και οι χοροί από τις ομάδες της Λαογραφικής χορευτικής ομάδας "ΕΡΕΥΝΑ" του Δήμου μας, και του παραδοσιακού τμήματος χορού της σχολής ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μπήκαν στον χορό και διασκέδασαν ξεχνώντας για λίγο την καθημερινότητα.

Η Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό της ευχήθηκε χρόνια πολλά μιας και η επόμενη ημέρα η Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής, της σωματικής και πνευματικής μας κάθαρσης και αποτελεί μια καλή αφορμή για ατομική-προσωπική και κατ’ επέκταση συλλογική και κοινωνική κάθαρση που την χρειαζόμαστε.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/3/19 16:00

    Εγώ αυτήν που την λες
    "δήμαρχο"δεν την βλέπω.
    Μάλλον την πήρε ο άνεμος...

    Εσύ όμως ζωγράφισες πάλι με
    το κείμενο .
    Μπράβο.
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.