Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Αυγ 2020

Δήλωση Δημάρχου για την Ανακοίνωση Βάσεων Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Σαλαμίνα, 28.08. 2020

Τα παιδιά κουράστηκαν, αγωνίστηκαν, πιέστηκαν… όμως τα κατάφεραν!

Μαζί τους και οι οικογένειές τους. Μοιράστηκαν το άγχος, ξοδεύτηκαν, όμως είδαν τον αγώνα των παιδιών τους να δικαιώνεται.

Και δίπλα σε αυτούς και οι καθηγητές των παιδιών, άνθρωποι που με τη βοήθειά τους, με τη δουλειά τους, θα είναι για πάντα καθοριστικοί στις ζωές των μαθητών τους.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλα τα παιδιά. Αρχίζει ένα νέο ταξίδι στη ζωή τους. Ένα ταξίδι δημιουργικό, συναρπαστικό, υπέροχο!

Τα παιδιά που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, δε χρειάζεται να απογοητεύονται. Να έχουν ως οδηγό τα λόγια του μεγάλου M. Jordan: «Έχω χάσει πάνω από 9.000 σουτ στην καριέρα μου. Έχω χάσει πάνω από 300 παιχνίδια. 26 φορές με εμπιστεύτηκαν να πάρω το τελευταίο σουτ και το έχασα. Έχω αποτύχει ξανά και ξανά στη ζωή μου. Και γι’ αυτό πέτυχα».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ Θ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/8/20 15:09

    Ρωτάμε τον κ Πατούλη γνωρίζει τι γίνεται με την κ. ΜΠΟΓΡΗ όπου έχει δώσει ένα Mercedes κρατικό με πινακίδες (ΚΗΗ-3284) στον κ. Γκιοκα όπου είναι ένας απλός υπάλληλος της Περιφέρειας και ενώ ο Περιφερειάρχης δε έχει πολυτέλειας αυτοκίνητο και έχει ένας αποσπασμένος υπάλληλος που το παρκάρει καθημερινά στο ύψος της παλιάς ΔΕΗ στην λεωφόρο Σαλαμινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/20 15:54

    Κουλουρωτες πατριώτες μου, πήγα προχτές στον Άγιο Ανδρέα και βγαίνοντας πήγα να δω την προτομή του συμπατριώτη μας και εκλεκτού τέκνου του νησιου μας,κηρου Ιγνάτιου.
    Ενώ θαύμασα το έργο του γλύπτη το μάτι μου έπεσε πάνω στην αθλιότητα όπου το ονοματεπώνυμο του δημαρχου είναι σχεδόν μεγαλύτερο σε μέγεθος από αυτό του μνημονευομενου ου Αρχιερέα.
    Αισθάνθηκα μια τεράστια ντροπή.
    Ήθελα να πάρω μια μπογιά και να το σβήσω.
    Τόσο πολύ νευριασα αλλά και ντράπηκα.
    Αλήθεια οι ιεράρχες του Αγίου Ανδρέα πως το δέχονται;
    Η εκκλησιαστικη επιτροπή πως το ανέχεται;
    Τέλος όλοι εμείς οι πιστοί γιατί σιωπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/20 18:47

      οκ ρε Γιαννάκη το καταλάβαμε ,βγάλε πρώτα τισ δικαισου και δώσε το κάλο παραδηγμα γιατί εσύ εκεί που έκανες καμπινεδε έβαζες και μια πλακέτα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/20 15:59

    MENOY
    Αναζήτηση στο protothema.gr...
    Πολιτική
    #TAGS:
    Ελληνοτουρκικά NAVTEX Τουρκία Ελλάδα
    Ελληνοτουρκικά: Κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία - NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά μεταξύ Ρόδου και Κύπρου
    navtexart
    29/08/2020, 12:08 86
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    oktay-arthro
    Απειλεί ο Οκτάι: «Αν τα 12 μίλια δεν είναι αιτία πολέμου, τότε τι είναι;» λέει ο Τούρκος Αντιπρόεδρος
    29/08/2020, 12:39
    Δεσμεύουν την περιοχή από σήμερα και μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου - «Έτοιμες να δράσουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις», λέει η Γενί Σαφάκ

    Από μία κλωστή κρέμονται τα ελληνοτουρκικά με την Τουρκία να συνεχίζει την προκλητική της στάση.

    Το βράδυ της Παρασκευής, η Άγκυρα εξέδωσε νέα NAVTEX δεσμεύοντας περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και την Κύπρο, όπου και θα κάνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Σημειώνεται ότι η διάρκεια της νέας NAVTEX είναι από σήμερα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ οι συντεταγμένες καλύπτουν περιοχή που αρχίζουν βορειοδυτικά του Κορμακίτη και φτάνουν μέχρι την θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κερύνειας.

    Ήδη το «Κύπρος Ράδιο» εξέδωσε Navtex με τη οποία χαρακτηρίζει την Navtex (1088/20) την οποία εξέδωσε ο σταθμός της Αττάλειας ως παράνομη και ότι συνιστά παραβίαση της επικράτειας της Κύπρου, του διεθνούς δικαίου και τις διαδικασίες θαλάσσιας ασφάλειας. Σημειώνει ακόμη ότι ο μόνος εξουσιοδοτημένος σταθμός στην περιοχή είναι το ΚΣΕΔ Λάρνακας/Κύπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/20 16:03

    Οι κ. Ελένη Σουρανή και Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου κατά την προχθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. (Φωτ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Ελληνοτουρκικά

    Οι τελευταίοι οκτώ μήνες εκτόξευσης της τουρκικής παραβατικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και η μεταφορά των ελληνοτουρκικών στο επίκεντρο και της κυβερνητικής ατζέντας οδήγησαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη δημιουργία μιας ομάδας κρούσης μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και έξω από αυτό, με σκοπό τον ταχύτερο συντονισμό και την αποτελεσματικότητα. Πέρα φυσικά από τον βασικό θεσμικό συνομιλητή του πρωθυπουργού για τα ζητήματα αυτά, δηλαδή τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στην καθημερινή επεξεργασία των θεμάτων κεντρικό ρόλο έχει, βεβαίως, η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, από την οποία περνάει και η τελευταία λεπτομέρεια. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σουρανή είναι το πρόσωπο που συμμετείχε στην πρώτη τριμερή με τον διπλωματικό διευθυντή της Αγκελα Μέρκελ, αλλά και τον εκπρόσωπο του Τούρκου προέδρου, Ιμπραχήμ Καλίν.

    Τις τελευταίες εβδομάδες τον πρωθυπουργό συμβουλεύει η κ. Μάνια Τελαλιάν, με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση ιδιαιτέρως ευαίσθητων ζητημάτων. Η κ. Τελαλιάν (από τον κλάδο των εμπειρογνωμόνων) ήταν προϊσταμένη της Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών επί σειράν ετών και έχει χειριστεί σχεδόν το σύνολο των θεμάτων που έχουν κατά καιρό απασχολήσει την εξωτερική πολιτική, μέσα όχι μόνο από την εθνική, αλλά και την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δεν είναι λίγοι όσοι περιγράφουν την κ. Τελαλιάν ως θεσμική μνήμη του υπουργείου Εξωτερικών και έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι λεπτά τεχνικά θέματα σε βάθος. Το σιδηρούν τρίο των γυναικών που συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό συμπληρώνει η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Παρά το γεγονός ότι η κ. Παπαδοπούλου βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, η επικοινωνία με τον πρωθυπουργό είναι τακτική, καθώς οι ΗΠΑ αποτελούν κρίσιμη παράμετρο, προβληματική αυτή τη στιγμή, στην επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών. Η κ. Παπαδοπούλου δεν ήταν παρούσα στην Αθήνα μόνο κατά την προχθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και στις πρώτες ημέρες της κρίσης του Αυγούστου στην Ανατολική Μεσόγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/20 02:16

    Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020
    Βρες το λάθος στις φωτογραφίες!!!

    Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook ο Δήμαρχος Σαλαμίνας με αφορμή την πρώτη ημέρα του next generation festival. Αν όμως κανείς προσέξει την φωτογραφία θα καταλάβει εύκολα το λάθος. Και όχι δεν είναι η ημερομηνία που αναγράφεται στην μπλούζα του δημάρχου που δεν αντιστοιχεί στην ηλικία του!




    Το λάθος είναι λάθος της δύσκολης εποχής που διανύουμε και που καλούμαστε όλοι να τηρούμε περιοριστικά μέτρα, είναι λάθος γιατί τόση συζήτηση γίνεται για τον τρόπο που θα ανοίξουν τα σχολεία,είναι λάθος γιατί κάποιοι συμπολίτες μας αγνοώντας την πραγματικότητα αρέσκονται σε θεωρίες συνωμοσίας και "ψεκασμένες" αντιλήψεις, είναι λάθος γιατί ο πρώτος πολίτης του δήμου πρέπει να δείχνει το σωστό παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/20 07:23

    Μετά το κράξιμο που κάνουν στην κ. ΜΠΟΓΡΗ στο πρωσοπικο της προφίλ στο Facebook για τις Κυριακές
    Έκανε και εκείνη επώνυμα απάντηση
    "Ίσως θα έπρεπε να διευκρινίσω ότι ανοιχτά μένουν όσα εμπορικά το επιθυμούν εκτός κεντρου
    Η απόφαση αφορά τις περιοχές Κυριζας Περιστέρια Κακή Βίγλα κ. Α"
    Τόσο άσχετη κορίτσι μου είσαι?
    Έχεις πάει ποτέ σε αυτές τις περιοχές κ. ΜΠΟΓΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/8/20 15:28

    28/1/2020 έγινε συμβούλιο στο Δημο
    Σε ερώτηση Μπαγιου και Τσαβαρή προς τον δημαρχο για το θέμα της αποχετευεσης
    Ο Δήμαρχος απάντησε ότι τέλος του μήνα θα συζητηθεί στο συμβουλιο
    Για να δούμε τελικά ο Δήμαρχος θα κρατήσει την υπόσχεση του? Θα το φέρει στο συμβούλιο?
    Γιατί μέχρι σήμερα το αποφευγει......

    Απάντηση

    Ανώνυμος1/2/20 19:55
    Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει οποσδήποτε το συμβούλιο και να δώσει απαντησεις
    Γιατί αλλά έταζε προεκλογικα
    Δεν μπορεί να έχουν εξοφλήσει και να στέλνει ραβασάκια 1000Ε στο κοσμο
    Και στη κοπή της πίτας του συλλόγου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ μαζί με τον βουλευτή Μαρκόπουλο έλεγε ότι έχει λυσει
    Την αναμενουμε......
    Ο κόσμος δεν πρέπει να πληρώσει μέχρι να γίνει το συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/8/20 21:25

    31 Ιουλ 2020
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΠΟΓΡΗ «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1.200.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΑ ΜΠΟΓΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

    «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
    Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη, αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη



    Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο


    “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;

    • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
    • Την αποχέτευση των λυμάτων;
    • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
    • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
    • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
    • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;



    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!



    Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

    Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
    Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή .

    Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
    1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
    2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
    3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
    4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

    Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
    Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .



    Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.



    Μάνος Δερτούζος

    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/8/20 21:43

    Καπετανάκη άσε τους μεγάλο επενδυτές για την ομαδα και επέστρεψε τα 5000Ε
    Ο Καλαμάτας και ο πρώην πρόεδρος σε ψάχνουν σκομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/8/20 23:44

    Νουλα ο Σιδέρης σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/20 00:26

      Μην ανησυχείς μαζί τρώμε τώρα με τον Σιδερη

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.