Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιαν 2017

Μετά από 20 χρόνια (!!!!) η Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. μας εκπλήσσει ευχάριστα έστω με το μικρό πλην τόσο εύστοχο σημείωμά της στο Face Book ποτέ δεν είναι αργά

Η Σαλαμίνα είναι το ομορφότερο νησί του Σαρωνικού ..η βασίλισσα του.... που ήθελαν να το κάνουν ένα υποβαθμισμένο φτηνό οικόπεδο ώστε να ακουμπάν εύκολα και χωρίς καμία διεκδίκηση την σαβούρα της Αττικής οχλούσες και ρυπογόνες επιχειρήσεις στο βωμό του χρήματος και των προσωπικών διευκολύνσεων της εκάστοτε κυβέρνησης.....
Ποιοι παρέδωσαν γη και ύδωρ χωρίς τουλάχιστον ΑΝΤΑΠΟΔOΤΙΚΑ οφέλη............????? ΟΛΟΙ........οι διοικούντες....(.νταμάρια, πληγές σε όλο το νησί....ναυπηγεία. Ψυτάλλεια Ρεβυθούσα.....) φτάνει πια ..........έχουμε μπροστά μας την ΖΕΥΞΗ.....ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ...!!!

ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...........ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ........!!!!!!!!!!!!


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/1/17 08:38

    Ένορκη Διοικητική Εξέταση
    Συνελήφθησαν αστυνομικοί που πήραν «φακελάκι» για να σβήσουν κλήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/1/17 10:44

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/17 12:42

    γιατι σας κανει εντυπωση για την ΟΕΕΣΣ? μεχρι προτινος ηταν προεδρος το μεγαλο λαμογιο ο Ευθυμιου,σιγα μην εβγαζε καμμα ανακοινωση εναντια σε δημαρχους που απο αυτους ετρωγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/1/17 13:38

    ΡΕ ΑΡΓΥΡΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.......
    ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.