Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Μαρ 2019

ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ


Οι   ρατσιστικές  εγκληματικές  επιθέσεις  σε   βάρος προσφύγων  και μεταναστών από  την  Σάμο  και  τα  Βίλια μέχρι  την Σαλαμίνα, παίρνουν  διαστάσεις  χιονοστιβάδας υπό  την  ανοχή  της αριστερής  μας  κυβέρνησης και  της ακροδεξιάς (στην ουσία) αντιπολίτευσης.

Περιμένουμε  αντιδράσεις  και  ΚΑΤΑΔΙΚΗ  από  τους  υποψήφιους δημάρχους  μας, εκτός  και  αν δεν θέλουν να σπάσουν αυγά και συνεχίσουν την πολιτική  πόντιου  Πιλάτου και  ίσων αποστάσεων (μεταξύ φασιστών και  μεταναστών).
Η Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α καταδικάζει,  καλεί σε εγρήγορση  και σύντομα  θα  πάρει πρωτοβουλίες!
Οι πρόσφυγες  και μετανάστες  πρέπει να  είναι  ευπρόσδεκτοι στο  νησί μας  σε αντίθεση  με  τις  ρατσιστικές απόψεις  που  τείνουν  να γίνουν κυρίαρχες  στις  κοινωνίες μας!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/3/19 12:40

    Μπραβο στη Ναυμαχηα για την
    τη Σωστη αποψη σας έχετε δίκιο στο ότι πρεπει να σταματήσουν οι ρατσιστικες επιθέσεις και να πάρουν άμεσα δημόσια Θέση όλες οι δηκοτικες παρατάξεις.

    Επισης ένα μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ που από την πρωτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση κεντρικά αλλά και τοπικά στελέχη βρέθηκαν στο πλευρο του θύματος που ειχε δεχτεί για άλλη μια φορα ρατσιστική βία σε βαρος του τις τελευταίες ημέρες

    Και που μάλιστα ο γνωστος ακροδεξιος προσπάθησε να επιτεθεί μέσα στο Α.Τ στην περιφερειακη σύμβουλο Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.