Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Μαρ 2019

Με την ευκαιρία της ημέρας της γυναίκας να πούμε χρόνια πολλά στην μοναδική γυναικεία υποψηφιότητα στην περιφέρεια με τον συνδυασμό "Νέα Αρχή" του Γιώργου Πατούλη για την περιφέρεια νήσων


Χρόνια πολλά Βάσω μας και καλή επιτυχία. 
Φίλες και φίλοι, η Βάσω Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί μας, είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των εκπαιδευτικών δομών με κέντρο τη Σαλαμίνα. 

Είναι παντρεμένη με τον δραστήριο ασφαλιστή της Σαλαμίνας κ Μηνά Μπόγρη και μητέρα  δύο παιδιών.
Άτομο προσιτό και με ευρύτητα πνεύματος και μεγάλη κοινωνική δράση στο νησί μας όπου έχει κερδίσει με τον χαρακτήρα της πολλούς καλούς φίλους.
Πολύ σύντομα θα την έχουμε και στα μικρόφωνα του ραδιοφώνου μας να μιλήσουμε για όλους και όλα, ώστε να την γνωρίσετε κι εσείς καλύτερα.
Από μας καλή επιτυχία στην συντοπίτισσα μας κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη και χρόνια πολλά για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.