Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Σεπ 2021

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ!!!


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ 

Στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00, ο Δήμος Σαλαμίνας καλεί  τους πολίτες στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων.

Εμείς δεν γιορτάζουμε, διαμαρτυρόμαστε.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ότι εγκρίθηκε διαλυτήριο πλοίων δίπλα ακριβώς στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ότι ο Δήμαρχος συναίνεσε στην παραμονή των ναυπηγείων μέχρι το 2052, στην κατασκευή νέων ναυπηγείων στην Ψυττάλεια και νέων πλωτών εγκαταστάσεων του ΟΛΠ στη νότια Κυνόσουρα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ότι ο ΟΛΠ κατέχει και εκμεταλλεύεται εκτάσεις της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν, εγκρίνει λιμενικά έργα και εισπράττει μισθώματα από ναυπηγεία που δεν δικαιούται.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την απαξίωση της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τη συσσώρευση επικίνδυνων σαπιοκάραβων δίπλα σε κατοικημένες περιοχές, τη μη αναστρέψιμη υποβάθμιση του περιβάλλοντος σε στεριά, αέρα και θάλασσα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τη σιωπηρή συμφωνία της Υπουργού Πολιτισμού κας Μενδωνη για το διαλυτήριο πλοίων, την αναφορά της στο «λεγόμενο» Τύμβο των Σαλαμινομάχων  και την παντελή αδιαφορία των Δημοτικών Αρχόντων για την παρανομία που ζει και βασιλεύει στους αρχαιολογικούς χώρους.

Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε σε σιωπηρή διαμαρτυρία έξω από τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 17.30, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στις γιορτές λήθης και εξωραϊσμού των προβλημάτων που καταστρέφουν τους αρχαιολογικούς μας χώρους, το περιβάλλον και την υγεία μας.

Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/21 08:37

    Κύριε Καπετανακη σας έβγαλαν από προεδρο της ομάδας του Αία και αμέσως κάνατε ανάρτηση 31/8/2020 ότι έχετε μεγάλο επενδυτή για την ομαδα αφού όμως σας κάνουν ξανά προεδρο
    2/9/2020 ξανακάνετε ανάρτηση ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για την ομαδα με ντοκουμέντα στο χερι
    Φτάσαμ19/9/2021 και ακόμα καμία αποκαλύψη
    Τελικά μια φούσκα είσαι και τίποτα αλλο
    Ψέματα και Παραμυθια πουλάγες και πουλάς
    Ευτυχώς όμως όλοι σε έχουν πάρει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/21 12:55

    Καπετανακη οι άλλοι δυο που πηγες μαζί και ψήφισες ΠΑΣΟΚ το 2016 το επιβεβαιώνουν και βάζουν και το χέρι στη φωτιά και το έλεγαν σήμερα σε γνωστή καφετέρια ότι μαζί πηγατε και ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ
    Εξ άλλου σε είχαν πρωτοσελιδο και οι εφημερίδες και εσυ κανεις και έκανες τον κινέζο γιατί ξέρεις ότι είναι αλήθεια
    Το ξγνωριζει όλο το νησί
    Πασοκακοοοοοοοοπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/21 14:13

      ολοι η σαλαμινα επβεβαιωνει νουλα οτι το 2018 ελεγες τη βενεντσανου ( και οχι μονο ) κλεφτρα και τωρα γυριζεις την μπιφτεκα καθως και οτι το 2018 εσυ εβγαλες τα βιντεο στην επιφανεια αλλα δεν κανουμε ετσι....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/21 16:29

    Τα νεοδημοκρατικά σούργελα του νησιού μας αλληλοκατηγορούνται για κλεψιές ,άπατες και ψευτιές , .δυστυχώς αυτοί οι τύποι θέλουν πάλη την ψήφο μας ,εμείς τι θα κάνουμε θα τους ξανά ψηφίσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/21 14:03

      Και βέβαια θα τους ξαναψηφίσουμε!!!
      Μαύρο στους Συριζολάγνους απατεωνοπασοκζήδες

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/21 17:19

    Ούξου φασίνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/21 05:35

    Θα χαρώ να είσαι κοντά μας σε αυτή τη σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να υπερασπιστούμε την ιστορία του νησιού μας έξω από τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα
    Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Επιτροπής διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ!!!
    Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ
    Στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00, ο Δήμος Σαλαμίνας καλεί τους πολίτες στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων.
    Εμείς δεν γιορτάζουμε, διαμαρτυρόμαστε.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι εγκρίθηκε διαλυτήριο πλοίων δίπλα ακριβώς στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι ο Δήμαρχος συναίνεσε στην παραμονή των ναυπηγείων μέχρι το 2052, στην κατασκευή νέων ναυπηγείων στην Ψυττάλεια και νέων πλωτών εγκαταστάσεων του ΟΛΠ στη νότια Κυνόσουρα.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι ο ΟΛΠ κατέχει και εκμεταλλεύεται εκτάσεις της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν, εγκρίνει λιμενικά έργα και εισπράττει μισθώματα από ναυπηγεία που δεν δικαιούται.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την απαξίωση της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τη συσσώρευση επικίνδυνων σαπιοκάραβων δίπλα σε κατοικημένες περιοχές, τη μη αναστρέψιμη υποβάθμιση του περιβάλλοντος σε στεριά, αέρα και θάλασσα.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τη σιωπηρή συμφωνία της Υπουργού Πολιτισμού κας Μενδωνη για το διαλυτήριο πλοίων, την αναφορά της στο «λεγόμενο» Τύμβο των Σαλαμινομάχων και την παντελή αδιαφορία των Δημοτικών Αρχόντων για την παρανομία που ζει και βασιλεύει στους αρχαιολογικούς χώρους.
    Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε σε σιωπηρή διαμαρτυρία έξω από τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στις γιορτές λήθης και εξωραϊσμού των προβλημάτων που καταστρέφουν τους αρχαιολογικούς μας χώρους, το περιβάλλον και την υγεία μας.
    Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/21 10:00

    Καπετανατσι κόψε λίγο γιατί πήρες φόρα
    Κοπέλι σε έχω στη φωτό
    Ξέχασες που βγήκαμε όλοι μαζί και εσύ χαιροσουν περισσότερο απ' όλους μας και λέγαμε όλοι μαζί ενωμένοι για το ΠΑΣΟΚ
    Να σου στείλω τη φωτό να τα θυμηθείς ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/21 17:42

      ολοι μαζι νουλα ενωμενοι για τα συμφεροντα μας το 2018 μας συμφερε να βριζουμε ναννου βενετσανου και λοιπους συγγενεις το 2021 επειδη δεν μπορουμε να βριζουμε τους ιδιους αφου το αφεντικο σου τα βρηκε μαζι τους ( μεχρι και συγνωμη ζητησε σε δημοτικο συμβουλιο αυτη) τα βρισκουμε και τελειωνουμε

      εγω σκεφτομαι την κακομοιρα την μαρια την γαβριηλ τη της ειχες ταξει της φουκαριαρας!!!!!! ουπς μπερδεψα τα υποκοριστικα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/9/21 18:58

    Tα τοπικά μεγαλοστελέχοι της ΝΔ σφάζονται για το ποιος έκλεψε ποιο πολλά το θεωρούν καύχημα και δεν ντρέπονται να το εκφράσουν δημόσια .Σκεφτείτε τι γίνεται σε ποιο ψηλά επίπεδα .Ο θεός να μας φυλάει από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/9/21 14:10

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/9/21 14:37

    Ο πλέον ανίκανος δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Πρόεδρου του ΔΛΤΣ .

    Με απόφαση δήμαρχου ο κ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ορίζετε υπεύθυνος για την επιλύσει των προβλημάτων της περιφέρειας .Κανά δυο φορές επισκέφτηκε την κοινότητα Αιαντείου και από τότε εξαφανίστηκε .Όχι δεν ασχολήθηκε και δεν έλυσε ούτε ένα πρόβλημα αλλά δεν γνωρίζει ούτε την σύνθεση των κοινοτήτων .Σε αυτόν τον δημοτικό σύμβολο αποφάσισε ο Δήμαρχος να εμπιστευτεί το σοβαρότερο νομικό πρόσωπο του δήμου .Δήμαρχε γνωρίζεις ότι πέρα από τα δυο μεγάλα λιμάνια του νησιού μας έχει και η περιφέρεια 18 λιμανάκια τα όποια πρέπει να νομιμοποιηθούν ;Ποιος θα τα κάνει αυτά ο κ Ευσταθίου; Eχω την εντύπωση ότι με αυτή σας την απόφαση είσαστε βαριά νυχτωμένος και δυστυχώς για τον τόπο μας και αποτυχημένος .


    ==============================================================


    ΑΠΟΦΑΣΗ 91/2019 Ο Δήμαρχοσ ΢αλαμίνοσ Έχοντας υπόψη :
    1. Σισ διατάξεισ των άρθρων 1 παρ.5.2 περ.5, 2 και 58 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική τησ Αυτοδιοίκηςησ και τησ Αποκεντρωμένησ Διοίκηςησ – Πρόγραμμα Καλλικράτησ» (Α΄87).
    2. Σισ διατάξεισ τησ παρ. 3 του αρ. 44 του Ν.3979/2011.
    3. Σισ διατάξεισ του άρθρου 88 του Ν.3463/2007 «Κύρωςη του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (Υ.Ε.Κ.114/τ.Α΄/8-06-2006).
    4. Σισ υπηρεςιακέσ μασ ανάγκεσ.

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Ορίζουμε τον Ευςταθίου ΢πυρίδωνα του Αθαναςίου εντεταλμένο Δημοτικό ΢ύμβουλο (χωρίσ αμοιβή) εκχωρώντασ του, την μέριμνα για την ςυνεργαςία του Δήμου με τισ Δημοτικέσ Κοινότητεσ και την ςυνεργαςία με τουσ Προέδρουσ αυτών, με ςκοπό τον καλύτερο δυνατό προγραμματιςμό και την προώθηςη του έργου αυτών. Η άςκηςη των αρμοδιοτήτων του εντεταλμένου ΢υμβούλου θα γίνεται πάντοτε ςε ςυνεννόηςη με το Δήμαρχο. Η απόφαςη αυτή να δημοςιευθεί μία φορά ςε μία ημερήςια εφημερίδα του Νομού ή ςε μία εβδομαδιαία εφημερίδα τησ Πρωτεύουςασ του Νομού και να αναρτηθεί ςτην ιςτοςελίδα του Δήμου μασ καθώσ και ςτο πρόγραμμα «ΔΙΑΤΓΕΙΑ». Ο Δήμαρχοσ ΢αλαμίνοσ Γιώργοσ Θ. Παναγόπουλοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.