Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιαν 2017

Αναφαίρετο δικαίωμα του εκάστοτε Δημάρχου η επιλογή των συνεργατών του, κανείς δεν δικαιούται να ”αντιδρά” πολύ δε περισσότερο να εκβιάζει!

Μπορεί κατ’ επανάληψη να ‘χουμε κριτικάρει αρνητικά την Δήμαρχο για πράξεις και παραλήψεις της κι αυτή είναι η υποχρέωση μας, η κριτική στην εξουσία. Και μια και μιλάμε για εξουσία σε τοπικό επίπεδο για μας είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος.
Σήμερα λοιπόν θα πρωτοτυπήσουμε, ναι, δεν θα την κριτικάρουμε αλλά θα της συμπαρασταθούμε έστω και νοερά, στις πιέσεις, στους εκβιασμούς και στις απειλές για αποχωρήσεις που αυτό τον καιρό δέχεται, οι οποίες μάλιστα θα ενταθούν με την παρέλευση των ημερών δεδομένης της αναμενόμενης αλλαγής προέδρων, αντιδημάρχων κλπ μέχρι την 1η Κυριακή του Μάρτη.
Δικαίωμα στην επιλογή έχει ΜΟΝΟΝ ο εκάστοτε Δήμαρχος και η Δήμαρχος σήμερα είναι αυτή, που ταλαιπωρήθηκε, ξοδεύτηκε κι αν θες εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες, συνεπικουρούμενη βεβαίως από τους συνεργάτες της για να τους φέρει στην εξουσία. Αυτή ήταν η ατμομηχανή που σας τράβηξε στην εξουσία σας αρέσει ή όχι.
Και μην δω κάποιους να θυμούνται μετά τις τοποθετήσεις τον ”Σουλτάνο” κα τέτοια φαιδρά παραμύθια, γιατί αυτά αν συμβαίνουν… έπρεπε να τα είχαν καταγγέλλει χθες, όπως το έκαναν κάποιοι άλλοι, σήμερα και κατόπιν εορτής όχι γιατί αυτά θα είναι ύποπτα και ανερμάτιστα.
Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος όλοι είναι υπό αίρεση, εκείνη θα αποφασίσει ποιος θα πάει πού και οι συνεργάτες οφείλουν να υπακούσουν αναντίρρητα, διαφορετικά (!) εμείς οι απέξω, που μαθαίνουμε τα σημερινά ευτράπελα, δικαιούμεθα να κάνουμε συνειρμούς που πιστέψετε ‘με  δεν είναι καθόλου κολακευτικοί για όλους αυτούς!
Κανείς δεν ”γραπώνεται” στην θέση και στην εξουσία, είναι όλοι προσωρινοί και δικαιούνται κι αυτοί που στην πρώτη επιλογή έμειναν απ’ έξω να δείξουν τις ικανότητες τους, γιατί γι’ αυτές θα κριθούν αύριο όταν έρθει η ώρα.
Κανείς δεν δικαιούται να απαιτεί να μείνει όλη την θητεία του, όχι κα Δήμαρχε πρέπει να διδαχτείτε από τα λάθη των προκατόχων σας και να μην τα επαναλάβετε κι εσείς υποκύπτοντας σε απειλές αποχώρησης, έστω κι αν είναι να μείνετε μόνη σας, ο λαός της Σαλαμίνας θα ‘ναι μαζί σας και δεν θα δικαιολογήσει κανέναν αποστάτη για τις απειλές του κι αν χρειαστεί… να πάρετε κεφάλια εσείς. ΤΕΛΟΣ η συγκατάβαση που έτσι κι αλλιώς σας οδήγησε  σε αδιέξοδα, το ζήσατε το ζήσαμε το ξέρουμε το ξέρετε!
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να σηκωθούν από την ”καρέκλα” και να δουλέψουν ΟΛΟΙ για την Σαλαμίνα και το καλό των παιδιών μας και να αφήσουν τα περί αναντικατάστατων, από τέτοιους έχουμε γεμίσει στα νεκροταφεία, η ζωή πάει μπροστά και μην υποκύψετε, αν θέλετε να ‘χετε πολιτικό αύριο.

Καλή επιτυχία στις αποφάσεις σας και θα τις στηρίξουμε αν είναι στην σωστή κατεύθυνση της αλλαγής, διαφορετικά η ευθύνη θα βαρύνει εσάς αποκλειστικά και μη ξεχνάτε, η επιτυχία έχει πολλούς αυτόκλητους πατεράδες, η όποια όμως αποτυχία έχει μόνον έναν.

52 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/17 11:18

    Υπάρχουν κάποιοι από τον συνδυασμό της Δημάρχου που για το καλό του τόπου πρέπει να πάνε σπίτια τους. Τόσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/17 12:11

      Όπως έδιωξε τον Περικλή, την Λεμονιά και την Τασούλα, επειδή δεν έσκυβαν το κεφάλι στο σουλτάνο, όπως έδιωξε την επιτροπή για το λατομείο επειδή σκάλιζε τις βρωμιές της και τις βρωμιές του κλέφτη.
      Ο δήμαρχος έχει δικαίωμα να διαλέγει τους συνεργάτες του, εφόσον είναι για το καλό του δήμου και όχι της τσέπης του.
      Πώς εξηγείται οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας να ψηφίζουν μονοκούκι τις αποφάσεις της δημάρχου, αν δεν φοβούνται τις καρέκλες τους.
      Να χαιρόσαστε το μαντρί και τον τσέλιγκα..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/17 14:54

      ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ Κ.ΔΙΑΧΕΙΤΙΣΤΑ ,,ΔΕΝ ΤΟΝΙΣΑΤΕ ΟΜΩΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΝΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ..ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/1/17 17:25

      ΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ; ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΙΝΙΤΡΑ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/1/17 18:22

      Ναι ρε λαμόγιο-σουλτάνε, τους διαγράψατε, επειδή οι τρεις σύμβουλοι δε σκύβανε το κεφάλι. Τους ξέρουμε καλά, είναι καταξιωμένοι επιστήμονες και δεν έχουν ανάγκη από τα λαδώματά σου. Η Τασούλα είχε αρχίσει να ψάχνει το φίλου σου το Σπανό και αυτό δεν το συγχώρησες. Δεν είδα πουθενά στη διαγραφή την παραμικρή αναφορά για ατασθαλίες και άλλες βρωμιές που αμολάς δεξιά και αριστερά σαν γριά-κουτσομπόλα. Αν έχεις παπάρια, βγάλε ανακοίνωση και πες τι κακό έκαναν οι τρεις, εκτός του ότι δεν έσκυβαν το κεφάλι. Νομίζεις ότι έγινες δήμαρχος αλλά είσαι μακρυά νυχτωμένος.
      Για την επιτροπή του λατομείου, πάλι λες πουστιές γιατί οι άνθρωποι είπαν ότι θέλουν να παραμείνει η επιτροπή γιατί ο Αγγέλου συνεχίζει να κλέβει. Εσένα δεν σε νοιάζει αυτό, μόνο το νταμαρόλαδο να τρέχει. Εφτυσες τρεις κολλητούς σου που τρέχανε μέρα νύχτα, γιατί κάνεις ότι σου λέει ο Αγγέλου. Το νταμαρόλαδο ρέει άφθονο.
      Πρόσεξε γιατί οι εκλογές ζυγώνουν. Αν φτάσετε μέχρι εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος.
      Δέσμευση.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/1/17 10:41

      Αν εσύ έχεις κάτι με τον σουλτάνο πρόβλημα σου. Εγώ όμως που δεν είμαι σουλτάνος λέω αυτά που διάβασα. Το αν για σένα είναι καταξιωμένοι επιστήμονες αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εγώ μίλησα για βουτιά στις προμήθειες και αυτό το ξέρει και η κουτσή Μαρία, εσύ πρώτη φορά το ακούς ή είσαι κουφός; Πήγαινε μια βόλτα στον 1ο όροφο του δημαρχείου που είναι οι οικονομικές υπηρεσίες και οι προμήθειες για να σου πούνε, θα φρίξεις. Γιατί νομίζεις διαγράφηκαν ομόφωνα, έτσι για πλάκα; Βλάκας είναι η δήμαρχος να χάσει 3 ψήφους; Όσο για την τασούλα, εντάξει τώρα, τι να πω μεγάλο αστέρι, μεγάλη απώλεια. Ξέρεις τι σημαίνει "πράγμα" ; Κι επειδή είσαι αγενής και αισχρός, πες μου τι "πουστιές" έγραψα; Και για να ξεστραβωθείς μπες μέσα στη διαύγεια και διάβασε την απόφαση του δημ συμβουλίου. Είναι ψέμα ότι κάνανε απολογισμό, είναι ψέμα ότι κάνανε τελικές προτάσεις; Εγώ θα ζητήσω τον απολογισμό που καταθέσανε στο δημ συμβούλιο, όπως λέει στην εισήγηση της η δήμαρχος, και θα το βγάλω στον αέρα, αφού κανένας από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες της επιτροπής δεν είχε το θάρρος να το βγάλει, για να βλέπαμε κι εμείς τι τελικά λένε. Αυτές τις αϊδίες για νταμαρόλαδο, άστο δεν σε παίρνει, μιλάς για τη Ρούλα τώρα και όχι για το Τσαβαρή. Μεγάλη η διαφορά, μέρα με νύκτα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/1/17 12:41

      Εσένα σουλτάνε δε σε σώνει ούτε ο νιαγάρας από τις ροχάλες,μπορεί να πίνεις νταμαρόλαδο με τον τόνο,εβδομήντα τριάντα είναι η ταρίφα,στα παπάρια σου τα λατομικά τέλη,στα παπάρια σου η παρανομία και η αρπαχτή,αφού είσαι πρώτος και καλύτερος στη μάσα,μέχρι και στο μοναστήρι πήγες να βάλεις χέρι αθεόφοβε.Ο θεός όμως βλέπει και θα σε τιμωρήσει,αν δεν πιστεύεις στο θεό,θα σε τιμωρήσει ο λαός,εκεί να δεις γλέντια, οι εκλογές ζυγώνουν,θα δώσεις λογαριασμό για τις απ' ευθείας αναθέσεις,τις μίζες από τα ληξιπρόθεσμα και όλες τις κομπίνες και τις απάτες σου.Θα σε πάνε πηδιώντας.Για τους τρεις συμβούλους που διέγραψες,ακόμα περιμένουμε τις ατασθαλίες και τις βρωμιές,αλλά δεν τολμάς να τις βγάλεις στον αέρα,μια ζωή κότα και ψεύτης ήσουνα.Όσο για την Τασούλα είναι ψέμα ότι είχε αρχίσει να σκαλίζει τις παρανομίες του Σπανό; Πήρες σήμα και την έστειλες αδιάβαστη.Για τους τρεις συνεργάτες της διαπαραταξιακής που διέγραψες,εγώ άκουσα ότι δεν ήθελαν με τίποτα να καταργήσεις τους καταργήσεις γιατί ο Αγγέλου συνεχίζει να κλέβει. Εσύ πήρες σήμα από το μεγάλο αφεντικό και τους έστειλες σπίτι τους.Ψέμματα;Στην εισήγηση της ανίκανης λέτε ότι συμπλήρωσαν το έργο τους και θέλουν να φύγουν. Ουδέν ψευδέστερο. Αν τολμάς βγάλε στον αέρα την εισήγηση της επιτροπής που λέει τα εντελώς αντίθετα. Με βρωμιές,πουστιές και ψεύδη,δείχνεις πόσο μικρό ανθρωπάκι είσαι.
      Καληνύχτα αρχιλαμόγιο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/17 13:17

    Αγαπητέ διαχειριστή, είναι γεγονός ότι τα νεκροταφεία (και ιδιαίτερα τα ... πολιτικά) είναι γεμάτα από αναντικατάστατους. Το κακό είναι ότι κάποιος έχει ρίξει κόλα στις ... καρέκλες κι όταν οι λεγάμενοι καλούνται να αποχωρήσουν τότε είναι που κολλάνε. Όλοι αυτοί οι παραγοντίσκοι, εδώ και μια βδομάδα που "κυκλοφόρησαν" τα νέα, ποιος πάει σε ποιο πόστο, έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο πιέσεων, εκβιασμών, αψιμαχιών και υπογείων διαδρομών προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή στη θέση τους ή ένα άλλο, καλύτερο πόστο.

    Δυστυχώς μας απέδειξαν ότι πρόκειται για πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτούλης τους. Έχουν λησμονήσει ότι εξελέγησαν για να ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ και μόνο να ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ) τον τόπο. Κάποιος πρέπει να τους το θυμίσει. Οι επόμενες εκλογές, όσο και να λέμε ότι αργούν ακόμα, είναι πολύ πιο κοντά απ΄ότι φαντάζονται οι πολιτικάντηδες.

    Μήπως, λέω μήπως, είναι η ώρα για την δήμαρχο, να κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα και να συνεργαστεί με ανθρώπους που νοιάζονται για το νησί, όσο και η ίδια; Γιατί ως τώρα, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, μόνο την Σαλαμίνα δεν έχουν στο μυαλό τους μερικοί. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, αλλά μην φανταστείτε ότι ο κόσμος, ο λαός, το πόπολο ακόμα ... κοιμάται. Ο κόσμος έχει ξυπνήσει και παρατηρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/17 15:54

      Το πιο αστείο ανέκδοτο, η Ρούλα νοιάζεται για τη Σαλαμίνα.... Ουστ ρεεεεεε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/17 15:57

      Πολύ σωστά λέει ο 13:07, οι εκλογές είναι πολύ κοντά. Να ξανάρθεις σουλτάνε και το σκυλολόι σου να ζητήσετε ψήφους και θα φάτε καλά. Εσένα Ρούλα δε σε ξεπλένει ούτε ο νιαγάρας.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/1/17 15:28

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΊ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΊ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ. ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/1/17 15:56

    ΟΠΩΣ ΔΙΟΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/1/17 17:35

    Κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές, παρακρατικοί και τα «παιδιά» του Κόκκαλη εναντίον των γονέων του Περάματος - Διενεργούν άμεση επιχείρηση τρομοκρατίας
    Είδαμε όλοι τα γεγονότα στο Πέραμα, όπου οι γονείς του δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος σήκωσαν ανάστημα ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, αρνούμενοι να θέσουν τα ίδια τους τα παιδιά σε κίνδυνο για να ικανοποιηθεί ο υποκριτικός (αφού δεν τους παίρνουν σπίτια τους ή έστω στις γειτονιές τους) διεθνισμός των συριζαίων.
    Φυσικά τέτοιο «θράσος» δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από τους τζιχαντιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που απαιτούν πλήρη υποταγή από τους ιθαγενείς στα κελεύσματά τους. Έτσι, άμεση υπήρξε η αντίδραση των αριστεριστών συμμοριτών και όχι μόνο σε αυτή την «πρόκληση» από πλευράς των γονέων.
    Η κομμουνιστική ΚΕΕΡΦΑ, η κομμουνιστοκρατούμενη ΔΟΕ, η κρατικοδίαιτη ΟΛΜΕ, αλλά και οι εργαζόμενοι του Κόκκαλη, ο οποίος είναι και στην κοινοπραξία της ανέγερσης του τεμένους στον Βοτανικό και έχει πάρει δουλειές για την κατασκευή Hot Spot, θα διαδηλώσουν εντός των ημερών για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους στο έλεος του... Αλλάχ.
    Την χορηγία επικοινωνίας, δηλαδή την δωρεάν διαφήμιση των συγκεντρώσεων, ανέλαβε βεβαίως η κομματική, κυβερνητική τηλεόραση του Σύριζα, η ΕΡΤ, που την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός από το υστέρημά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/1/17 18:25

    Ο αρχηγος των χρυσαυγουλων της Σαλαμινας εχει παιδι σε σχολειο του Περαματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/1/17 19:02

    χατζή go home μπας και ξεβρωμίσει η Σαλαμίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/1/17 19:37

    ΚΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ!!!!ΕΣΥ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΥΤΟΥΣΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!!Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/17 12:23

      ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΤΣΟΥΛΑΝΕ ΚΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΙΧΤΟΝ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/1/17 00:51

    Μεγαλη κόντρα πετξύ του απόστρατου πεζικάριου με τον αποστρατο πιλαφι πν. Ο πιλαφι πν δεν φευγει απο την καρεκλα γιατι εκτος απο μισθο εχει και τα τυχερά του με τους μικρούς και βολεύει το μεγαλο αφεντικο της σαλαμίνας που δινει μερκαμματο στον γιο του.Το μεγαλο αφεντικό που το ονομα του ξεκιναει με το γραμμα που θυμιζει ταινεια Γαβρα αφου εφτιαξε μπιζνα να φαει Ο δημαρχος απο τα κλαδακια .Ο δημαρχοε εβαλε το ταγαρι -τζωνυ στα σκουπιδια-κλαδακια για να τα στελνει στο αλλο παιδι για να βγει μεροκαμματο.Το αλλο παιδι εντωμεταξυ παίρνει οτι εργολαβία βγει σαλαμινα και με μαγικο τροπο αλλα σανκαρα δεν κανει τιποτα-πασαλληματα του βγαζουν και εργο πανω στο εργο γιατι ταειζει τα παιδια.Καταλαβες μαλακα κουλουριωτη...πληρωσε λοιπον το ενφια και την εφορια και το ρευμα κλπ και ασε αυτοι να φανε μαζι με τα λαμογια μεγαλοεργολαβους ΤΟ ΒΙΟ ΣΟΥ.Αφου δεν μιλάς καλα να παθεις,αφου δεν καταγγέλεις καλα να παθεις.ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/1/17 10:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/1/17 10:36

    Προφανώς ο διαχειριστής με αυτή την δημοσίευση του αναφέρεται γενικά και θεωρητικά στην πολιτική βούληση του εκάστοτε Δημάρχου για την αξιοκρατική επιλογή Αντιδημάρχων και λοιπών συνεργατών και γενικά στην μοιρασιά των θέσεων.
    Μάλλον από λάθος συμπαρίσταται έστω και νοερά στην/στον Δήμαρχο Σαλαμίνας για τις απειλές, εκβιασμούς κλπ που δέχεται εν όψει της αναμενόμενης αλλαγής θέσεων και εξηγούμαι:
    Η μέχρι σήμερα πορεία της/του Δημάρχου Σαλαμίνας έχει να επιδείξει την τακτική του δούναι και λαβείν τόσο στην πληρωμή προεκλογικών γραμματίων όσο και στην μοιρασιά θέσεων και πίτας:
    Πρόσληψη θυγατέρας πρώην Δημάρχου σε θέση ειδικού συμβούλου, λόγω αδυναμίας διορισμού του ίδιου στην θέση του Γενικού Γραμματέα σύμφωνα με τα προεκλογικά αλισβερίσια.
    Σωρεία απ’ ευθείας αναθέσεων και πρόχειρων διαγωνισμών στους ημέτερους σύμφωνα με τα προεκλογικά αλισβερίσια. Η /ο Δήμαρχος Σαλαμίνας σε άλλον απέδιδε το όνομα «ο απ’ ευθείας» αλλά αυτή/ός έχει την χάρη.
    Πασίγνωστα και συνήθη φαινόμενα οι απειλές και εκβιασμοί από τους Δημοτικούς Συμβούλους της/του προκειμένου να κρατήσει την πλειοψηφία των 17.
    Η/ο Δήμαρχος Σαλαμίνας με την πολιτική του «δούναι και λαβείν» δηλαδή με την πολιτική της δοσοληψίας και της αλληλεξάρτησης κέρδισε τον δημαρχιακό θώκο, με αυτήν την πολιτική πορεύεται και με αυτή την πολιτική θα συνεχίσει να πορεύεται.
    Δεν υπάρχει γυρισμός στο καθεστώς που η/ο ίδια/ος επέλεξε.
    Καληνύχτα Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/17 12:39

      Μόνο ένας αφελής μπορούσε να γράψει αυτά που έγραψες. Ο Διαχειριστής δεν αναφέρεται σε οποιοδήποτε Δήμαρχο, αναφέρεται στη συγκεκριμένη Δήμαρχο Σαλαμίνας με όνομα και επώνυμο. Πλήρως ενημερωμένος, ξέρει πολύ καλά τι λέει και τι γράφει και έχει απόλυτο δίκιο σε όλα γιατί αυτή είναι η αλήθεια, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει. Η Ρούλα Νάννου δεν είναι μία τυχαία Δήμαρχος που βγήκε από σπόντα, όπως κάποτε κάποιοι άλλοι, ούτε από προεκλογικά αλισβερίσια γιατί όλα τα οικονομικά συμφέροντα ήταν ανοιχτά εναντίον της. Βλέπεις αυτοί θέλουν υποτακτικούς για να τους έχουν στο χέρι τους, δεν θέλουν ανθρώπους εύπορους που δεν έχουν ανάγκη. Δεν ζήτησε και δεν πήρε ούτε 1 ευρώ από ΚΑΝΕΝΑΝ, απεναντίας βοηθούσε και βοηθάει. Άρα δεν έχει καμία προεκλογική ή μετεκλογική δέσμευση. Δεν την "κρατάει" κανένας και έχει το κεφάλι ψηλά. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να της προσάψει κάτι μεμπτό. Πάλεψε μόνη της κόντρα σε όλα τα "οικονομικά θηρία" (κοινοπραξίες φεριμποτ, σπανόπουλους, μπεκρήδες, σαραντόπουλους, αγγέλους, διαβόλους) και βγήκε νικήτρια. Πήρε το Δήμο με το σπαθί της. Η θυγατέρα πρ.δημάρχου δεν προσλήφθηκε από το παράθυρο, αναδείχθηκε κατόπιν διαγωνισμού μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων, οπότε και εδώ είσαι λάθος εκτός κι αν είσαι της άποψης ότι τα παιδιά και τα εγγόνια των δημάρχων δεν έχουν δικαίωμα επί ίσοις όροις στην εργασία και πρέπει να τα ρίχνουμε στον Καιάδα. Οσες απευθείας αναθέσεις έχουν γίνει είναι όλες νόμιμες και αποσκοπούν στο να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών κι όχι να θέλει να περάσουν 8 μήνες για να αγοραστεί μία λάμπα. Δεν έκανε ποτέ απευθείας πάνω από το όριο των 20.000 € που ορίζει ο νόμος. Μόνο ο Τσαβαρής είχε το "προνόμιο" να κάνει απευθείας ανάθεση 450.000 €. Το "δούνε και λαβείν" των προηγούμενων δημάρχων έχει πεθάνει. Ακουσα κάτι στο δημοτικό συμβούλιο και σαλτάρισα. Ανέφερε η Δήμαρχος ότι τα καύσιμα που πληρώνει επί δημαρχίας της ο Δήμος, είναι ακριβώς τα μισά από ότι πλήρωνε πριν. Από 800.000 € τα πήγε στα 400.000 €. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, τι μίζα και τι κλεψιά έπεφτε; Να γιατί χρεοκόπησε ο Δήμος. Να γιατί ψηφίσαμε τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ της Νάννου. ο Δήμος εξυγιάνθηκε και βαδίζει προς την ανάπτυξη σιγά αλλά σίγουρα και σταθερά ενόψη και της χρεοκοπίας όλου του κράτους. Σημασία έχει ότι η Σαλαμίνα ανέπνευσε και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία χάρη στη Δήμαρχο μας. Καλημέρα κυρία Δήμαρχε, Καλημέρα όμορφη Σαλαμίνα μας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/17 12:56

      Μόνο ένας αδίστακτος ψεύτης θα μπορούσε να γράψει όλες αυτές τις παπαριές.
      Ποια νομιμότητα και ποια καθαρά χέρια ρε απατεώνα; Ο Σπανόπουλος, ο Αγγέλου, τα φεριμποτ, οι παραλίες, τα πεζοδρόμια, η ρεβυθούσα, οι απ' ευθείας αναθέσεις, η ευδαπ, τα ληξιπρόθεσμα, και χιλιάδες άλλες περιπτώσεις είναι πρότυπο παρανομίας και συναλλαγής. Τα καθαρά χέρια έγιναν καθαρό νταμαρόλαδο και καθαρή μίζα, η νομιμότητα έγινε άρπαξε να φας. Προχθές σι κοπή πίτας στον άγιο Νικόλα πρότεινε να νομιμοποιήσει αυθαίρετο μέσα στην πλατεία για να γλυτώσει ο παράνομος τα πρόστιμα.
      Να τη χαιρόσαστε την ανίκανη και το σουλτάνο νταβατζή.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/17 13:05

      Ένα μπορώ να πω πλέον με σιγουριά είσαι άρρωστος και αισχρός οπότε συνέχισε να μιλάς μόνος σου ή με τους ομοίους σου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/1/17 13:12

      Εσύ είσαι άρρωστος με την κομπίνα, τη ρεμούλα, την απάτη και την αρπαχτή.
      Ο καιρός ζυγώνει, το αγγούρι μεγαλώνει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/1/17 15:54

      Ρε 21/01/2017 12.39 για ποιά εξυγίανσης μιλάς που σε δύο χρόνια πήγατε το χρέος στα 28500000 ανηκανη.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/1/17 21:57

      Καλα βγαλε τα Τσαβαρικα "γυαλια" και τα ξαναλεμε.
      ΚΟΛΗΜΕΝΕ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/1/17 11:31

    10,36 ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ? ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ , ΜΑΚΡΗ , ΑΣΤΡΑΚΟ ,ΚΟΓΙΑ ,ΦΟΥΡΙΚΗ , ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ , ΚΟΥΤΣΟΚΟ , ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ , ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΑΔΕΙΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ , ΕΧΑΣΕ ΕΡΓΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΤΙΜΑΖΟΝΤΑΙ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ ?? ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/1/17 14:21

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ Ο ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΚΟΚΟΚΟΣ ΚΑΡΑΦΛΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΑΝΤΑ ΕΔΩΜΕΣΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕ. ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΟΜΙ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/1/17 15:58

    ΚΛΕΝΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΥΤΟΥΣΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ! ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΕΣΕ ΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/1/17 20:15

    ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ , Σ"ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ , Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ !!! ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/17 20:27

      αυτο το λαμογιο που λες δηλωνει δημοσια σε ολη την κουλουρη υπαρχηγος του τσαβες και αποτι φενετε ειναι
      τι αποκατασταση περιμενεις εσυ ????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/17 12:19

      NAI FEYGEI H KRHTIKIA KAI TA ARXI....A MAS ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος21/1/17 20:32

    Ρε 20,15 ένας αρχηγός δεν παρακαλάει κανέναν , και για να ξέρεις το μεγαλύτερο λαμόγιο είναι αυτός που ενδιαφέρεσαι , γι'αυτό ο Τσάβες του έκλεισε πιο μπροστά τη πόρτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/1/17 22:02

    Πώς αποκαλύπτεται ο ψυχοπαθής 20.32 σε περιμένουν εκπλήξεις ΥΠΑΡΧΗΓΕ,δεν θα πιστεύεις τη θα πάθεις ρουφιανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/1/17 08:01

    Πως λέγεται αυτός που πίνεις φιλικά καφέ μαζί του κι αυτός (σύμφωνα με δική του ομολογία) σε ηχογραφεί;
    Πως λέγεται αυτός που στην συνέχεια τα ηχογραφημένα τα χρησιμοποιεί για να σε εκβιάσει;
    Πως λέγεται αυτός που περνάει απέναντι τον πρώην κολυτό του φίλο γιατί δεν του είναι πλέον χρήσιμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/1/17 10:30

    ΔΗΜΑΡΧΆΡΑ ΕΙΣΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΣΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΆΦΗ.
    ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΆ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΝΆ ΣΚΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/17 10:34

      καθαρά χέρια και καθαρή μάσα. σουλτάνε φάε όσο μπορείς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/17 10:40

      Μία όρθια κουράδα βουτηγμένη στο νταμαρόλαδο περιφέρεται στην κούλουρη, προσέξτε λερώνει!!!!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος22/1/17 10:36

    Λέγεται κλασικός δημοτικός σύμβουλος απο οποιαδήποτε παράταξη.υποκρισια,χτύπημα στη πλάτη ,φίλος αλλα μονο μπροστά.Ολα αλλάζουν και ειναι έτσι επειδη αυτος ειναι ο χαρακτήρας τους.Δεν λέμε για σπιτι και οικογενεια αυτα δεν τους αφορούν.Στο σπιτι η γυναίκα,ξύνει τα ...... Όταν δεν δουλεύει.Λεφτα υπάρχουν για καφέ,τυρόπιτα,κεράσματα,για το θεαθηναι.η μηπως δεν ειναι έτσι.δεν βλέπεις τι εχει συμβεί ολα αυτα τα χρονια. Μερικοί ξεφωνιθηκαν άλλοι οχι ακόμη.το μεγαλύτερο προτέρημα τους το ΨΕΜΑ και πως δεν εχουν ΛΟΓΟ ,ΜΠΕΣΑ. χαίρονται μέχρι να τελιωση η υπομονή κάποιων και αυτη πλέον εξαντλείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/1/17 11:34

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΑ ΔΕΝ ΕΤΑΞΕ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΝΙΖΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΡΙΞΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/1/17 16:08

    Ρητορικο ερώτημα..ο Καπετανάκης ξέρει ποσα έφαγε ο τσαβ ...ο τσαβ ξέρει ποσα έφαγε ο καπετανακης;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/17 18:44

      Είσαι πολύ αλήτης α να χαθείς.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος22/1/17 18:08

    Ο Στρουμπούλης σας φτέη ολοι οι άλλοι ειναι κύριοι και οι θηλυκές σκέτη προκοπή.δεν βλέπουμε ολοι μαζί τΑ χάλια.υπαρχη σοβαρός που να ασχοληται μονο οι βλάκες εγωίσταροι ψευτόμαγκες που γυρίζουν απο ουζερί και ταβέρνα , βολτάρουν στη παραλία και ρίχνουν και. Κανένα βλέμμα ταχα μου στα έργα τους, κάνουν παρέα με κάτι καλα παιδια που λιώνει ο κωλος τους στη τεμπελιά και μασουλάνε τα παντα,αυτοί ειναι .οι κοπελιές τρέχουν για να φωτογραφηθούν κοντα στην αφεντικό να μη χάσουν κανένα ουαου ενώ οι άντρες τρώνε το φαγητά κτης γκόμενας. Άσε το στρουμπουλό παιδι και γελάτε με όλο το θίασο. Ειναι σκέτη κωμωδία.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/17 08:49

      Καλά, γράψτο μας και Ελληνικά τώρα να το καταλάβουμε

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος22/1/17 19:41

    Γρηγόρη θα στο ξαναπώ , σέχουν ανάγκη δεν τους έχεις !! άσε να σε αναζητούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/17 08:52

      Ναι ρε έχεις δίκιο τον ζητά απεγνωσμένα τον επιστήμονα ο Δήμαρχος Μηνάς για να του στρώσει τα οικονομικά μετά την πετυχημένη πορεία του στην προηγούμενη θητεία του
      Ρε ανα μουνε

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος22/1/17 20:31

    Γρηγορη παρτους τα σώβρακα ξέρεις εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/17 08:54

      Ναι ρε Γρηγόρη έλα μετά να πάρεις και το δικό μου τώρα πριν το πλύνω, πως λέμε πάρτα μωρή άρωστη χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος23/1/17 10:45

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ 08,52 ΟΤΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ?? ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ !!! ΟΥΓΓΕΓΚΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΑΝΑ ΜΟΥΝΕ , ΑΛΛΑ ΑΝΑ ΜΟΥΝ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/17 11:29

      Ρε Γρηγόρη σοβαρέψου ρε φίλε μου το χασες τελείως ζούμερε
      Θα μας τρελάνεις ρε απίθανε τύπε;
      Ζητάς τα πτυχία της Δημάρχου εσύ και η παρέα σου, δεν βγάζει ρε κάφρε στην δημοσιότητα τα δικά σου για να γελάσει κάθε πικραμένος μη σου πω και τα αλβανικά κατσίκια;
      Βγάλε τουλάχιστον τον σκασμό εκτίθεσαι ρε βούρλο

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος23/1/17 12:03

    Βούλα μαζέψουν είναι η τελευταία φορά ασχολησου και πηγενε να δουλέψεις ψυχοπαθή, και άσε τον Τσαβαρη στην πορεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.