Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Μαρ 2019

Εκδήλωση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας για να τιμήσουμε τους πρωτεργάτες της αλιείας μας.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/3/19 13:33

    «Χθες παντού τραγούδησαν το Μακεδονία ξακουστή, παρά τα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, παρά τη φασιστική ατμόσφαιρα. Παντού τους αποδοκίμασαν, παντού φώναξαν προδότες και αλήτες. Οι εθνοτερμίτες, οι αντίχριστοι, οι πραγματικά πατριδοκάπηλοι, αυτοί που καπηλεύτηκαν τα πατριωτικά αισθήματα τους απέναντι στους Γερμανούς, αυτοί που φώναζαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια αποδοκιμάστηκαν σε πανελλήνια κλίμακα. Και όσοι τόλμησαν να εμφανιστούν κάπου κυνηγήθηκαν από το λαό και θα κυνηγηθούν και από την ιστορία, τα παιδιά μας τα εγγόνια μας.

    Οι τουρκικές εφημερίδες γράφουν σήμερα ότι ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε τουρκικό νησί που είναι υπό παράνομη κατοχή. Αυτή την προπαγάνδα περνάει σήμερα η Τουρκία. Ας όψεται ο Τσιρώνης και άλλοι που βγαίνουν στα κανάλια και δίνουν κίνητρο στους Τούρκους. Οι μεγαλύτεροι συνήγοροι ανθέλληνες, είναι οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ. Έχουν βάλει την πατρίδα μας σε σχέδιο αποσύνθεσης και διάλυσης. Το πολιτικό προσωπικό συναγελάζεται μαζί τους, δεν τους νοιάζει που διαλύεται η Ελλάδα. Δύο χρόνια πριν γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, η χώρα βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή. Η κυβέρνηση έδωσε όλους τους εθνικούς πόρους σε ξένη διαχείριση. Έχουμε κυβέρνηση εθνομιδενιστών, μαριονετών και δοσίλογων που πούλησε την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας. Καπηλεύτηκε τα δημοκρατικά αισθήματα των Ελλήνων. Αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες και τολμάνε κάποιοι να μιλάνε για πατριδοκαπηλία όταν έλεγαν ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.