Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιαν 2017

Την έκθεση γάμου και βάφτισης Bridal Expo, η οποία διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο στο Ζάππειο Μέγαρο, επισκέφθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, η οποία συμμετέχει με δικό της περίπτερο, όπως επίσης με δικό τους περίπτερο συμμετέχουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας, ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου και η επιχείρηση Kythera weddings & Events από τα Κύθηρα. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη τους συμμετέχοντες στην έκθεση για την ποιότητα των περιπτέρων τους σε δύσκολους οικονομικά καιρούς. 
Τα νησιά μας προσφέρονται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και είναι ένας τομέας τον οποίο πρέπει να αναδείξουμε με την συμμετοχή μας σε εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα τους. Τέλος, ευχήθηκε μια καλή τουριστική χρονιά.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/1/17 11:14

    Μονο ποτε παει για χεσιμο ο χατζηπερος δε μας ενημερωνετε. Τοσο γλειψιμο; Γιατι αραγε; ξερει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μου αρέσει ο υπαινιγμός σου, πολύ πρόστυχο εκ μέρους σου, πως την είδες την δουλειά να μας στέλνει δελτίο τύπου ο Χατζηπέρος και να μην το σηκώνουμε;
    Αυτά όχι σε μας, να μην μπαίνεις στο δικό μας blog αν δεν σ' αρέσει.
    Μήπως και μας έστειλε κάποιος άλλος ΔΤ και δεν το σηκώσαμε;
    Όχι μπούρδες, με στοιχεία όμως γιατί από άναρθρες κραυγές και τσάμπα μάγκες χορτάσαμε.
    Εδώ εμείς θα σηκώνουμε ΟΛΑ τα ΔΤ από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά και σ' όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.
    Έχει 100 blogs η Σαλαμίνα για να περνάς ανούσια τον χρόνο σου, εμάς βγάλε μας από τα "αγαπημένα" σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/1/17 20:27

    Χεσμένο το έχω το Blog σου. Απλά μπαίνω για να βλέπω που αφήνεις να ξεκατινιάζονται οι κουλουριώτες για να παίρνεις εσύ επισκεψιμότητα. Άμα είσαι μάγκας κάνε το με επώνυμα σχόλια μόνο. Αν θυμάμαι καλά είχες κάνει κάτι ανάλογο πέρσι και σε πέρασε σε επισκεψιμότητα ακόμα και το blog των ανατροπών, οπότε επανήλθες στο σύστημα''ξεκατινιαστείτε να πάρουμε επισκέψεις''... Όσο για το γλείψιμο στον χατζηπέρο κάτι βρωμάει σίγουρα και θα φανεί στην πορεία....υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι που ξέρουν και ξερνάνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.