Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιαν 2017

Δίκτυο Βιολογικού Καθαρισμού Σφαιρίας Πόρου και Γήπεδο Γαλατά

Στη 3η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής της 26ης Ιανουαρίου εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία και ομόφωνα αντίστοιχα, οι συνάψεις των Προγραμματικών Συμβάσεων των έργων :
·      «Συντήρηση, αναβάθμιση και επέκταση δικτύων και αντλιοστασίων αποχέτευσης στην περιοχή της Σφαιρίας του Δήμου Πόρου - Γαλατά», προϋπολογισμού 2.300.000,00€ με ΦΠΑ, μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πόρου
·      «Κατασκευή Υποδομών και αντικατάσταση χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατά», προϋπολογισμού 330.000,00€ με ΦΠΑ, μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων,

τα οποία εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος. Η χρηματοδότηση των έργων θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε :
«Το έργο του βιολογικού καθαρισμού του Πόρου ταλανίζει κατοίκους και επισκέπτες του όμορφου νησιού, επί σειρά ετών. Με την επέμβαση που θα γίνει θα αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό η ταλαιπωρία που προέρχεται από οσμές και διαρροές λυμάτων, καθώς και η εισροή θαλάσσιου ύδατος στο δίκτυο με πολύ αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία του όλου συστήματος. Το δίκτυο θα επεκταθεί μέχρι το SIROCCO.  
Όσον αφορά στο έργο για το Δημοτικό Στάδιο Γαλατά, αυτό θα αναβαθμιστεί για την ασφάλεια των αθλητών. Στόχος της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων είναι η αυτάρκεια των αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών μας και της Τροιζηνίας, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις οι αθλητές αλλά και να δώσουμε την πλέον υγιή διέξοδο στη νεολαία μας».

Στη συνεδρίαση παρέστη ο Ποριώτης βουλευτής Β΄ Αθήνας Γ. Καρράς, ο Δήμαρχος Πόρου και οι δύο Αντιδήμαρχοι.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/17 17:01

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΛΜΙΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΣΙΡΟΥ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΟΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/17 12:52

      σιγα μωρη λουλου που θα κανουμε γηπεδο τενις τα ποδοσφαιρου.μηπως θελεις και μπαντμιγκτον να πηγαινεις με το ροζ φουστανακι σου? εμεις στη κουλουρη ειμαστε αντρες αντε παγενε στη νικαια και τα ταμπουρια εδω που σας μαζεψαμε ολους τους με χαλασμενους σφιγτηρες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/17 15:47

      Ναι Μαρίτσα μου (30/1/17 12:52)
      Και σου κάνει μια μέση μωρή αντρουά που με τρέλανες, και μιλάς εσύ για άντρες και χαλαρούς σφιγκτήρες χαχαχαχα ας γελάσω πικρόχολα.
      Μαζέψτε πρώτα μωρή λούγκρα της δικές σας τις ξελιγωμένες με τους χαλαρωμένους μηρούς που δεν προφτάνουν να τους κλείσουν και έλα μετά με την όπισθεν κι εσύ βλάκα.
      Μιλάνε ρε βλάκα κερατούκλικο για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/1/17 18:05

      ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΠΟΥ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΙ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ,ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΨΗ,ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ,ΩΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΟΥΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/17 19:28

    Μ' αρέσεις που χεις όραμα για το αύριο σπάνια το διαβάζουμε στα μπλοκς
    Βέβαια, η μετατροπή γηπέδων ποδοσφαίρου σε γήπεδα τένις με ξενίζει όχι γιατί έχω πρόβλημα με το τένις αλλά είναι ένα άθλημα για ολίγους και δεδομένου ότι υπάρχει ήδη γήπεδο τένις στην παραλία θα 'ναι εκ του περισσού φαντάζομαι όταν πάνω από το 80% των αθλουμένων νέων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο
    Τέλος δεν βαριέσαι αν μη τι άλλο έχεις νορμάλ άποψη και την καταθέτεις δεν βρίζεις δεν προσβάλλεις κανέναν μπράβο συνέχισε να σε διαβάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/17 11:18

    ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ. ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΗΣ . ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. ΕΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/1/17 17:30

    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.