Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιαν 2017

Στάση Ζωής. Στο ξεκίνημα του 2017 είμαστε και θα είμαστε κοντά στους φτωχοποιημένους συνανθρώπους του νησιού μας

Η ανθρωπιστική οργάνωση “Στάση Ζωής”, μία από τις δράσεις της οποίας, είναι και το “Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” και οι εθελοντές του, συνεχίζουν να μοιράζουν χαμόγελα στους συνανθρώπους μας, που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, και προχωρούν στο επόμενο βήμα με το πρόγραμμα «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι» στους πολίτες του Δήμου Σαλαμίνας με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά του νησιού.
Το “Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας”, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στήριξε και δεν άφησε 510 οικογένειες, μόνες τους, χωρίς τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι.
Το κυριότερο είναι πως δεν μοιράζουμε τρόφιμα μόνο τις γιορτές αλλά όλο το χρόνο!!!

Στην προσπάθεια αυτή, πέρα από τις εταιρείες που συνέβαλαν ήδη στην προσφορά τροφίμων, με αγάπη χωρίς δεύτερη σκέψη, προσκαλούμε και άλλες ώστε τα χαμόγελα  να διευρυνθούν και να ενισχυθούν ώστε να μεγαλώσουν και να γίνουν μεταδοτικά…!!
Ευελπιστούμε σύντομα να αποκτήσουμε ένα φορτηγό  που θα μπορεί να μοιράζει χαμόγελα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του νησιού μας.  Ευχόμαστε να αγκαλιάσουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και άλλες εταιρείες και να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους απλούς πολίτες που έφεραν τσάντες με τρόφιμα, όχι από το περίσσευμα αλλά από το υστέρημά τους…
Θα συνεχίσουμε την δράση αυτή με θέληση, αποφασιστικότητα, δύναμη, κουράγιο και πείσμα κόντρα στις μνημονιακές πολιτικές που έφεραν την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση στην Πατρίδα μας.
Είμαστε και θα είμαστε κοντά στους φτωχοποιημένους συνανθρώπους του νησιού μας, μέχρι την στιγμή που θ’ αλλάξουν τα πράγματα και δεν θα μας χρειάζεται πλέον κανείς.
Μέχρι τότε θα είμαστε όπως πάντα στην πρώτη γραμμή….
Οι εθελοντές του
Κοινωνικού Ιατρείου & Φαρμακείου

Αλληλεγγύης Σαλαμίνας

16 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν τελικά είσαστε 3 ή 13 οι συντελεστές αυτού του έργου, όσοι κι αν είσαστε, να ξέρετε πως όλοι εμείς νοιώθουμε περήφανοι για όλους εσάς που κρατάτε όρθιους τους συνανθρώπους μας κόντρα στις συγκυρίες και τις πολιτικές της απαξίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, κρατήστε μακριά σας τους πολιτικοκάπηλους των δικών σας αγώνων
    Με πολύ εκτίμηση / ο διαχειριστής
    ΥΓ ότι χρειαστείτε από την ενημέρωση στο μπλοκ αλλά και στο web radio του σταθμού που καθημερινά ανεβαίνει, είμαστε και θα είμαστε κοντά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/17 00:27

      Εγώ ξέρω απο την ημέρα που άνοιξε το κοινωνικό ιατρείο την Έφη Ζήση. Αυτή η γυναίκα δεν κάνει για 3 και 13 αλλά για 1013 και βάλε! Το λέει η ψυχή της, αγαπά τον "ανθρωπο" δεν κωλώνει πουθενά, δε μασάει τα λόγια της, πολλοί προσπάθησαν να καπηλευτούν το έργο της αλλά στην προσπάθεια θα μείνουν γιατί κυρία Ζήση με το Κάπα Κεφαλαίο είναι μόνο μία και είναι τιμή μας που είναι στη Κούλουρη.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/17 00:17

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΕΥΓΝΟΜΟΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΟΙ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΕΝΤΕ ΦΙΑΛΕΣ. ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΥΡΙΑ ΕΦΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/17 10:23

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ???? ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/17 11:10

      Ναι πες του κ Νίκου αλήθεια είναι γιατί αυτός δεν κατάκλεψε τον δήμο με μαιμού τιμολόγια κα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/1/17 12:30

      ποιος ειναι ρε παιδιά ο κ. Νίκος;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/1/17 12:37

      ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΑΡΤΑΛΙ ΝΑ ΣΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ; ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ; ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ! ΤΣΟΥΖΕΙ Ε; ΑΛΛΗ ΧΟΛΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/17 15:25

    12.37 ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΖΗΤΟΥΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/17 20:11

      ΜΗΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ ΜΑΖΕΨΟΥ! ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ! ΟΥΑΟΥ! ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/1/17 20:26

      Αντί να πούμε ένα μεγάλο μπράβο που τίποτα δεν είναι αρκετό απο μπράβο και εύγε για το έργο που επιτελούν στο νησί, στους εθελοντές του κοινωνικού ιατρείου και να φροντίσουμε όλοι να το στηρίξουμε με όλους τους τρόπους και κυρίως να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε με το εμείς τι κάνουμε και με πιο τρόπο προσφέρουμε στους άλλους ανθρώπους, στη διπλανή πόρτα μας, στο γείτονά μας, θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αυτοί είμαστε! Όλοι μας χρωστούν και μείς δε χρωστάμε σε κανένα. Σκατάδες και πάλι σκατάδες!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/17 15:51

    σημερα χιονισε παντου και ευτυχως δεν υπηρξαν προβληματα με τη βοηθεια του θεου.

    εσεις κυρια ναννου γιατι θελετε να προκαλεσετε προβληματα;αυτην την στιγμη αυτοκινητο του δημου ριχνει νερο στην λεοφ σαλαμινας αντι για αλατι δεν ξερετε οτι ο ηλιος επεσε και το νερο θα γινει παγετος με αποτελεσμα να γινει κανενα σοβαρο τροχαιο και θα φερετε ολοκληρη την ευθυνη εσεις.και ελπιζω να μην χρεωσετε το νερο αλατι οπως κανατε καποτε με το φαγητο που το χρεωσατε υπολογιστες σε κατι τετοια εισαστε μανουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/1/17 18:20

    Εσύ πρέπει να είσαι και πολύ μακάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/1/17 22:39

    ελεος - στο τέλος θα αποκαλεσετε την κυρια ΖΗΣΗ - MOTHER TERESSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/1/17 10:25

      Μακάρι να είχες και σύ την καλοσύνη, την μεγαλοψυχία,την συμπόνοια, την καλή καρδιά και σωστά την αποκαλείς ΚΥΡΙΑ Ζήση, εάν έκανες το 1/100 απο αυτά που κάνει η συγκεκριμένη κυρία για τους Κουλουριώτες αντί να ζεσταίνεις το κ@λο σου και να γράφεις μακακίες εκ του ασφαλούς θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα στη Κούλουρη. Και μόνο η ειρωνία με το mother Teressa σε φωτογραφίζει..Άντε ντε,ασχολήσου και σύ με τους συνανθρώπους σου αντι να ξύνεσαι και ν' ασχολείσαι με τη ζωή των άλλων

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/1/17 12:47

      22:39 Η ανάγκη που βιώνουν ορισμένοι συνάνθρωποι μας δεν έχει μέρα, ώρα και φυσικά ούτε εποχή. Δεν έχει σημασία αν ήταν γιορτινές μέρες ή όχι. Οι εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου αυτό που κάνουν σήμερα το κάνουν τα τελευταία 5 χρόνια απο την ίδρυσή του. Παντού στην Ελλάδα υπάρχουν δράσεις για τη στήριξη των ατόμων που υποφέρουν και που έχουν πληγεί από την κρίση που βιώνει η χώρα, των ατόμων που έχασαν τη δουλειά τους, που ζουν στον δρόμο και που δεν μπορούν να έχουν ούτε πράγματα τα οποία για άλλους θεωρούνται αυτονόητα. Οι άνθρωποι του Κοινωνικού Ιατρείου δεν ζήτησαν ποτέ εύσημα αν και τους αξίζουν τιμές και πολλά μπράβο, όπως διαβάζεις υπογράφουν «εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας. Εάν είναι η κυρία Ζήση «μητέρα Τερέζα» το δείχνει η πορεία της 5 χρόνια τώρα. Ψάξε να βρεις καλύτερα τι είσαι εσύ γιατί για τη συγκεκριμένη κυρία μας έχει αποδείξει έμπρακτα ποια είναι και τι κάνει με το έργο της που το γνωρίζουμε όλοι. Δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/1/17 12:34

    ΕΚΕΙ. ΠΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
    ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙ; ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.