Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουλ 2021

Δελτίο Τύπου Τοποθετήθηκαν στις κεντρικότερες διασταυρώσεις του νησιού φωτεινοί σηματοδότες LED με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης

Σαλαμίνα, 7.07.2021

Τοποθετήθηκαν στις κεντρικότερες διασταυρώσεις της Σαλαμίνας φωτεινοί σηματοδότες LED με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης και ανέπαφη covid free εντολή.

 Μετά την διασταύρωση της Ακτής Καραϊσκάκη με την οδό Αγ. Μηνά και στην Ακτή Καραϊσκάκη τώρα και στην διασταύρωση της Λ. Σαλαμίνας με την οδό Ζωοδ. Πηγής και στην διασταύρωση  της Λ. Ιπποκράτους με την Λ. Αιαντείου  τοποθετήθηκαν τα νέα φανάρια με χρονοδιακόπτη και ανέπαφη covid free εντολή.

Πλέον οι μαθητές που πηγαίνουν στα σχολεία στην οδό Ζωοδ. Πηγής, οι συμπολίτες μας που πηγαίνουν στο 2ο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) αλλά και όλοι όσοι διασχίζουν τα κεντρικά αυτά σημεία του νησιού, θα μπορούν πια να κινούνται με απόλυτη ασφάλεια.

Δεν σταματάμε στιγμή να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ασφάλειας και της

Εκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.