Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Αυγ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΣΙΚΕΛΙΑΝΑ 2020

ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 04.08.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΙΚΕΛΙΑΝΑ 2020»

Μια εκδήλωση αντάξια της μνήμης του Άγγελου Σικελιανού, πραγματοποιήθηκε χθες 03/08/2020. Η απαρχή της προσπάθειας του Δήμου μας να αναδείξει την σχέση του μεγάλου αυτού Έλληνα με το νησί μας. Η Σαλαμίνα της εξωστρέφειας οφείλει να προβάλλει τον πολιτιστικό και ιστορικό της πλούτο και το κάνει ήδη.

Συγχαίρουμε τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Βιβλιοθήκη-Μουσείο Λαικής Τέχνης & Ιστορίας κα. Ελένη Μπίλλια πρόεδρο, κα. Λίτσα Διγενάκη αντιπρόεδρο, κα. Καίτη Παυλίδη Μπούνταλη, κ.Κωστα Τσουβαλά και κ.Κωνσταντίνο Μαριδάκη, που εργάστηκαν για αυτήν την υπέροχη εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές της χθεσινής εκδήλωσης τον κ. Χρήστο Μυλωνά, που είχε την σκηνοθετική επιμέλεια, την κα. Μαρία Γκουτζαμάνη, ποιήτρια-αρχαιολόγο, που είχε την παρουσίαση της εκδήλωσης, τους ομιλητές κ. Σταμάτη Πορτελάνο, Καθηγητή Θρησκειοπαιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πρόεδρο του Ολυμπιακού Κέντρου Φιλοσοφίας και Παιδείας, τον κ. Γιώργο Σπαθή μεταπτυχιακό φοιτητή Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίων, την κα. Μαρία Παπανικολάου, εκπαιδευτικό, τον κ. Δημοσθένη Ελευθεριάνο που ήταν στην απόδοση των ποιημάτων και τους κα. Αθηνά Βασιλείου, κ. Ανδρέα Πάνου και κα. Μαρία-Νεφέλη Παρασκευά που παρουσίασαν το μουσικό πρόγραμμα.

(Το φωτογραφικό υλικό είναι από την Εφημερίδα 'ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ' και από τον κ. Κ. Σεβαστιάδη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά).

Εκ του Γραφείου Τύπου

του Δήμου Σαλαμίνας


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/8/20 13:39

    Καπετανάκη πως σε ξευτιλισανε έτσι στον Αια
    Σε κάνανε προεδρο για μια εβδομάδα και τώρα σε στείλανε σπίτι σου να καθαρίζεις βρουβες


    Καπετανάκη έχεις τα κότσια να βγάλεις ανακοινωση γιατί σε διωξανε από τον Αία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/20 13:43

    Συγχαρητήρια στο νέο συμβούλιο της ομάδας του Αία που σε 17 ημέρες καταλαβαν τι κουμασι είναι ο Καπετανάκης και τον πέταξαν με τις κλωτσιες
    Καπετανακηηηηηηηηη τώρα κλαψε με την ησυχία σου
    Δεν είσαι τίποτα παρά ένα μηδενικο
    Όπου πας καταστρεφεις τα παντα
    Πήρες αυτό που σου αξίζει
    Το Μηδέν αυτή είναι η ήττα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/20 14:50

    το νέο ΔΣ του Αίαντα Σαλαμίνας – Ο Γρηγόρης Καπετανάκης πρόεδρος

    Published 7 ημέρες ago on 25/07/2020By ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

    Σας ανακοινώνουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο τoυ Α.Σ.Σ. ΄΄ ΑΙΑΣ ΄΄ που προέκυψε μετά τις Αρχαιρεσίες Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν στις 19/7/2020.



    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΓΙΑΣ
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΑΜΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΦΡΑΣ
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ
    ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
    ΜΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ
    ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΑΪΣΚΑΣ
    ΜΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ
    ΜΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
    ΜΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥ
    ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    ΜΕΛΟΣ ANAΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥ
    ΜΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΒΑΣ


    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/8/20 16:56

    το νέο ΔΣ του Αίαντα Σαλαμίνας – Ο Γρηγόρης Καπετανάκης πρόεδρος

    Published 7 ημέρες ago on 25/07/2020By ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


    Καπετανάκη πως σε ξευτιλισανε έτσι στον Αια
    Σε κάνανε προεδρο για μια εβδομάδα και τώρα σε στείλανε σπίτι σου να καθαρίζεις βρουβες


    Καπετανάκη έχεις τα κότσια να βγάλεις ανακοινωση γιατί σε διωξανε από τον Αία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/20 14:42

      Αρρωστε ρώτα την γυναίκα σου.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/20 00:56

    efsyn.gr
    Κι εντάξει ο Βαξεβάνης να «παίζει» με τον Άδωνι, ο Κοττάκης όμως;
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ
    INTIME//ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    05.08.2020, 18:02
    Κι εντάξει ο Βαξεβάνης να «παίζει» με τον Άδωνι, ο Κοττάκης όμως;
    Δημήτρης Κανελλόπουλος
    A-A+

    Τελικά είναι πλέον υπουργός χωρίς αρμοδιότητες ο Άδωνις Γεωργιάδης ή υπουργός με αρμοδιότητες τα ζαρζαβατικά;

    Το γεγονός είναι ένα: ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης απέκτησε αναπληρωτή υπουργό. Αυτό είναι το σίγουρο. Νίκος Παπαθανάσης. Από τη θέση του υφυπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου μετακινήθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης και αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης.

    Κάπου εδώ λοιπόν αρχίζει το πανηγύρι. Τι έγινε; Μήπως ο πρωθυπουργός, μην τολμώντας να πειράξει τον αγαπητό μου Άδωνι Γεωργιάδη, τον άφησε στη θέση του αλλά δίχως σημαντικές αρμοδιότητες;

    Ο άσπονδος εχθρός του Άδωνι, ο Κώστας Βαξεβάνης, ξεκίνησε το δούλεμα στο Twitter: «Είναι ο πρώτος ανασχηματισμός στην Ιστορία, που μετατρέπει τον Υφυπουργό σε πραγματικό Υπουργό δίνοντάς του αρμοδιότητες και τον Άδωνι Γεωργιάδη από Υπουργό σε έρμα ενός συμβιβασμού. Υπουργός με... ολίγη και πολλά νεύρα».

    Το έγραψε σε εμάς και η Χριστίνα Κοψίνη για το δίδυμο Άδωνι - Παπαθανάση: «Η αναβάθμιση του κ. Παπαθανάση αποτελεί και μια ευθεία προειδοποίηση προς τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο ο πρωθυπουργός δεν τόλμησε να μετακινήσει, αν και όλοι γνωρίζουν ότι αυτός πού "έτρεχε" το υπουργείο, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, δεν ήταν άλλος από τον υφυπουργό».

    Ο Βαξεβάνης, εν τω μεταξύ, συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο: «Μετά την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Παπαθαναση σε Αναπληρωτή Υπουργό, ο Αδωνις Γεωργιάδης μένει με μοναδική αρμοδιότητα τον Άρη Πορτοσαλτε. Κρίμα και είχε κάνει μόνο ένα μπάνιο».

    Ο Άδωνις φυσικά δεν τα άφησε αναπάντητα τα πειράγματα και καλά έκανε. «Μιλάμε για κανονική ψύχωση...μου θυμίζει εκείνον τον επιθεωρητή Ντρέιφους με το τικ...» έγραψε για τον ίδιο τον Βαξεβάνη.

    Ενώ δήλωσε και συγκινημένος για την αναβάθμιση του κ. Παπαθανάση: «Ένας κύριος και αληθινά εξαιρετικός συνεργάτης, όχι μόνον χάρηκα για την πρόοδο του αλλά αληθινά συγκινήθηκα σήμερα. Πέρα ως πέρα του άξιζε»

    Κι από το πρωί σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης βγαίνει σε διάφορα ΜΜΕ και μας λέει πως ναι μεν του αφαιρέθηκαν κάποιες αρμοδιότητες (για τις επενδύσεις), αλλά του δόθηκαν κάποιες άλλες.

    Κι εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο διευθυντής της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» Μανώλης Κοττάκης που δεν είναι και... Βαξεβάνης, εμμονικός δηλαδή απέναντι στον υπουργό. Ο Κοττάκης λοιπόν μιλάει ευθέως για υποβάθμιση και για «τον εξευτελισμό που επιφύλαξε ο Μητσοτάκης στον Άδωνι».

    Ουπς! Πολύ βαρύ δεν ακούγεται; «Τον υποχρεώνει», γράφει, «να υπογράψει τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας των επενδύσεων και των ΣΔΙΤ στον μέχρι σήμερα υφυπουργό του. Τον αποδοκιμάζει και του αφαιρεί τη δυνατότητα να είναι συνομιλητής του επιχειρηματικού κόσμου».

    Και επισημαίνει, ο Μανώλης Κοττάκης –της δεξιάς και συντηρητικής «Εστίας» υπενθυμίζω– πως στον Άδωνι «έμεινε η αρμοδιότητα για τις τιμές των ζαρζαβατικών».

    Αν μετά απ΄ όλα αυτά ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει να δηλώνει ευτυχής με όσα έγιναν, εμείς τι να πούμε;

    Ας του δώσουμε συγχαρητήρια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε λιγότερο. Μπράβο σας κύριε υπουργέ, συγχαρητήρια λοιπόν. Και σε ακόμα... λιγότερες αρμοδιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/8/20 06:33

    Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
    Εισόδημα 302.000 ευρώ για τον Μαρκόπουλο της ΝΔ με... 225.000 ευρώ δωρεές!

    Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από το πόθεν έσχες του βουλευτή Β' Πειραιά της ΝΔ και δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρκόπουλου.

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα το documentonews.gr:


    Ρε δήμαρχε με 7.000 τον χρόνο πως έχεις 2 αυτοκίνητα οικογένεια ακίνητα δάνεια που ξεπερνάνε της 200.000 ευρώ πως τα έβγαζες πέρα ευτυχώς που βγήκες να σωθείς γιατί δική από ότι φενετε δεν είχες πάρεις ποτέ


    Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020
    Πόθεν έσχες: Δείτε την περιουσιακή κατάσταση του Γ. Παναγόπουλου


    Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) για βουλευτές, υπουργούς και αιρετούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.