Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Ιαν 2017

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος! Συντήρηση και επισκευή οδοποιίας Νήσου Σαλαμίνας

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Προγραμματική Σύμβαση του έργου «Συντήρηση και επισκευή οδοποιίας Νήσου Σαλαμίνας» προϋπολογισμού ύψους 2.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας, που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Μετά την δημοπράτηση του έργου για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού, προϋπολογισμού 500.000,00 € - η εργολαβία του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη -  προχωράμε στη βελτίωση και συντήρηση του κυρίως οδικού δικτύου που είτε λόγω παλαιότερων εργασιών αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων είτε λόγω του χρόνου έχει υποστεί πολύ σοβαρές φθορές ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζονται επείγοντα προβλήματα οδικής ασφάλειας και φθοράς οχημάτων με την εγκατάσταση πινακίδων σήμανσης, κατασκευής διαγραμμίσεων κλπ .

Συγκεκριμένα πρόκειται για 21 τμήματα δρόμων, όπως η Λ. Φανερωμένης, η Λ. Σαλαμίνος, η Λ. Ιπποκράτους, η Ακτή Σαλαμινομάχων, η Λ. Περιστερίων κ.α.
Ο Αντιπεριφερειάρχης  Νήσων δήλωσε ότι:

«Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού παίρνει σάρκα και οστά. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των πολιτών, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα που καθυστερούσαν πολλά χρόνια. Ωστόσο δεν αρκούν οι παραπάνω παρεμβάσεις για να επιλυθεί το πρόβλημα του οδικού δικτύου της Σαλαμίνας. Για το λόγο αυτό αναμένουμε και τις νέες προτάσεις της δημοτικής αρχής προκειμένου να τις εντάξουμε στο νέο προϋπολογισμό της Περιφέρειας.»

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/1/17 16:47

    Συγχαρητήρια στην Δήμαρχο φυσικά και τον Αντιπεριφερειάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/17 18:58

      Η κακομοιρια, ο γκιαουρισμος σου και η οσφυοκαμψια σου φαινεται απο το γεγονος οτι ευχαριστεις γλειφοντας τη δημαρχο επειδη θα κανει (αν κανει) το αυτονοητο. να την ευχαριστησουμε τοτε και που μαζευει ο δημος τα σκουπιδια (οποτε τα μαζευει). Τα 400 χρονια υποτελειας ακομα να φυγουν απο πανω σας ρε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/1/17 19:11

      14/1/17 18:58 η απάντηση σου έχει τόση σχέση όση η βούρτσα με την φάτσα σου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/17 17:42

    Ρε νούμερο τη την ευχαριστείς αυτή δεν έχει πάρει χαμπάρι νάνε καλά ο Χατζηπέτρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/1/17 18:34

    ΡΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !!!!!!!! ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ κανέναν δεν θέλουμε να δουλέψουμε η φωτογραφία είναι αρχείου για ένα έργο που έτσι κι αλλιώς δρομολογήθηκε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/1/17 18:50

    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΛΑΜΠΡΟ , ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙ"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΤΙΑΝΟΙ !! ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλληνες είμαστε όλοι κόκκινοι και πράσινοι γαλάζιοι και κίτρινοι, κανείς δεν δικαιούται να διεκδικεί ως δικό του προνόμιο την ορθή σκέψη τον πατριωτισμό και την φιλανθρωπία.
      Έργο κάνουν κι είναι γεγονός, από κει κι έπειτα όλα τα άλλα είναι συζητούμενα πάντως όχι υβρίζοντας και μάλιστα ανωνύμως.
      Όσον αφορά το "κλείσιμο" των σχολίων είναι πάγια η άποψη και θέση κάποιων που θέλουν οι δημοσιεύσεις τους να μην έχουν σχόλια κι αυτό μετά από πολύ σκέψη έγινε δεκτόν.
      Έχεις άποψη για κάποιο θέμα; όποιο κι αν είναι αυτό; Επώνυμα και ενυπόγραφα στο Ε-Μαιλ μας, άσχετα αν συμφωνούμε μαζί σου ή όχι θα το δημοσιεύσουμε
      Με πολύ σεβασμό στην ανωνυμία σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/1/17 00:26

      Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι ο οποιοσδήποτε θελήσει να σου στείλει κάτι για δημοσίευση και σου ζητήσει το "κλείσιμο" των σχολίων, θα το κάνεις ή θα το δεχτείς αφού πρώτα τον εκθέσεις και τον λοιδορήσεις;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/1/17 11:25

      Η απαγόρευση των σχολίων είναι όχι μόνο μεροληπτική έναντι όλων των άλλων, όσο και "προστατευτική" έναντι σχολίων και κριτικών που, εφ' όσον διατυπώνονται με ευπρέπεια συμβάλλουν στην πληρέστερη ενημέρωση του κοινού, την οποία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπηρετεί το φιλόξενο blog.
      Η μεροληψία και ο προστατευτισμός δεν συνάδουν με τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό.
      Γ. Κοκκινίδης.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/1/17 13:26

      ελεος και η τρελλαρα εχει ορια.με οχημα την Σαλαμινα αυτος ο πονηροπαλαβιαρης μας εκθετει παντου.βαφτιζει δοκτωρες αυτους που δεν εχουν ουτε γυμνασιο τελειωσει,αρκει να γραφονται τον συλλογο.Σαλαμινιοι ξεβρακωστε τους πειτε οτι ξερετε να μαθουν ολοι την....ευγενη καταγωγη τους

      Διαγραφή
    5. Φίλε Γιώργη (14/1/17 11:25) έχεις δίκιο,
      Έλα στην θέση μου, κάποια στιγμή έχεις να διαλέξεις, την δημοσίευση ή την μη δημοσίευση κάποιας είδησης, διάλεξα την δημοσίευση έστω κι αν είναι λάθος.
      Τώρα εγώ δεν είμαι σε θέση να κρίνω ανθρώπους που αγωνίζονται επώνυμα και σχολιάζονται ανώνυμα και να αποφασίζω ως μικρός ”Θεός” ποια θα δημοσιεύω και ποια όχι.
      Ανοίγουμε όμως ένα πολύ μεγάλο θέμα που καλώς κακώς όσον αφορά το blogging το δίκιο είναι με το μέρος σου.
      Άλλωστε και συ προσωπικά έχεις πικραν πείρα από τους ανώνυμους σχολιαστές.
      Όσον αφορά εμένα… δες τον πιο κάτω, ο ”επώνυμος” κύριος ξέρει και τους χρηματοδότες μου, αυτό το επίπεδο δεν θα αλλάξει ποτέ, η αγωγή και η παιδεία έρχονται από τα παιδικά μας χρόνια και τα σημάδια τους βγαίνουν στα γεράματα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/1/17 23:20

      Κατακρίνεις αυτούς που σχολιάζουν ανώνυμα και δεν κοιτάς τη μούρη σου. Τι σημαίνει salamisnews; Όνομα κι επώνυμο δεν έχεις για να σχολιάσεις επώνυμα ;
      Δεν μπορείς να έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά. Διάλεξε ένα από τα 2, ή θα δημοσιεύεις με ανοικτά σχόλια ή θα δημοσιεύεις με φραγή σχολίων, για όλους όμως, όχι διακρίσεις γιατί τότε δικαιολογημένα σε αποκαλούν δραχμοφονιά και ότι βρίσκεσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία του 20ρικου. Απλά τα πράγματα, απλή και η λύση.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/1/17 12:45

      Φίλε διαχειριστή, η είδηση χωρίς αντίλογο ισοδυναμεί με πλύση εγκεφάλου.

      Στην ενημέρωση χωράνε όλες οι απόψεις πλην των ύβρεων και των απρεπών εκφράσεων, οι οποίες πρέπει να αποκλείονται.
      Όπως σωστά λες, κανείς δεν είναι παντογνώστης και κανείς δεν μπορεί να κρίνει εκ των προτέρων τι πρέπει να δημοσιευθεί και τι όχι. Μοναδικό κριτήριο η ευπρέπεια και το ήθος. Αν αρχίσουμε να βάζουμε κριτήρια ορθότητας και αλήθειας, αναγορεύουμε εκ των προτέρων τον εαυτό μας, σε μικρό θεό.
      Είναι απείρως καλύτερο να δημοσιευθούν δέκα ανακρίβειες και μία αλήθεια παρά να υπάρχει μονόλογος και πέπλο σιωπής.
      Στο τέλος, μέσα από την πάλη των αντιθέτων, η αλήθεια βρίσκει το δρόμο της και επιπλέει.

      - Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι.
      - Αφήστε εκατό λουλούδια να ανθίσουν και εκατό σχολές να συναγωνίζονται η μία την άλλη, έλεγε κάποια ψυχή....

      Παλιότερα είχες απαγορέψει τα ανώνυμα σχόλια και ήταν λάθος.
      Αναλογίσου τι θα γίνει αν όλοι ζητήσουν προστασία από τον αντίλογο.

      υ.γ. Γνωρίζεις ότι ποτέ δεν αρνήθηκα τα οποιαδήποτε σχόλια, ακόμα και τις ανώνυμες βρισιές. Ας τους νεκρούς να προχωρούν....
      Με πολλή αγάπη,
      ο φίλος σου Γιώργος.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/17 00:30

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ..ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ..ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ...ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΣ ΝΙΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙΣ ???ΥΠΟΓΡΑΦΗ...ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΚΟΥΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/17 19:47

    ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΕΥΤΥΧΩς ΒΓΑΛΤΟΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΜΙΣΟΣ. ΕΣΥ ΟΧΙ. ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ. ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/1/17 12:27

    Υπαγοντε και οι δρομοι στα σεληνια? Μερικοι δρομοι εχουν "κοπη" με παρεμβασεις προηγουμενων δημαρχων πριν 10-15 χρονια και ειναι χωματοδρομοι με φτηνες δικαιολογιες και αλλοι δρομοι λακουβες 20 cm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.