Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Αυγ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 20.08.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και για προληπτικούς λόγους και προς αποφυγή συνωστισμού, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί φέτος η Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη για τον εορτασμό της Παναγίας Φανερωμένης.

Επίσης, για τους ίδιους λόγους αναβάλλονται οι κάτωθι προγραμματισμένες εκδηλώσεις:

  • Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Σαλαμίνας στις 25 & 26 Αυγούστου στην Τήνο ‘τιμής ένεκεν’ για την συμμετοχή της Τήνου στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας
  • Τα «Αιάντεια» που ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στις 31 Αυγούστου στην πλατεία του Αιαντείου
  • Το 4ο Σαλαμίς Triathlon- 2o Σαλαμίς Aquathlon- 2o Σαλαμίνα Kids Run που ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στις 30 Αυγούστου στην περιοχή της Ψιλής Άμμου.

Επίσης, κατόπιν απόφασης του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ.Πατούλη  περί αναστολής μέχρι νεοτέρας όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους, από 14 Αυγούστου έως και τις 31 Αυγούστου για λόγους καλύτερης προάσπισης της δημόσιας υγείας, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου συναυλία (Γλυκερία –Μελίνα Κανά) που επρόκειτο να διοργανώσει η Περιφέρεια Αττικής (Π.Ε. Νήσων Αττικής) στο Ευριπίδειο Θέατρο.

Εκ του Γραφείου Τύπου

του Δήμου Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.