Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουν 2010

ΝΕΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ σε μια ύστατη προσπάθεια να επαναφέρει το κόμμα στην σωστή ρότα μια κι όλοι λίγο πολύ έχουν εκτραχυνθεί μεταξύ άλλων αναφέρει.
Σ’ όλη μας την ζωή προσπαθούμε όλοι να αποκτήσουμε την σοφία στο τέλος, κάποιοι την αποκτούν και κάποιοι την..…, αφήστε την σοφία λεύτερη η σοφία ανήκει σ’ όλους τους νεοδημοκράτες, pls:

 


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/10 23:39

    Ας’ την σοφία κάτω η σοφία ανήκει στους Έλληνες, η σοφία ανήκει στους Σαλαμίνιους η σοφία ανήκει στους νεοδημοκράτες η σοφία είναι δική μας και δική σας. Η σοφία είναι ιδέα η σοφία είναι θρησκεία η σοφία είναι ο Ολυμπιακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/10 23:44

    Τι μου λες τώρααααα - τι μου λες τώρααααα - καλά ρε ο αθεόφοβος ασελγεί πάνω στην …. γιαγιά του για προσωπικό όφελος;; Τι ψυχή θα παραδώσεις ρεεεεεεεεεεεεε, ο «παππούς» το ξέρει και το ανέχεται??? Ρε λίγη τσίπα το γ……που το γ……το κόμμα κάνατε και τις τοπικές γκαρσονιέρες??? λίγη τσίπα ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/10 11:29

    Ρε λαμόγια γι'αυτό φτιάχατε το blog;
    Να διαλύσεται τις Τοπικές της Ν.Δ.και να πετύχετε την εισπήδηση στελεχών της, στον συνδυασμό σας;
    Νεοδημοκράτες. Πάρτε με τις ντομάτες όλους τους εφιάλτες και τον τσαβαρή μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/10 13:27

    τσαβαριες κουφαλιτσες και λεμονοστιφτες απο τη ζιμενς της ντοριτσας εξω απ'τηπαραταξη.σαμαρα αλλαξε ονομα συμβολα, προσωπα, ολους. μαστροκολιες, ελευτεριανους, τσεβαδες, αγαπιου και οσους δημιουργουν προβλημα στο κομμα στο νησι, δρομοοο!!!!!!!!
    αρκετα κλουβαλισαμε μαλακες στη πλατη μας τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/10 09:15

    ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΔΙΜΟΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝ ΑΛΗΘΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΥΝ ΔΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΕΥΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.