Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουν 2010

Ζούγκλα η πολιτική ζωή της Ελλάδας, εμπλέκουν και τον Σαμαρά στην υπόθεση Siemens ποιόν να εμπιστευτείς!!!

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στο zougla online στις 14:35΄ εμπλέκουν και τον αρχηγό της νέας, Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στην υπόθεση της Siemens.
Με έγγραφο που έφερε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Επιτροπής, Βασίλης Κεγκέρογλου, επιχειρείται η εμπλοκή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση SIEMENS.
Το έγγραφο αφορά σε ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη από τον εξ αγχιστείας συγγενή του Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Σέκερη, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας SIEMENS.
Το ηλεκτρονικό μήνυμα έχει ημερομηνία 31 Ιουλίου 2005 και ώρα 20:35 και εστάλη σε προσωπικό λογαριασμό με την επωνυμία samaras@europarl.eu.int. Το διάστημα εκείνο, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ευρωβουλευτής.
Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος αφορά σε επαγγελματική εκκρεμότητα του Ευάγγελου Σέκερη με τη γερμανική εταιρεία και ζητείται η παρέμβαση του σημερινού αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τη διευθέτησή της.
Ο Ευάγγελος Σέκερης, αφού προηγουμένως εξηγεί με λεπτομέρειες τη διάσταση της επαγγελματικής του εκκρεμότητας, καταλήγει στο μήνυμα του ως εξής: «Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του (εννοεί τον Μιχάλη Χριστοφοράκο), τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζεις πάρα πολλά. Σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει».
Η αναφορά στον Μιχάλη Χριστοφοράκο καθίσταται σαφής από την αρχή του ηλεκτρονικού μηνύματος.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου έχει ζητήσει να κληθούν να καταθέσουν στην Επιτροπή της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Σέκερης.
Το επίμαχο e-mail κλπ λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=141478&cid=6
Ο Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα γιατί τελικά πανταχόθεν μπάζουμε, να φύγετε να πάτε αλλού

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/10 16:19

    re oust lamogia ananeotika jeftiles tis kinonias, kala sas ta lene na fygete re na pate sto dialo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/10 12:32

    ligi dropi re dorites...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/10 15:35

    O OXLOS HTAN PANTA KAI UA EINAI OXLOS.....DYSTYXOS.AYTO TO EKMETALEYONTE TA LAMOGIA GIA TA SYMFERONTA TOYS.....DIAXORISTEITAI APO TON OXLO PROTA KAI UAXETE KANEI ENA BHMA MPROSTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.