Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουν 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 05/06/10


ΚΟΙΝ: ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ
 
Κύριε Δήμαρχε, κύριοι-ες υποψήφιοι-ες Δημαρχοι η αδιαφορία σας για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια για την ιστορικοτερη ομάδα του νησιού έχει φτάσει στο απροχώρητο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχει δηλώσει στον τύπο πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στην ομάδα, παίρνοντας όλο το οικονομικό βάρος πάνω του.
Έτσι πουλά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΙΑΣ σε όποιον ενδιαφέρεται.
Εμείς σας ζητούμε να πάρετε θέση τώρα και να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για την επιστροφή της ομάδας μας στο νησί και μόνο ένας τρόπος υπάρχει αυτήν την στιγμή η εξαγορά της ομάδας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η χώρα μας περνά έναν κυκλώνα οικονομικής αναταραχής και ίσως οι οικονομικοί παράγοντες του νησιού να αδυνατούν να εξαγοράσουν τις μετοχές, γι αυτό ζητούμε από εσάς να κινητοποιηθείτε και να χτυπήσετε πόρτες εκτός νησιού που όλοι μας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους εσάς ότι για εμάς κριτήριο της ψήφου μας θα είναι η επιστροφή της ομάδας μας στο νησί…….
Μην αγνοείται ότι η νυν δημοτική αρχή πέρασε στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών ως δεύτερη με μόλις 25 ψήφους απ τον τρίτο συνδυασμό άρα φέτος ίσως και ένας ψήφος να κρίνει πολλά …….!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Σ.Φ ΑΙΑΣ

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/6/10 09:21

    κατ αρχην εισαστε εκβιαστες του εσχηστου ειδους, συναμα ομως εισαστε και τελειως βλακες.Για πειτε μας ρε παληκαρια της ολιγομελους παρεας σας , γιατι δεν πατε να τον παρετε εσεις τον αια; αφου τοσο πολυ σας κοφτη; πειτε μας και κατι αλο ,τι εχασε η Σαλαμινα απο την απουσια του αια;Τελικα οτι λαμογια ειναι οι φυντανιδες τα ιδια λαμογια εισατε και οι υποτιθεμενοι φιλαθλοι αλα και αυτοι που φιλοξενουν αυτες τις αρλουμπες.ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ -ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ- ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Ο ΚΟΜΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΒΕΙ -ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΥΣΤ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/10 10:01

    Όποιος δεν είναι από την Σαλαμίνα προφανώς δεν γνωρίζει τι εστί Αίας. Γιαυτό θέλουμε άτομα που να πονάνε τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/10 11:37

    SAN TOYS FYNTANIDES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/10 13:02

    ποσο κοστίζει ο aias; ένα euro κάνει η αεκ
    να δώσουμε 0,20 για τον aia ναι και
    να αναλάβει τα χρέη βεβαια ο σημερινός ιδιοκτητης εκτος άμα μας πουλάει τα χρέη του να βιαστεί κάπως τώρα είναι στην ελλάδα ο κοζώνης θα πετύχει μια καλεί συμφωνία
    αν πάλι δε βολεύει και έτσι να κάνει προτάσh στο γλυκα γιατι από δω δε θα πάρει sent

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/10 14:20

    ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΝΤΑΝΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΜΑΘΩ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΡΑ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΔΕΣ!!!!!ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/10 15:11

    ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΒΛΑΚΑ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΜΗΠΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/10 15:33

    STHN ELLADA KANOUN KOUMANTO DISTYXOS TA LAMOGIA OS ORAS LIGES EINAI OI ORES TOUS BEBAIA SIGA SIGA KSEXA8ARIZEI TO TOPIO!!!!!!!!

    EGO DEN EIPA OTI OI UPOPSIFIOI POU KATEBOUN STHN SALAMINA EINAI LAMOGIA EIPA OTI STHN POLITIKH UPARXOUN POLLA OSO KAI NA 8ES DEN MPOREIS NA BALEIS LOGIA POU DEN LEO....ESU E8IKSES PAIDIA KAI FOITHTES ALLA MALLON GIA POLITIKANTH SE KOBO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/10 17:33

    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΜΑΣ,ΖΗΤΩ Ο ΑΙΑΣ!!!! ΖΗΤΩ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!! Ο ΑΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/6/10 19:12

    Καλησπέρα σε όλους, μόλις τώρα διάβασα τα παραπάνω και ομολογώ ότι δεν έπεσα καθόλου από τα σύννεφα με την πρώτη αντίδραση του εντός πολλών εισαγωγικών «Κυρίου» που απαντησε στις 9¨21, και ο λόγος είναι ότι η Σαλαμίνα έχει πήξει από ευθυνόφοβους και κολλημένους ανθρώπους που το μυαλό τους μπορεί να φτάσει μέχρι ένα χταποδοκάτσουλο. «κύριε» λοιπόν για αρχή σας συνιστώ να αγοράσετε ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη και έπειτα να προσέχετε πως μιλάτε για μια μερίδα ανθρώπων που θυσίασε τις Κυριακές και πολλά άλλα πράγματα για να στηρίξει την Ιστορική ομάδα της Σαλαμίνας τον Αία. Τώρα αν τους κόφτει τόσο πολύ ‘η όχι είναι ΝΤΡΟΠΗ σας να το λέτε γιατι αυτά τα παιδιά που εσείς αποκαλείτε «λαμόγια» έβαλαν τα στήθη τους μπροστά στους μπράβους και στις απειλές για να στηρίξουν την ομάδα…..ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ? ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? Και στο κάτω κάτω της γραφής όταν δεν έχεις ιδρώσει και κοπιάσει για κάτι ούτε σχόλιο δεν πρέπει να κανείς…..ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ….ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ….ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΘΕΤΑ…..
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ …. Να σου τονίσω επίσης ότι η Σαλαμίνα αυτό που έχασε από τον Αία που βρισκόταν στην Γ’ εθνικη είναι πολλά……αλλά κάτι στενοκέφαλοι σαν και λόγου σου δεν μπορείτε να το καταλάβετε…. 1) σκέψου πόσο κόσμο θα μάζευε την Κυριακή η Σαλαμίνα ….όπου μετά ‘η πριν τον αγώνα θα γέμιζαν τις καφετέριες και τα εστιατόρια του νησιού μας
    2)πολιτιστική ανάδειξη της Σαλαμίνας μέσω του αθλητισμού( γιατί μέχρι τώρα η μόνη πρωτιά που έχουμε είναι στο κουτσομπολιό και σε υποανάπτυκτους ανθρώπους σαν και εσένα
    3)διοργανώσεις αθλητικών δραστηριοτήτων πανελλαδικής εμβέλειας….(αν φυσικά καταφέρουμε ποτέ να έχουμε τις αθλητικές προδιαγραφές και εγκαταστάσεις που μας τάζουν τόοοοοοσα χρόνια οι δήμαρχοι)
    4)Άνθρωποι που πηγαίνουν να δουν τον Αία εδώ και 40 χρόνια τουλάχιστον….τους στερείς αυτό που με τόση πίστη και αφοσίωση κάνουν κάθε Κυριακή
    Καλύτερα λοιπόν να βουτάς στο λειψό μυαλό σου τα δάχτυλα σου πριν πληκτρολογήσεις το ευτελές σχόλιο σου.

    Και κάτι τελευταίο αν οι φίλαθλοι ήταν λαμόγια όπως προαναφέρεις σαν τους ιδιοκτήτες της ομάδας, δεν θα χρειαζόταν να γίνει αυτή η ανακοίνωση …και συνεχίζω να σε λέω αγράμματο και περιορισμένης ευθύνης. Ποιος ο σκοπός αυτής της εξαγκελιας αν οι φιλαθλοι είναι λαμόγια???θα σιωπούσαν και θα ακολουθούσαν αυτό το αίσχος που συμβαίνει τώρα στον Αία.! Θα πήγαιναν όπως πάει το ρεύμα……αλλά εκείνοι πάνε ενάντια στο ρεύμα για το καλο και μόνο του ΑΙΑ!

    Να ξέρεις πως υπάρχουν ακόμα τίμια άτομα σε αυτή την κοινωνία αλλα είναι δύσκολο να το χωνέψεις γιατι το μεγαλύτερο ΛΑΜΟΓΙΟ μάλλον είσαι εσύ και γνωρίζεις τα κόλπα. ΝΤΡΟΠΗ σου ! ΤΕΛΙΚΑ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ….. ΑΞΕΣΤΕ!

    K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/6/10 19:44

    ΑΠΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ Κ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ....ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΙΑΝΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/6/10 19:57

    Γιατί δεν αγοράζει τις μετοχές του ΑΙΑΝΤΑ ο Τσαβαρής?
    Σακούλα μεγάλη έχει καθώς και απόθεμα.
    Ας είναι καλά ο μισθός του.1.600 ευρώ το μήνα. Λίγα είναι?
    Με τα λαμόγια τους Φυντάνιδες τα βρήκε εδώ και καιρό μαζί με τον κολητό του, τον Τραυλό.
    'Ορμα Τσαβαρή. Αν πάλι δεν θέλεις να φανείς εσύ λόγω ΣΔΟΕ, βάλε το άλλο λαμόγιο τον κολητό σου τον ΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/6/10 21:31

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΙΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/6/10 00:12

    Ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕ - ΖΗΤΩ Ο ΑΙΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.
    ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/6/10 02:03

    ΦΕΝΕΤΕ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΧΑΙΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΙΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΡΙΤΕΣ ΟΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΕΣ ΕΙΑΝΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ... ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ Ο ΑΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΛΙΨΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/6/10 13:40

    RE PETHANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/6/10 14:51

    mia zoi oi syndesmoi itan oi ntavatzides kai oi gnostoi agnostoi pou katesrefan tis periousies ton politon meta apo kathe mats.sta tetoia mas ti tha psifisete.toulaxiston o sofras den spatalise zontana xiliarika se eyro apo to tameio toy dimou mas gia na kanete fiestes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/6/10 15:31

    KALA ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΔΩ ,ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ?????ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ????ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ Η ΠΑΛΕΦΙΠ????ΣΥΝΕΛΘΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΡΕΧΑΛΕΣ ΗΡΘΕ !!!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΕΚΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΑΙΑΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ???ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ???ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΤΑΖΕ, ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ????ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΜΑΞΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΦΥΝΤΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΙΑΣ..........ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/6/10 17:42

    "ΚΥΡΙΕ 12 ΙΝΟΥΝΙΟΥ 2:51ΜΜ,ΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΑΙΑ ΗΤΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΟΡΤΑΡΙ-ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΑΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ-ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΟΥΛΜΑΝ Η ΟΜΑΔΑ-ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....!!! ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΙΑΣ ΑΛΛΑ "ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ" ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.....!ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Ο ΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΟΦΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΣ (ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΟΦΕΛΗ)...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ...ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: "ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ".
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ....Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ....ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ...ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ 8Α ΠΕΘΑΝΕΤΕ....ΑΞΕΣΤΟΙ-ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΟΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ??...ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΑΡΧΕΣ! ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ...

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/6/10 21:29

    ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΗΡΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΦΥΝΤΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑ;Η Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/6/10 00:19

    re seis afiste ta koufa.poia esoda me tous alitirious pou synodevoun kathe omada?ta idia koumasia einai me sas.o parapano mas leei ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΙΑ.apo pote to dimotiko stadio salaminas egine gipedo tou aia?trogontas anigei i orexi.mnimosyno me xena koliva kanete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/6/10 00:26

    karanti ton ipies ton kafe pali me tin lamogioparea sto ypogeio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/6/10 12:33

    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕ ΥΠΑΡΧΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΟΛΑ ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ 100 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ....ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Ν ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΤΕ!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΣΤΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΣΣΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/6/10 00:22

    O MONOS POU AXIZEI EINAI O TSAVARIS

    412

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος14/6/10 11:00

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.