Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιουν 2010

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

Το ζήσαμε και αυτό για να τον θυμόμαστε. Η μεγαλοκαρδία του σ’ όλο της το μεγαλείο. Όχι πως έχει ίδιον όφελος έστω και σταυροθηρικό, μην πάει το μυαλό σας όχι κάθε άλλο. Καλή τη πίστη παραμονές εκλογών, μοιράζουμε άδειες ακόμα και αιγιαλού κατά παράβαση του νόμου και της ηθικής. Χορηγούμε ΑΝΕΥ ανταλλάγματος την άδεια εγκατάστασης του δίνουμε και ρεύμα δωρεάν από τον δημοτικό φωτισμό, μια και ο ενδιαφερόμενος, (άλλη μεγάλη καρδιά) ζήτησε να δουλέψει στην παραλία να βάλει πολυθρόνες αποδυτήρια ξαπλώστρες, να καθαρίζει και τον περιβάλλοντα χώρο κι ότι άλλο, χωρίς να εισπράττει αντίτιμο ο άνθρωπος είναι υπεράνω χρημάτων τι να κάνουμε. Έτσι από αγάπη στον συνάνθρωπο, κάτι σαν μνημόσυνο στους χαμένους συγγενείς και φίλους. Βαθιά συγκινημένος λοιπόν, σας δίνω στην δημοσιότητα την απόφαση του δημάρχου μας. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΥΓ: Την παρούσα ανάρτηση δεν την στείλαμε στον κ. δήμαρχο για τοποθέτηση, μια και σ’ όσες ενημερώσεις του κάναμε ΟΥΔΕΠΟΤΕ λάβαμε απάντηση. Την ψήφο μας άραγε θα μας την ξαναζητήσει??? Έχει τόσο θράσος!!!
πρακτικό της 8ης Τακτικής Συνεδρίασης

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/10 22:25

    Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΟΛΑΛΑΚΕΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΤΖΜΠΑ ΠΡΑΜΑ - ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/10 07:42

    prosoxi ti grafoyme tha entopisoyn ta ixni mas kai kaikame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/10 09:35

    Άραγε όλοι μπορούμε να πάρουμε το κάτι τις μας??? Να κάνουμε από μια αίτηση τώρα που τον δήμαρχο τον πιασαν οι καλές του. Να μου δώσει την παραλία της Κούλουρης άνευ ανταλλάγματος, θα επιτρέπω αν δένουν τις βάρκες τους δωρεάν να κυκλοφορούν δωρεάν φτάνει να μ’ αφήσει να στήσω 5 / 6 περίπτερα όπου εγώ επιθυμώ και να μου δώσει και δωρεάν ρεύμα από τον δημοτικό φωτισμό. Αυτός είναι δήμαρχος ρε ξυπνάτε και διπλοψηφίστε τον γιατί αν έλθει ο άλλος αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Θα μας κάνει Μαρίνες κι αν δεν τα καταφέρει θα μας και Κατίνες στην παραλία το ίδιο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/6/10 10:41

    Και πιά είναι η διαφορά της πρότασης του Κουτσιλαίου;
    Απλά αυτοξεφτιλίζονται μόνο και μόνο να πάνε κόντρα στον δήμαρχο.
    Φασίνα με λάδια που τους χρειάζεται...
    Τσαβαρή δημιουργείς σχολή, μπράβο σου.
    Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλακούδα.(Ραγκαβης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/10 13:10

    Προς τον Διαχειριστή του Salamis News
    Φίλε μου, η επιτυχία σας στην δημοσιοποίησης της απόφασης του δημάρχου μας για την «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ» και μάλιστα «ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ» είναι αδιαμφισβήτητη.
    Επειδή όμως εγώ δεν συγκινήθηκα τόσο βαθιά, όσο εσείς, μπορώ να συνδράμω στον προβληματισμό, βάζοντας τα παρακάτω ερωτήματα;
    1. Πότε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ή η Δημαρχιακή Επιτροπή αποφάσισε να κάνει εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για απλή παραχώρηση του αιγιαλού και των παραλιών της περιφέρειας προς τρίτους;
    2. Πότε και που αναρτήθηκε ή δημοσιεύτηκε η απόφαση του Δήμου γι’ τέτοιου είδους παραχωρήσεις ;
    3. Ποιοι οι όροι της παραχώρησης ;
    4. Η πρόσκληση ενδιαφέροντος προέβλεπε κλειστές ή ανοιχτές προσφορές; (Που ακούστηκε μετά από αίτησή του, Ότι θέλουμε λέμε;)
    5. Σε ποιό κατάστημα έγινε η πλειοδοτική Δημοπρασία ;
    6. Πόσοι συμμετείχαν στη δημοπρασία και τι όρους προσέφεραν ;
    7. Ποιο είναι το ποσόν του ανταλλάγματος; Δωρεά παραχώρηση υπάρχει ΜΟΝΟ προς τους ΟΤΑ και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, ΟΧΙ προς τους Ιδιώτες !!!)
    8. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμ 106 Α/2010, ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια πληροί τους όρους της νομιμότητας όπως αυτοί ( οι όροι ) προβλέπονται από το άρθρο 96(6) του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων; Υπήρχε δηλαδή απαιτούμενη πλειοψηφία ;(όχι απαρτία)
    9. Κατατέθηκε ένσταση εγκυρότητας από την αντιπολίτευση ;
    10. Έγινε έλεγχος αν η Καντίνα έχει άδεια να εγκατασταθεί στο συγκεκριμένο σημείο και στην θετική περίπτωση ελέγχθηκε αν οι παρεμβάσεις που έγιναν αλλοιώνουν τη φυσική μορφολογία και τα βιοτικά στοιχεία του αιγιαλού και της παραλίας σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής;

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον Δήμαρχο ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    Αυτοί απαντούν ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/10 13:55

    Κάτι τέτοιους γραφεικράτες σαν εσένα έχει το δημόσιο, γι'αυτό έχουμε πάει κατά διαόλου.
    Ξέχασες και την μελέτη περιβάλλοντος ρε μεγάλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/6/10 14:12

    τσαμπα καθαρισμα της παραλιας, τσαμπα ξαπλωστρες, ελευθερο για ολους, και τι ζηταει σε ανταλαγμα? να βαλει την καντινα του εκει, εμενα μου ακουγεται σαν υπεροχη συμφωνια διοτι: χωρις αυτο η παραλια θα ειναι βρωμικη οπως παντα, και να κατσεις πουθενα επανω στης βρωμιες δεν μπορεις, και δεν υπαρχει και τιποτα να παρεις ενα καφε η αναψυκτικο.

    Και μετα λυπης βλεπω εδω καποιους που θεωρουν οτι γινεται κατι το παρανομο και χαριστικο... ζηλευετε ρε, να πεθανει η κατσικα του γειτονα θελετε αλητες τεμπεληδες βρωμιαρηδες που μονο κριτικη ξερετε να κανετε, εχετε καταντησει την ελλαδα χειροτερη απο την αλβανια. Θα σας γραφουμε στα παπαρια μας απο εδω και μπρος και θα ενθαρυνουμε δημαρχους να προχωρουν μπροστα με τετοιες πρωτοβουλιες στο μελλον ΟΥΣΤ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΠΙΘΙΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/6/10 14:34

    Οτι ονομα και να δοθει, ολος ο κοσμος θα τους φωναζει μακεδονες. Αν υπηρχε αλλη χωρα στο νοτο με το ονομα μακεδονια τοτε θα εβρισκαν τον τροπο να περιγραψουν τους κατοικους και των δυο χωρων, αλλα οπως ειναι τα πραγματα και εφοσον εχουμε αποδεχτει τη λεξη μακεδονια μεσα στο ονομα ειναι αναποφευκτο ολοι να τους λενε μακεδονες. κλαψτε οσο θελετε, δεν θα αλλαξει τιποτα ποτε. Εγω απλα θελω να βρεθει μια λυση με γεωγραφικο προσδιορισμο μεσα στο ονομα το οποιο θα ειναι για ολες τις χρησεις εσωτερικα και εξωτερικα. Και το πως θα τους φωναζουμε ειναι αλλη υποθεση, εμεις σιγουρα θα τους φωναζουμε σκοπιανους, οι αλλες χωρες θα τους φωναζουν οτι γουσταρουν.. ΚΛΑΨΤΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΛΑΨΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ μια φορά έχω πάει στη συγκεκριμένη ακτή και το νερό ήταν πολύ βρώμικο, τυχαίο ήταν?, ήταν κάτι σαν λάδι που έπλεε στην επιφάνεια παντού. Άσε την βρώμικη παραλία, και τους αργόσχολους γέρους με τα κομπολόγια τους που κοιτάααααγανε... Σε δέκα λεπτά φύγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/6/10 17:10

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΑΧΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΕΡΓΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/6/10 20:28

    Στον ανώνυμο 15 Ιουνίου 2010 2:12 μ.μ.
    Φίλε ανώνυμε άσε ένα Πιθηκάνθρωπο θα σου μάθεις την αλήθεια,
    Δεν κατάλαβες ότι δεν τα έβαλα με τον επιχειρηματία, αλλά με την σχεδόν ανύπαρκτη αντιπολίτευση του Δήμου Σαλαμίνας; Την νομιμότητα των πράξεων του δημάρχου ελέγχω. Πράγματι, η νέα εικόνα της παραλίας είναι πολύ καλλίτερη και πολύ ομορφότερη από την χθεσινή, αλήθεια σου λέω την προτιμώ όπως είναι σήμερα από το χθες. Γιατί όμως κάθε προσπάθεια προόδου πρέπει να παρακάμπτει τη νομιμότητα; Δηλαδή κατά την άποψή σου, το να καθαρίζει το κομμάτι που του παραχωρήθηκε τσάμπα είναι προσφορά; είναι θυσία ; Αφού πουλάει αναψυκτικά, σουβλάκια, τοστ κλπ δεν έχει υποχρέωση να έχει πάρει και την σχετική άδεια; Και παρά πέρα από πού παίρνει το νερό για την λάτρα του, το νερό για τις ντουζιέρες του, πως αποστραγγίζονται αυτά από υγιεινής απόψεως το λέω, από πού παίρνει το ρεύμα για τα ψυγεία του σε ποιόν το πληρώνει; Δεν πρέπει να υπακούει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΕΣ; Επειδή είναι ορφανός πρέπει να αυθαιρετεί ; Η τυπικότητά μου , κατ άλλους τυπολατρία η γραφειοκρατία είναι το πρόβλημα σου κι όχι η απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου;
    Η κατσίκα του γείτονα σου είναι ΚΑΙ αυτή η παραχώρηση, αυτό να κρίνεις, αν μπορείς.
    Από τους πιθηκάνθρωπους μάλλον εξελίχτηκα κατά Darvin, λέω ίσως, πάντως οι macacus, (μακάκες κατά Λαζόπουλο ) ανεβαίνουν στα δέντρα μέχρι σήμερα.
    Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος για το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/6/10 22:01

    kai to reyma to perni nomima kai to nero , tora poy soy lithikan oi aporeies zita kai ena sygnomi gia tin astoxia soy den blapti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/6/10 22:01

    kai to reyma to perni nomima kai to nero , tora poy soy lithikan oi aporeies zita kai ena sygnomi gia tin astoxia soy den blapti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/6/10 00:21

    afti ti stigmi rixnoun mpeta kai xtizoun stin paralia agiou nikolaou prin tin paidiki xara kato apo to spiti tou arkouda.ta exei symfonisei o spyros me ton antoni kai ftaxnoun domatiares parathalasies.to limenarxeio den to pernei xampari para tha erthei katopin eortis na kanei sxediagrama aftheresias.i birbili prepei amesa na gremisi oles tis paranomes kataskeves pou einai sto kyma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/6/10 10:46

    αγαπητε διαχηριστα Κε Μαστροκολια.
    Αν νομιζεις οτι με αυτες τις αναρτησεις και με αυτα τα σχολια προσφερεις θετικες υπυρεσιες στο αφεντικο σου , συνεχισε χωρις σταματιμο το μαυρο που θα φατε στις εκλογες δεν το εχετε φανταστη.
    Φιλικα
    ενας φιλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/6/10 11:19

    δώστα όλα ξεπούλατα για κανα ψήφο, έτσι καταντήσανε την Ελλάδα, έτσι και τον Τόπο. Αυτοί είναι οι θεματοφύλακες που θα φυλάξουν παρθενώνες, όλα στο σφυρί. Κομματοστρατιώτες, θεσίτες, συμφεροντολόγοι εν δυό, εν δυό για διαλυση του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/6/10 11:47

    Οι εγκαταστάσεις είναι νόμιμες και ανήκουν στον Ν.Ο.Σ. που τόσα χρόνια δείχνει στο πανελλήνιο το καλό πρόσωπο της Σαλαμίνας,
    όπως και οι άλλοι σύλλογοι.
    Ντροπή σας ρε καραγκιόζηδες "ξενίτες" που τολμάτε να λέτε ότι αγαπάτε την Σαλαμίνα.
    Τι θέλετε τέλος πάντων;
    Την Νεολαία μας έρμαιο των ναρκωτικών;

    ΥΣ: Ρε Μαστροκόλια μια και είσαι ο διαχειριστής(ένας εξ αυτών),γιά πες μας.
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?
    Τι δουλειές έκανες εκεί;
    Θ'άθελες να μας πεις και σε μας που δεν ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/6/10 14:20

    bravo re mastrokolia, an exeis tetious filous san ton (16 Ιουνίου 2010 10:46 π.μ.) ti tous thelis tous exthrous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/6/10 14:27

    OI EGKATASTASEIS EINAI PARANOMES TO STEGASTRO HTAN STHN PATRA KAI EN MIA NYKTI IRTHE SALAMINA.SYMORIA XRISTOALEKOANTONOBAGGELI.O NOS TOSA XRONIA EXIPIRETI MONO TOUS PARAPANO.DEN THELEI NA ATHLITE I NEOLAIA PARA MONO OI EKLEKTOI TOY ALEKOY GIA NA POYLAEI FIGOYRA STIN EFIMERIDA TOY TEOS PROEDROY KAI TOY THODORI.H NEOLAIA SAS APODIKIMASE GIA TIS EPILIKTIKES PROSKLISEIS ATHLITON KATHOS KAI GIA TIS SYNEPEIES SE MYOSKELETIKA PROVLIMATA POU EMFANISTIKAN.TORA STON XORO SAS EPEXE KAI I ANADEIXI TOY TOMY TOYNTAMAROFORTIGATZI.SYNEXISTE TO NTAVATZILIKI SAS PIRAME XAMPARI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/6/10 16:15

    χρηστινα+alex=love for ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/6/10 17:06

    poios poios poios mwro mou poios??????poios thn ekane apo ton SOFRA??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/6/10 17:15

    poios xerei ti toy ekanan kai efyge? opoios kai na einai dikio tha exei!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/6/10 19:20

    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/6/10 21:25

    Πήγα από περιέργεια στην ψιλή άμμο, γιά να δω τις παρανομίες που λέει ο Μαστροψεύτης-μαστροκόλιας,κάτι τέτοιο, τέλως πάντων.
    Προτείνω σε όλους που έχουν μικρά παιδιά να πηγαίνουν εκεί γιά τα μπάνια τους.
    Πάρα πολύ καθαρά μέσα και έξω.
    Συγχαρητήρια σ'αυτόν που το έχει αναλάβει και στον δήμαρχο.
    Ξαπλόστρες ομπρέλες δωρεάν.
    Δύο χώροι πολύ άνετοι γιά να αλλάζεις μακριά από αδιάκριτα μάτια.
    Νερά αναψυκτικά πολύ φτηνά.
    'Αδικες όλες αυτές οι αντιπολιτευτικές κορώνες κ. Τσαβαρή. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αλήθεια καθαρά? Θα πάω και εγώ!
    Ίσως αύριο αν μπορέσω.

    Μητσάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος17/6/10 00:01

    Δεν κατηγορείται ο επιχειρηματίας ρε παιδιά, επιτέλους, αυτός πολύ καλά έκανε, ωραία το έστησε το μαγαζί, πήγα και εγώ εκεί, ωραία εντύπωση σχημάτισα και προτείνω να πάτε και σεις.
    Το Ζήτημα είναι αν ο δήμαρχος αυθαιρετεί ή όχι, αυτή είναι η ουσία, όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Ενώ εισηγείται την παραχώρηση με αντάλλαγμα, χωρίς να τον πιέσει κανένας όταν παίρνει τον λόγο προτείνει να μην καταβάλλεται αντίτιμο, κι αυτό είναι το παράνομο. Τι χαρίζει την αυλή του σπιτιού του ή κομμάτι από την ιδιοκτησία του ;
    Μεταξύ άλλων ο Κουτσιλαίος αποκαλύπτει ότι δεν έχει άδεια για την Καντίνα. Πως λοιπόν στήθηκε η επιχείρηση;
    Είναι ή δεν είναι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα τρελαθούμε τελικά;.
    Είναι ή δεν είναι νόμιμη η παραχώρηση ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος17/6/10 10:27

    Το ερώτημα είναι ,ενώ εσείς είσαστε μ...κες,γιατί περνάτε σαν μ...κες εμάς τους άλλους;
    Αυτό σε πείραξε ρε μ...κα, εσένα και τον κουτσιλαίο,ότι δεν έχει άδεια;
    Ρώτα το αφεντικό σου, πόσοι κυκλοφορούν στη Σαλαμίνα με διπλώματα μαϊμού, που τους έχει δώσει στο χέρι,και κινούνται σαν δημόσιες καρμανιόλες;

    ΒΟΗΘΕΙΑ... ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ!!!

    Ρε ουστ απατεώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος17/6/10 19:04

    ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. ΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος17/6/10 19:14

    Otan les se mia mitera na ftiaksi ta xartia gia ton gio kai ego tha sou fero to diploma spiti pos legete auto? maimou diploma den legete?
    Oso gia tis apiles maga ksereis poy na tis baleis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/6/10 20:39

    arxonta eise pali konta mas
    pes me mia fora kol---da gia na se anagnoriso

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.