Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουν 2010

Οι ενεργοί πολίτες Σεληνίων Σαλαμίνας καταγγέλλουν

Είμαστε μία ομάδα αγανακτισμένων πολιτών που αποφασίσαμε να λάβουμε ενεργό δράση και να διαμαρτυρηθούμε επίσημα για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στην παιδική χαρά δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Σελήνια.
Όσοι κατά καιρούς επισκεπτόμαστε την παιδική χαρά δίπλα στον Άγιο Νικόλα, τρομάζουμε με τη κατάσταση που επικρατεί εκεί, καθώς οι φθορές και η εγκατάλειψη είναι τέτοιες που εκθέτουν τα παιδιά, την πιο ευαίσθητη ομάδα της κοινωνίας, σε μεγάλο κίνδυνο.
Η συγκεκριμένη παιδική χαρά καταστρατηγεί κατάφορα όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τέτοιους χώρους.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την έλλειψη διαβάσεων για την ασφαλή πρόσβαση στον χώρο, την έλλειψη φύλαξης, τα σπασμένα και κακοσυντηρημένα παιχνίδια, την έλλειψη δαπέδων ασφαλείας, τις διάσπαρτες πέτρες και τα κομμάτια τσιμέντου, τα αιχμηρά κομμάτια που προεξέχουν από τα βανδαλισμένα και σκουριασμένα παιχνίδια, τα σπασμένα παγκάκια, τα εμφανή καλώδια στις κολώνες φωτισμού ακριβώς έξω από τη παιδική χαρά, τα σκουπίδια.
Ως αποκορύφωμα όλων αυτών είναι τα άτομα εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας κυρίως, που μπαίνουν στον χώρο της παιδικής χαράς και επιδίδονται σε βωμολοχίες, άσεμνες πράξεις και χειρονομίες, πίνουν, σπάνε και καταστρέφουν.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ζητάμε να προστατευτούν τα παιδιά μας και να μπορούν να παίζουν ανενόχλητα και ασφαλή. Όπως άλλα παιδιά σε ευνομούμενα και πολιτισμένα κράτη όπου οι διαφορές είναι τεράστιες. Όπου ισχύουν κανόνες, όπου τα παιχνίδια είναι καλοσυντηρημένα, με δάπεδα ασφαλείας παντού, όπου υπάρχει φύλαξη, όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά μεγαλύτερα των 12 ετών (προς αποφυγήν τραυματισμών και γιατί τα παιχνίδια δεν είναι κατασκευασμένα για τέτοιες ηλικίες), όπου το ποδήλατο και η μπάλα επιτρέπονται σε ειδικούς χώρους, όπου υπάρχουν τουαλέτες και φυσικά υπάρχουν διαβάσεις πεζών για την ασφαλή πρόσβαση στην παιδική χαρά.
Δε δεχόμαστε τα δικά μας παιδιά στα Σελήνια να αντιμετωπίζονται με τέτοια αντίληψη υποβάθμισης και να κινδυνεύουν διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμά τους, έναν χώρο δικό τους που θα τους παρέχει την ασφάλεια και τον σεβασμό που τους αξίζει.
Με την επιστολή μας αυτή σας ΖΗΤΟΥΜΕ:
 να προχωρήσετε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση στην αντιμετώπιση όλων των προαναφερομένων ζητημάτων
 να μας ενημερώσετε γραπτώς για τις σχετικές αποφάσεις και ενέργειές σας.

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/10 12:09

    χασατε την ψυχρεμια σας ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/10 12:09

    χασατε την ψυχρεμια σας ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/10 12:09

    χασατε την ψυχρεμια σας ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/10 12:09

    χασατε την ψυχρεμια σας ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/10 12:09

    χασατε την ψυχρεμια σας ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/10 12:09

    χασατε την ψυχρεμια σας ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/6/10 12:09

    χασατε την ψυχρεμια σας ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/6/10 12:13

    ΡΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/6/10 13:14

    ENERGOI POLITES h ENERGA LAMOGIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/6/10 13:33

    O KOSMOS TOXEI TOYMPANO KAI ESEIS KRYFO KAMARI-GIA TO PIOI KRIBONTAI APO PISO SAS REEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/6/10 19:07

    Αμόρφωτο και ελεεινό πλάσμα που έχεις μάθει να ζείς γλύφοντας και έρποντας,παράσιτο,για την παιδική χαρά έχεις να πεις κάτι?Νομίζω πως όχι γιατί στη διάθεση σου να γλύψεις τους κόλους των αφεντικών σου θα έβαζες το παιδί σου να παίξει ακόμη και μέσα σε βόθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/6/10 19:10

    Αμόρφωτη,το ψυχραιμία γράφεται με αι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/6/10 09:19

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ..........ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??.........ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ............ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΡΥΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ . ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ…………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/6/10 11:40

    RE ENERGA LAMOGIA O TRABLOS RIMAKSE TA PANTA STHN PAIDIKH XARA KOLYSATE?
    TOYRLA
    SKOYPIDIA
    PARANOMES PROSLIPSIS AKOMA KAI TOY PROSOPIKOY TOY ODHGOY
    THN GOMENA TON ADELFO TON PATERA KAI OLO TO SOI TOY
    EKSAFANISMENOS APO PANTOY
    KAI TORA PAEI STHN PERIFERIA NA SYNEXISH TO FAGOPOTI MAZI ME TO FILO TOY TON TSABARI , KSIPNISTE KAI PARTE TOYS ME TIS PETRES RE GIATI TA GIAOYRTIA EINAI AKRIBA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/6/10 22:02

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΑ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/6/10 17:33

    ...ζω κι αγωνίζομαι, διεκδικώ ένα περιβάλλον όπως αξίζει σε μένα και στα παιδιά μου, δίνω ένα χέρι βοήθειας στο διπλανό μου,επιθυμώ ο τόπος που διάλεξα να ζήσω να βελτιώνεται αντί να καταστρέφεται...και κάνω ότι μπορώ γι'αυτό...

    οι πράξεις μου και οι ανησυχίες μου δε με χαρακτηρίζουν ΠΟΛΙΤΗ και μάλιστα ΕΝΕΡΓΟ?

    Παρακαλώ όλοι εσείς που τόσο κάθετα διαφωνείτε μαζί μας πείτε μου ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΜΑΡΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ?

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Μαριάννα Μαρκαντώνη
    υπ.επικοινωνίας

    energoipolitessalaminas@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/6/10 02:25

    Παιδιά κρατηθείτε σήμερα έβγαλε την κουκούλα και έκανε δημόσια εμφάνιση με Τζαβαρη
    Σε κ αβάντζα ο κουκουλοφόρος πολιτευτής της Ν.Δ Σημείωση η (κουκούλα είναι οικογενειακό
    Κειμήλιο ) όλοι βέβαια γνωρίζουν το μέγεθος της διαπλοκής του από το ναυτικό αλλά και
    Όχι σε αυτά τα χάλια κρατήσου και λίγο φιλότιμο δεν υπαρχή αλλά ποιος το έχασε να το βρεις εσύ ρε ουστττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/6/10 11:03

    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ .....ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ……………………ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ,ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ………. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ………………….. ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ,ΔΥΟ ΤΡΙΑ ………….ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 1/30ο ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ……………… ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ……………………….. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ …………ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ……………………….ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ….. ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ….. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΜΝΟΙ……………………… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ………..ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ …..ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ……….. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ………… ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ……….. ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ……… ΔΩΣΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ …………..
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ………….

    ΠΡΟΣ ΤΗΝ Υ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/6/10 15:12

    ΟΛΟΙ ΟΙ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΜΠΡΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/7/10 00:43

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
    "ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.