Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουν 2010

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πολιτών Σαλαμίνας” ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ-ΣΕΛΗΝΙΩΝ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Επέλεξα να συντάξω αυτή την επιστολή διότι ήθελα να έχουμε μια πρώτη επικοινωνία, αφού μετά την πρόσφατη ψήφιση της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης του γνωστού σε όλους μας πλέον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, όλο το νησί μας θα αποτελεί στο μέλλον μια ενιαία αυτοδιοικητική οντότητα.
Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι ένας εκ των υποψηφίων δημάρχων που θα ζητήσω την εμπιστοσύνη σας προκειμένου, μαζί με τους συνεργάτες μου, να αναλάβουμε τη μεγίστη ευθύνη της επίλυσης των προβλημάτων του νησιού μας.
Προσπάθεια εξαιρετικά δύσκολη η οποία γίνεται ακόμα δυσκολότερη αν αναλογιστούμε την αρνητική οικονομική συγκυρία που υπάρχει τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι με τη δική σας θέληση και βοήθεια, και τις δικές μας πρωτοβουλίες θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε ό,τι καλό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, και φυσικά να τροποποιήσουμε ή να τα συμπληρώσουμε προς το καλύτερο.
Γνωρίζουμε ότι οι μεγάλες προκλήσεις για την ευρύτερη περιοχή των Αμπελακίων και των Σεληνίων είναι μπροστά, και έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί όπως η αποχέτευση, το κλειστό γυμναστήριο, η βιβλιοθήκη και άλλα, θα τύχουν της άμεσης προτεραιότητάς μας.
Παράλληλα δεσμευόμαστε ότι μέσα από την αναδιάταξη των ενιαίων πλέον δημοτικών διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών, οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Αμπελακίων θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις άμεσες αποτελεσματικές υπηρεσίες που απαιτούνται για την εξυπηρέτησή τους.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η προστασία και η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου - ιδιαίτερα αυτού της ιστορικής ναυμαχίας - η διατήρηση του φυσικού κάλλους αλλά και η πολύ σημαντική πολιτιστική κληρονομιά της τοπικής κοινωνίας, είναι για μένα και τους συνεργάτες μου οι τρεις βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηρίξουμε την αναπτυξιακή μας προσπάθεια, δηλαδή το γύρισμα της σελίδας στο νησί μας γενικότερα αλλά και στα Σελήνια και στο Αμπελάκι ειδικότερα.
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ιδιαιτέρως ότι ο συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», είναι ο συνδυασμός που «βλέπει» στο μέλλον και οραματίζεται τη Σαλαμίνα των επόμενων γενεών.
Γι’ αυτό είμαστε ο συνδυασμός χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς και τοπικιστικές αναχρονιστικές ιδεοληψίες, γιατί πιστεύουμε ότι μας ενώνουν πολλά περισσότερα από εκείνα και εκείνους που ενδεχομένως κομματικά ή τοπικιστικά, εξακολουθούν να μας χωρίζουν ως κοινωνία.
Σ’ αυτή τη νέα μεγάλη κοινή πορεία και προσπάθεια που δημιουργούν οι δύσκολες οικονομικοπολιτικές συγκυρίες η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» ζητά τη δική σας ενεργή στήριξη και συμπόρευση.
Σας ζητά να δώσουμε τα χέρια και ενωμένοι να πάμε το νησί μας μπροστά.
Γιάννης Τσαβαρής
Υποψήφιος Δήμαρχος Νήσου Σαλαμίνας

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/10 00:32

    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ..
    πρώτη επικοινωνία
    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ
    θα είμαι ένας εκ των υποψηφίων δημάρχων που θα ζητήσω την εμπιστοσύνη σας προκειμένου, μαζί με τους συνεργάτες μου, να αναλάβουμε τη μεγίστη ευθύνη της επίλυσης των προβλημάτων του νησιού μας
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ....ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ....
    ότι με τη δική σας θέληση και βοήθεια, και τις δικές μας πρωτοβουλίες θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε ό,τι καλό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, και φυσικά να τροποποιήσουμε ή να τα συμπληρώσουμε προς το καλύτερο.
    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ....
    οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Αμπελακίων θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις άμεσες αποτελεσματικές υπηρεσίες που απαιτούνται για την εξυπηρέτησή τους.
    ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΤΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΣ.....
    ο συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», είναι ο συνδυασμός που «βλέπει» στο μέλλον και οραματίζεται τη Σαλαμίνα των επόμενων γενεών.
    Ε..ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑ.....Σ
    Σ’ αυτή τη νέα μεγάλη κοινή πορεία και προσπάθεια που δημιουργούν οι δύσκολες οικονομικοπολιτικές συγκυρίες η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» ζητά τη δική σας ενεργή στήριξη και συμπόρευση.

    Σας ζητά να δώσουμε τα χέρια και ενωμένοι να πάμε το νησί μας μπροστά.
    ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΟΝ Π.... ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/10 11:41

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ. Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Ε ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/6/10 11:42

    ΨΙΧΡΕΜΙΑ ΟΡΕ ΤΣΑΒΑΡΑΚΙΑ-ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΕ.
    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΕΛΑ ΟΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΙΧΡΕΜΙΑ ΟΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/10 12:11

    ΤΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 11.41 Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ .....
    ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ..... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΟΦΡΑ .....ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/10 12:30

    Γιάννη γερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/10 13:16

    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/6/10 13:49

    ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΕΛΕΟΣ.....ΕΔΔΩ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/6/10 17:07

    Αφου παραμυθιασε τους Κουλουριωτες ηρθε και η σειρα σας Αμπελακιωτες.
    Θα τον καμαρωνεται στις κηδειες και στα μνημοσυνα.Ρε σεις, πηγε σε μια κηδεια ο αθεοφοβος που δεν γνωριζε το μακαριτη και μονο που δεν λυποθημησε απο το κλαμα ο υποκρητης. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/6/10 18:41

    ξέρουμε ποιό και ποιά τα γράφει αυτά, αυτή που τρέχει πρώτη σε αυτά και κάνει τα χειρότερα. κρύβεται, παίζει παιχνιδάκια της ντροπής θέλει και να ψηφιστεί. αυτά δεν γίνονται, αυτά δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/6/10 00:56

    H KYRIA 50 EYRO GIA TA ERGA TOY NAOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/6/10 14:44

    αγαπάμε Γιαννάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/6/10 18:06

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΚΥΡΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/6/10 18:18

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/6/10 18:19

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/6/10 19:36

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ, ΟΧΙ ΤΟ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/6/10 19:43

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΚΥΡΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/6/10 19:49

    ΤΑ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΑΠΑ.....ΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΟΤΗΕ ΘΕΣΟΥΛΑΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ;; ΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/6/10 10:30

    Γιάννη προχώρα πιστεύω πως είσαι ο μόνος που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα μπορέσει να νοικοκυρέψει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/6/10 10:55

    Λοιπόν φίλοι μου είναι αρκετός καιρός που σας είχα πει το ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΚΑΙ ΑΓΙΟ- ΠΝΕΥΜΑ
    Επαληθεύτηκα τώρα το πνεύμα εκδηλώθηκε άδειασε το κολλητό του κ.Σωκρατη για όφελος του υιού τώρα το μόνο που απομένει είναι ο πατήρ αλλά εκεί έχει μια δυσκολία γιατί πρέπει να μείνει μυστικό εμείς το ξανά λέμε ΤΡΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ είναι ένα και το αυτό
    Περιμένουμε και το δεύτερο σκέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/6/10 12:04

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥΣ;; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ;; ΕΤΥΧΕ;;;; ΕΤΥΧΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/6/10 12:08

    Ρε φίλε είχες δίκιο,αλλά οι καιροί άλλαξαν και στην πολιτική τίποτα να μη θεωρείς δεδωμένο.
    Είχε γίνει συνάντηση πριν 3 χρόνια και κάτι εκτός Σαλαμίνας με τους προαναφερόμενους και είχαν συμφωνήσει γιά τον πόλεμο εναντίον της αποχέτευσης και του δημάρχου.
    Πράγμα που επαληθεύτηκε.
    Ο Μακρής τώρα θέλει να ξεσκίσει τον Τσαβαρή γιατί του την έφερε.
    'Οπως και του φίλου του του Τραυλού.
    Τώρα είναι ακόμη φίλος σου ο Τσαβαρής Μάριε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/6/10 15:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/6/10 21:41

    ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙ ΕΛΑ ΜΑΡΙΕ ΤΟΥ ΛΕΙ ΛΕΓΕ ΡΕ ΤΡΑΥΛΕ!! ΕΓΕΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΣΕΛΙΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/6/10 08:41

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥΣ;; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ;; ΕΤΥΧΕ;;;; ΕΤΥΧΕ;; ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΙΜΟ, ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΜΟ, ΚΛΑΣΙΜΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος21/6/10 16:08

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/6/10 15:39

    ΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ...Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ....ΜΠΛΟΚΣ...Κ.Λ.Π.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.......ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΣ ΑΝΩΝΗΜΑ......
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΕΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΡΑ ΤΩΝ ΨΑΡΟΚΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ....
    ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ.....
    ΤΥΠΩΜΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΤΕ ΕΔΩ....ΜΕ ΤΙΤΛΟ....
    .
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ....
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ......
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ.....
    ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ....ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ....ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΑ...
    ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ....ΤΟ ΚΡΥΦΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ....
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.....(ΙΣΩΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΕΣΕΩΝ).....ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ.
    ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ.....
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

    22 Ιουνίου 2010 3:30 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΕΝΟ ΤΙΤΛΟ....
    ΝΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.