Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Μαρ 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΛΑΜΠΕΙ


Μάνος Δερτούζος από το προσωπικό του Face book
Αυτά που έγιναν στην πενταετία που πέρασε από την Δημοτική Αρχή της κας Νάννου όσον αφορά τις διώξεις εις βάρος των πολιτικών της αντιπάλων και ειδικότερα εναντίον του Γιάννη Τσαβαρή, είναι πρωτοφανή στα πολιτικά δρώμενα του νησιού.
Η κα Νάννου στήριξε την πολιτική της παρουσία στην κατασυκοφάντηση των πολιτικών της αντιπάλων.
Από την πρώτη στιγμή στέλνοντας στα δικαστήρια τον Γιάννη Τσαβαρή προσπάθησε να περάσει το μήνυμα στους πολίτες, ότι η Διοίκηση Τσαβαρή ήταν μία διοίκηση κακοδιαχείρισης που ζημίωσε τον Δήμο.
Συγχρόνως πέρα από τις δικές της μηνύσεις, συνηγορεί στις μηνύσεις που καταθέτει τ. Δήμαρχος κ. Τραυλός κατά Γιάννη Τσαβαρή και με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής τίθεται Πολιτική αγωγή αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη αυτών των διώξεων.
Αναφέρομαι:

Α) στο δικαστήριο που κατηγόρησαν τον τ. Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή, ότι το Οικόπεδο που θα αγόραζε στα Σελήνια (ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ) για ανέγερση Δημοτικού Σχολείου, θα ζημίωνε τον Δήμο. Ένα οικόπεδο που η αντικειμενική τους αξία ήταν 200.000 ευρώ και ο πωλητής το πουλούσε 150.000!! ενώ ο ΟΣΚ θα κατασκεύαζε το σχολείο. Στην περίπτωση αυτή είχαμε Πανηγυρική αθώωση του Γιάννη Τσαβαρή αλλά δυστυχώς για τα Σελήνια ούτε το οικόπεδο αγοράσθηκε ούτε το Σχολείο έγινε λόγω αυτής της δίωξης.
Στέρησαν το Δημοτικό Σχολείο στα Σελήνια για να κυνηγήσουν τον Γιάννη Τσαβαρή.
Β) Μήνυση στον Γιάννη Τσαβαρή από τον κ. Τραυλό, αναλαμβάνοντας ο Δήμος Πολιτική Αγωγή, γιατί ο τ. Δήμαρχος συνηγόρησε με απόφαση της οικονομικής Επιτροπής για δύο υπαλλήλους κ.κ. Μανόγλου και Κουτούκα οι οποίες εργάζοντο στον π. Δήμο Αμπελακίων από το 1997 και 2000 να επιστρέψουν στην εργασία τους. Για να κατηγορήσουν τον Γιάννη Τσαβαρή έστειλαν στο Δικαστήριο κατηγορούμενες συγχρόνως και τις δύο υπαλλήλους με βαριές κατηγορίες.
Πανηγυρική αθώωση του Γιάννη Τσαβαρή και των υπαλλήλων, οι οποίες παρ όλο που η απόφαση είναι αμετάκλητη και παρ’ όλα τα έγγραφα τα οποία έχουν σταλεί από Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και από Αποκεντρωμένη Διοίκηση να προσληφθούν εδώ και τρία χρόνια , δεν προσλαμβάνονται από τον Δήμο.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση αυτή και όλη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Δεν δίστασαν προκειμένου να καταδικάσουν τον Γιάννη Τσαβαρή να συνεχίζουν δύο εργαζόμενες που έχουν ανάγκες να μην τις προσλαμβάνουν στον Δήμο.
Οι πρωτοφανείς διώξεις κατά του πολιτικού τους αντιπάλου με στόχο και σκοπό να δημιουργήσουν στην κοινωνία ένα αρνητικό κλίμα , ότι ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής είναι υπόδικος, είχαν και άλλα θύματα.
Στα διάφορα δικαστήρια προτείνουν μάρτυρες κατηγορίας τους υπαλλήλους του Δήμου και τους εμπλέκουν σε περιπέτειες.
Έτσι σε συγκεκριμένο δικαστήριο ο Εισαγγελέας προτείνει υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος ανήκει στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, να κατηγορηθεί ως ψευδομάρτυρας!!!
Δεν διστάζουν επίσης να εμπλέξουν και την Νομική υπηρεσία του Δήμου και μάλιστα δημοσίως στο ακροατήριο, μετά από επίμονες ερωτήσεις της έδρας , ότι συγκεκριμένος Νομικός του Δήμου τους είπε ότι πρέπει να κάνει μήνυση στον τ. Δήμαρχο, για να προκαλέσει την απορία της έδρας.
Δεν εμπλέκουν όμως μόνο τους υπαλλήλους σε αυτές τις πρωτοφανείς διώξεις κατά Γιάννη Τσαβαρή. Για να κατηγορήσουν τον πολιτικό τους αντίπαλο δεν διστάζουν να στείλουν στο δικαστήριο έντιμους επιχειρηματίες του νησιού που συνεργάστηκαν με τον Δήμο.
Θύμα αυτής της λυσσαλέας δίωξης των πολιτικών τους αντιπάλων υπήρξε και ο γράφων. Ενώ γνώριζαν ότι δεν είχα καμία σχέση με την κατηγορία , ενώ είχαν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία, έστειλαν τον φάκελο στον Εισαγγελέα και μου έκαναν μήνυση μετά από τέσσερα χρόνια που είχαν τον φάκελο στο συρτάρι τους. Αποτέλεσμα, ήταν ότι μετά το απολογητικό μου υπόμνημα, ο Εισαγγελέας μετά από 20 μέρες έθεσε το φάκελο στο αρχείο γράφοντας μεταξύ των άλλων « ……μετά την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κρίνουμε ότι ΔΕΝ στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση αξιόποινης πράξης εις βάρος του Δερτούζου Εμμανουήλ ………»
Το κουβάρι ξετυλίγεται περίπου 5 χρόνια. Ο Γιάννης Τσαβαρής έχει 28!!!! αθωωτικές αποφάσεις και δύο οι οποίες είναι σε εξέλιξη σε δεύτερο βαθμό.
Θα πρέπει να γνωρίζουν αυτοί οι οποίοι στήριξαν την πολιτική τους υπόσταση στην κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων, ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΛΑΜΠΕΙ.
Είναι εύκολο να στέλνεις στα δικαστήρια τους πολιτικούς σου αντιπάλους, το δύσκολο για σένα είναι, όταν οι πολιτικοί σου αντίπαλοι αθωώνονται, μετά από τα σαθρά επιχειρήματα με τα οποία τους κατηγόρησες.
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.