Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιαν 2017

Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας, μας προσκαλεί για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, στις 21.00 στην εκδήλωση ”ΕΒΙΒΑ ΡΕΜΠΕΤΕΣ”

ΕΒΙΒΑ ΡΕΜΠΕΤΕΣ. Το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας σας προσκαλεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, στις 21.00 στην αίθουσά του (10 στ. Λεωφ. Αιαντείου), σε μια αυθεντική ρεμπέτικη βραδιά με ζωντανή μουσική.
Τιμή Πρόσκλησης: 5 ευρώ.
Τηλ. επικοιν. 6975662979

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/17 21:21

    μολις ειδα στο facebook φωτο που ειχε ανεβασει ο θεοχαρης και εδειχνε κορρο και καπετανακη .
    καπετενακη ποσο εμετικος θα γινεις ακομα εσυ που εβριζες τον κορρο κυλοτα και αλλα τετοια κοσμητικα επιθετα τωρα τον εκανες κολλητο σου;σηκω και φυγε απο την σαλαμινα δεν σε χωραει αλλο αυτος ο τοπος να πας εκει που ανηκεις μαζι με το συναφι σου τους κρητικοαλβανους.θελουμε ανθρωπους με αξιοπρεπεια και κυρος στη κοινωνια που ζουμε.και μην μας πεις οτι αυτο που εχεις με τον κορρο λεγεται φιλια γιατι ολοι ξερουμε τι γνωμη εχεις και τι λογια εχεις πει για τον κορρο.αλλα και ο κορρος δεν παει πισω στην πονηρια σαν και εσενα τι εννοω την πρωτοβαθμια που παει εισαγγελεα ξερεις εσυ καπετακη πως την πατησε ο σκιαθιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/17 00:17

      Καί νά θέλεις να κρυφτείς δεν μπορείς βλάκα ε βλάκα, περίμενε θα έχεις πολλές εκπλήξεις ρουφιανε ψυχοπαθή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/17 00:23

      Καλά κάνεις και ασχολείσαι με τον Καπετανάκη του αρέσει του κάνεις δωρεάν διαφήμιση,και ρουφιανε τηλ. στο αφεντικό και αυτός γελά μαζί σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/17 22:38

    TO KALITERO ΑΠΩΛΑ ΗΝΑΙ ΝΑΜΗΝ ΠΡΟΣΚΙΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΣ ΨΥΦΙΖΗΣ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΠΕΖΗ ΚΑΠΙΟ ΡΟΛΟ Ο ΨΥΦΩΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΙΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΛΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΓΑΝ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΧΡΕΟΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΠΑΣ ΗΝΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΗ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΙΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΕΛΙΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/17 17:20

      δε γινεται ρε 2238 το τερματισες .τενεκες αγραμματος κα;ι να γραφεις μωρη τσουλουφα στα μπλογκς.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/17 23:25

    Παναγιώτης Χατζηπέρος: ΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/1/17 13:07

    ΓΡΗΓΟΡΗ , ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΟΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ , ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ !!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ,ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΕΞ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/17 17:24

      ρε ξεφτυλισμενε 1307 ποιος σε εβαζε να ψηφιζεις τον αρχοντα των Αμπελακιων ,που αμα δεν ηταν αυτος ενα αρχ...δι και ενα μυδι θαχε παρει ο δικος σου ο μητσιπυδις απο ψηφους.σιγα την κρητικια λουνγκρα που μονο με μπατσους νταραβεριζετε η ρουφιανα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/17 18:53

      Ρουφιανακο σε έχει στριμώχνει μπάτσος, για μαζέψουν γιατί έρχεται η ώρα και θα δεις Βλάχο πόσα απιδια χώρα ο σάκος ουστ και πάλη ουστ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/1/17 13:10

    Συνελήφθη μετά από καταγγελία ιδιώτη ότι του ζητήθηκε φακελάκι ύψους 2000 ευρώ, για την ακύρωση κλήσεων.Με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος ο διοικητής Τροχαίας στο Αιγάλεω, ο οποίς συνελήφθη μετά από καταγγελία ιδιώτη ότι του ζητήθηκε φακελάκι για την ακύρωση κλήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/1/17 10:18

    Ενώ τα αδέσποτα έχουν κατακλύσει το νησί με καταγεγραμμένα πολλά περιστατικά επίθεσης και τραυματισμού συμπολιτών μας, στο Δήμο ψάχνουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα δώσει λύση σ΄ αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα για τη δημόσια υγεία.

    Έτσι πριν λίγες ημέρες είχαμε, με απόφαση Δημάρχου, την ανάθεση της αρμοδιότητας «Περισυλλογής αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Σαλαμίνας κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας κ. Νάννο Μιχαήλ του Ευαγγέλου.

    Ελπίζουμε ο κ. Μιχ. Νάννος να αποδειχθεί ποιο αποτελεσματικός από τον προκάτοχό του.

    Ακολουθεί το κείμενο της απόφασης:


    Τροποποιούμε την υπ’ αριθ. 144/2015 Απόφαση της Δημάρχου Σαλαμίνας ως προς το σκέλος της αρμοδιότητας της «Περισυλλογής αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Σαλαμίνας κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας κ. Νάννο Μιχαήλ του Ευαγγέλου.

    Η παρούσα Απόφαση να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού ή σε μία εφημερίδα της Πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.


    Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Νάννου – Παπαθανασίου Ισιδώρα

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΡΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/1/17 21:52

    Πολλα χάλια αηδιάζει κανένας οχι μονο διαβάζοντας αλλα και βλέποντας όλους αυτούς τους αδέσποτους γιατι αυτοί ειναι αδέσποτοι και οχι τα τετράποδα τα ανήμπορα που θέλουν προφύλαξη. Καλα δεν εχουν σπιτι,οικογενεια μονο φωτό και ψεύτο φιγούρες. Φαινεται πως ζούμε μονο για να εμφανίζονται και ειναι ολοι τους μια απο τα ιδια,οικογενεια και σπιτι δεν τους βλέπει. Αηδία γι αυτο φροντίστε τα ζώα, ολοι αυτοί ειναι να γυρνάνε απο εδώ και απο εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.