Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιουλ 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο και καταξιωμένο Προπονητή κο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΥΚΑ !


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο και καταξιωμένο Προπονητή κο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΥΚΑ !

Ο Παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, του Ιωνικού, του Πανελευσινιακού, της Ξάνθης και άλλων Ομάδων, ήρθε σε συμφωνία με την Διοίκηση μας για την ανάληψη της Τεχνικής Ηγεσίας.

Ο νέος Προπονητής της Ομάδας μας, είναι κάτοχος Διπλώματος UEFA PRΟ, και έχει συνεργαστεί με επιτυχία στις Ομάδες Αετός Κορυδαλλού, Αχαρναϊκό (Κ-19 ), Προοδευτική, Α.Ο.Τ. Αλίμου ( Β΄ & Γ΄ Εθνική ), ΠΑΕ Καλλιθέα και Άγιοι Ανάργυροι, ενώ έχει διατελέσει και Προπονητής στις Μικτές Ομάδες Νέων της Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Τον καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/7/21 12:26

    Από την χτεσινή επίσκεψη σ' εμβληματικά έργα αξίας πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ στην Αίγινα της πρώην Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Όπως αυτό του Υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης της Αίγινας με νερό ΕΥΔΑΠ από την Σαλαμίνα. Στην επίσκεψη παρίσταντο ο πρώην και ο νυν δήμαρχος Δ. Μουρτζης και Ι. Ζορμπάς, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Αίγινας Στ. Θερινός, ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας Π. Πατσιακός, οι πρώην Αντιπεριφερειάρχες Π. Χατζηπέρος και Χρ. Καραμάνος, Περ. Σύμβουλοι και κάτοικοι της Αίγινας. ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΜΕ-ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.