Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιαν 2017

Ενεργοί πολίτες για το λατομείο! Το θέατρο του παραλόγου

Πολλά έχουμε ακούσει και δει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχουμε δει μικρόφωνα και καρέκλες να φεύγουν, αντεγκλήσεις και βρισιές εκατέρωθεν, μέχρι κλήση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όλα αυτά δικαιολογούνται, με δεδομένο τον οξύθυμο χαρακτήρα του Έλληνα. 
Υπάρχει όμως κάτι που δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου, που δεν εξηγείται με κοινή λογική. Είναι η κατάργηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το λατομείο, η οποία τόσα πρόσφερε και τόσα είχε ακόμα να προσφέρει. Αυτό είναι ένα ακόμα μελανό σημείο της δημαρχιακής θητείας της κυρίας Νάννου, το οποίο οφείλει να εξηγήσει.
Μία παροιμία λέει: Υποστηρίζουμε αυτό που ο εχθρός πολεμάει και πολεμάμε αυτό που ο εχθρός υποστηρίζει.
Ποιοι είναι όμως οι φίλοι μας και ποιοι οι εχθροί μας; Τους εχθρούς τους ξέραμε, οι φίλοι που μέχρι χθες πίναμε νερό στο όνομά τους και είχαμε στηρίξει πολλές ελπίδες πάνω τους, μας πρόδωσαν.
Ας δούμε τι έγινε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ξεκινάει η Δήμαρχος και πλέκει το εγκώμιο της Διαπαραταξιακής Επιτροπής. 
Τι καλοί άνθρωποι, τι αγωνιστές, πόσο τρέξανε, πόσο πρόσφεραν, πόσο κινδύνεψαν, ύμνοι και έπαινοι. Παίρνουν το λόγο οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας τα ίδια, μπράβο και εύγε. Ούτε μία κακή κουβέντα. Θα περίμενε κανείς αυτή την Επιτροπή να την ενισχύσουν με νέα μέλη και να τη στηρίξουν μέχρι το οριστικό κλείσιμο του λατομείου.
Και όμως, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, συνεπικουρούμενοι από τον τέως Δήμαρχο κ. Σοφρά, μας έστειλαν σπίτι μας.
Το ερώτημα είναι καταλυτικό. Τι σκοπό εξυπηρετούσε η διάλυση της Επιτροπής, ποιον ήθελαν να βοηθήσουν;
Αν υπάρχει ίχνος λογικής, θέλουμε να το μάθουμε.
Σε αντίθετη περίπτωση το μυαλό μας πηγαίνει εκεί που πάει το μυαλό όλων, ότι υπάρχει ανίερη συμμαχία με την παρανομία.
Δύο "λεπτομέρειες": 
Ένας σύμβουλος που φυλάγαμε βάρδιες στο λατομείο και μέχρι προχθές ήθελε να ξαναπάμε γιατί δεν αντέχει να βλέπει τις νταλίκες να πηγαινοέρχονται, ψήφισε τη διάλυση της Επιτροπής. Μπράβο Γιάννη, άξιος. Κρίμα τα ξενύχτια και την τρεχάλα που ρίξαμε.
Ένα άλλος σύμβουλος, πολλά υποσχόμενος, είπε: "μην το ψάχνετε, έχετε μείνει μόνοι”. Μπράβο Μιχάλη, μεγάλη αλήθεια είπες. 
Μας αφήσατε μόνους, μας προδώσατε.
Φαίνεται ότι σας χαλάγαμε την ησυχία γιατί σκαλίζαμε τη βρώμα και τη δυσωδία, μπαίναμε στο μάτι του κατά συρροή κλέφτη.
Τελευταίο αποκούμπι ήταν ο Δήμος, η Ρούλα, τα "καθαρά χέρια", η νομιμότητα, κάποιοι άνθρωποι που υποτίθεται έμειναν καθαροί. Επλανήθημεν πλάνην οικτράν. Μας "παρασημοφόρησαν" και μας έδιωξαν με δόξα και τιμή.!
Μία ακόμα “λεπτομέρεια”. 
Σύμφωνα με ομολογία της Δημάρχου ο λατόμος ήλθε στο Δήμο και συζήτησαν “οικονομικά” θέματα. Τι μπορούσαν να συζητήσουν με ένα κατά συρροή κλέφτη που χρωστάει εκατομμύρια, και δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά του και ούτε ευρώ στους λογαριασμούς του, μόνο αυτοί ξέρουν.
Εμείς πάντως δεν μάθαμε ποιοι συναντήθηκαν και τι συμπέρασμα έβγαλαν και το κυριότερο δεν μας ήθελαν στη συνάντηση ούτε ζωγραφιστούς!!
Κατά διαβολική "σύμπτωση", μετά τη συνάντηση, η Επιτροπή άρχισε να απαξιώνεται και ο λατόμος να αποθρασύνεται.!! Σήμερα κλέβει ανενόχλητος...
Ίσως η Δήμαρχος διέπεται από το σύνδρομο του πανηγυριού της Φανερωμένης όπου ο σύζυγος “καθαρίζει” στα μεγάλα οικονομικά θέματα, γιατί μόνο αυτόν εμπιστεύεται...
Ποιοι είναι τελικά οι φίλοι μας και ποιοι οι εχθροί μας;
Τους εχθρούς τους ξέραμε, τους “φίλους” τους μάθαμε από το “φιλί του Ιούδα”.
Ας μη χαίρονται όμως, ο αγώνας συνεχίζεται.
Απαλλαγμένοι από ψευδαισθήσεις και δημαρχιακά βαρίδια, συνεχίζουμε εναντίον όσων παρανομούν και όσων ανέχονται ή καλύπτουν ή συμπράττουν με την παρανομία.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις κινήσεις μας και θα ρίχνουμε φως στις σκοτεινές διαδρομές της παρανομίας και της διαπλοκής. Είναι ο μόνος τρόπος να προστατεύσουμε τη ζωή μας και τα συμφέροντα του νησιού.

Ενεργοί πολίτες για το λατομείο.

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/17 18:29

    Τι φλουρί την κεράσατε με το καλημέρα του νέου έτους πάλι ρε παιδιά; Τα καθαρά χέρια την μάραναν. Δεν το σκέφτηκε ότι μετά τις εκλογές θα ρίχναμε τόσο γέλιο με το σλόγκαν αυτό; Που να βρουν τρύπα να κρυφτούν. Τέλος πάντων. Η καλή πρωτοχρονιάτικη πίτα γίνεται με βούτυρο ή με νταμαρόλαδο; Ιδού το ερώτημα για την μανάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/17 18:49

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΘΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΗΝΕΔΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/17 18:52

    Άρπαξε να φας και κλέψε νάχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/17 18:58

    Γιαννάκη τους φίλους τους πρόδοσες για λίγο νταμαρόλαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/17 19:10

    Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ Ο ΤΟΜ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ. ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΚΙΝΚΥ. ΕΣΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/17 19:19

      Το νταμαρόλαδο είναι ναρκωτικό, τα ξεχνάς όλα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/1/17 19:24

    Σουλτάνε πόσο νταμαρόλαδο βγάζει κάθε νταλίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/17 19:56

    ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/1/17 20:35

    αδελφουλα καρφωνεσε, ουστ να χαθης σαν δεν ντρεπεσε.το τομαρι σου σκεφτεσε αλλα θα τηη βρης και ξερης απο που εκει που σε πονει αν σε πονει γιιατι και αυτο μαλον ψεμα εινι τοχεης φορτωσει στη γιαγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/1/17 21:52

    Το τσίρκο της Ρούλας και ο κουτοπίπης βρόμικη κομπανία.
    Στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/1/17 22:26

    ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟ ΜΑΝΑΡΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Η ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/1/17 23:30

    Ρε κανένας που να φοράει παντελόνια υπάρχει; Γιατί δεν βάζετε το ονοματάκι σας από κάτω για να σας πιστέψουμε; Τόσο πολύ χέστρες είσαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/17 23:55

      Όταν το βάζουν το αμφησβητείται. Απ' ότι κατάλαβα είναι οι απολημένοι με εντολή Αγγέλου.
      Βάλε το δικό σου άντρακλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/1/17 00:13

      Ρε φίλε, πότε είδες εσύ να βάζει κάποιος το ονοματάκι του; Όλα ανώνυμα και με κουκούλα είναι. Ακόμα κι αυτός που γράφει τα ανώνυμα σχόλια του βάζοντας από κάτω το Γ.Κοκκινίδης, ανώνυμος είναι και χέστης, δεν τολμάει να κάνει επώνυμη ανάρτηση για να έχουμε αντίδραση της Δημάρχου. Πώς λοιπόν θα μάθουμε κι εμείς ποιά είναι η αλήθεια, γιατί από ότι μου ΄πανε άλλα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/1/17 00:52

      Εσύ είσαι ο αρχηγός της σπείρας, βρωμάς νταμαρόλαδο. Για πες μας λαδοπόντικα τι ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/1/17 01:01

      Πόσο λάδι σου δίνει για κάθε νταλίκα;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος8/1/17 12:12

    Δυστυχώς, είσαστε αλήτες, ψεύτες,συκοφάντες και λαμόγια. Επί Νάννου σταμάτησε η μασαμπούκα και λυσσάξατε. Έμαθα ότι 3-4 μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής για το νταμάρι που είχε συστήσει η ίδια η Δήμαρχος, έφτιαξαν από μόνοι τους και έδωσαν απολογισμό του έργου τους με υπογραφή στην Πρόεδρο του ΔΣ και μάλιστα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο πριν λίγες ημέρες. Διερωτώμαι, γιατί κάποιος από αυτούς δεν βγάζει στον αέρα το πόρισμα για να μάθουμε κι εμείς τι λένε σε αυτό, αλλά κρύβονται και συκοφαντούν ανώνυμα φορώντας την καταραμένη κουκούλα; Δεν υπάρχει ούτε ένας μωρέ από αυτούς τους 3-4 που να φοράει παντελόνια; Εσύ ρε κοκινιδη, αν είσαι πράγματι αυτός που σαλιαρίζει στα blogs, υπέγραψες το πόρισμα - απολογισμό ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Αν το υπέγραψες γιατί δεν το δημοσιοποιείς; Φοβάσαι ότι θα ξαναπάρεις την απάντηση που πήρες από τη Δήμαρχο στο δημοτικό συμβούλιο ή την ξεφτίλα της ηλιθιότητας σου; Εμπρός λοιπόν βγάλτο στον αέρα αν είσαι μάγκας, διαφορετικά είσαι ένας κουραδόμαγκας που φοβάται και τη σκιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/1/17 13:28

      Κύριε φαταούλα που εγκαλείς άλλους αν είναι άντρες. Κοίτα πρώτα τα δικά σου τα ρεζιλίκια που σου έβριζαν την σύζυγο με λέξεις που ούτε στην Τρούμπα δεν τις άκουγες και μετά μίλα για αντρισμό.
      Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι σε κάθε δρομολόγιο φέρρυ συναντάμε 3 νταλίκες τουλάχιστον με αδρανή υλικά; Εσύ σε ποιο νησί ζεις και δεν τα βλέπεις αυτά;
      Έλεγε ή δεν έλεγε προεκλογικά η δήμαρχος για να πάρει την ψήφο μας ότι θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει αυτό το περιβαλλοντικό και οικονομικό έγκλημα για το νησί μας;
      Κι αφού η δήμαρχος αποδείχθηκε ασυνεπής γυρνάς να ζητήσεις τα ρέστα; Για ποιο λόγο δεν αντιδρά; Για ποιο λόγο δεν ενημέρωσε τον ταξίαρχο της Αστυνομίας για το χάλι στο νησί; Γιατί συνάντησε τον επιχειρηματία για τα οικονομικά και μάλιστα να συμψηφίσουν τα χρέη από το μπετόν με το νταμάρι; Είναι ίδιες εταιρίες; Έχουν γίνει νόμιμα τα έργα με όλα τα παραστατικά και παίρνει την ευθύνη η δήμαρχος να τα δεχθεί για έργα επί δημαρχίας Τσαβαρή;
      Ου να μου χαθείτε πολιτικοί νάννηδες. Κρυφτείτε στην αραπιά και αφήστε ήσυχο τον τόπο μας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/1/17 15:27

      Ο αρχηγός της σπείρας αποκαλεί αλήτες, συκοφάντες και λαμόγια τους μέχρι χθες πιο στενούς συνεργάτες του. Όσο πολεμάγανε τον Τσαβαρή, όσο φύλαγαν βάρδιες στο λατομείο, όσο έτρεχαν από υπουργείο σε υπουργείο και από υπηρεσία σε υπηρεσία, όσο ξόδευαν τα λεφτά τους και κινδύνευε η ζωή τους, ήταν καλοί, μετά χάλασαν.
      Το κακό είναι ότι εκείνοι συνέχισαν να πολεμάνε τον κλέφτη και μετά την εκλογή της Ρούλας, ενώ εκείνη και το μεγάλο αφεντικό που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα, τα βρήκαν με το ληστή. Το ερώτημα είναι με τι αντάλλαγμα πούλησαν συνεργάτες, ιδέες, υποσχέσεις και το μέλλον της Σαλαμίνας. Αυτό το ξέρουν μόνο εκείνοι και όσοι συμμετείχαν στις μυστικές συναντήσεις. Αυτό που ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι είναι ότι ο δήμος δεν πήρε φράγκο και ότι ο κλέφτης συνεχίζει να κλέβει ανενόχλητος.
      Ποιος είναι λοιπόν ο αλήτης, ο ψεύτης και το λαμόγιο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/1/17 15:45

      Βάλε ρε αλήτη κουρτινάκια το όνομά σου και πες ποιοι είναι λαμόγια και τι σου ζήτησαν. Άντε μωρή χαμούρα συνεργάτη του Αγγέλου και των πιο μαύρων συμφερόντων που λυμαίνονται το νησί. Το ίδιο έλεγες και για τους τρεις συμβούλους που σου έριξαν ροχάλα και έφυγαν.
      Μια ζωή σκουλήκι.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος8/1/17 13:04

    Η ΠΟΙΟ ΡΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ Η ΨΕΥΤΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/1/17 10:34

      Ψεύτρα το πιο εύστοχο σχόλιο. Υποταγμένη στον σύζυγό της και κατά συνέπεια το νησί υποταγμένο στις ορέξεις ενός ανθρώπου που ήθελε να εξουσιάσει το νησί μέσω της συζύγου του.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος9/1/17 10:16

    ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/1/17 13:16

    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΝΑΝΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΩΨΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΟΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΠΑ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΥΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/1/17 16:51

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΝΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΑ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΚΟ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΟΜΕΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.