Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2013

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Με μία βραδιά ερωτικής Ποίησης, συνεχίζεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο Πολιτιστικός Οκτώβρης 2013 στην Σαλαμίνα. Σύγχρονοι Έλληνες Ποιητές, θα ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα στην Σαλαμίνα και στις 8 το βράδυ θα …ερωτοτροπήσουν με την Ποίηση. Αλλά και ο ερωτικός τραγουδιστής Γιάννης Ταννής θα είναι εκεί, να γεμίσει ερωτικό πάθος την ατμόσφαιρα με την βελουδένια φωνή του.
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, έρχεται από την μακρινή Ρωσία το Γεωργιανό χορευτικό σύνολο «Τάταρι Εμιγράντε» να μας ξεσηκώσει με κοζάκικους και άλλους χορούς.
Σκηνή από το θεατρικό έργο «Νύχτες του Μαουτχάουζεν».
Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, «Το Θέατρο της Κούλουρης», παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό θεατρικό έργο, βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα της απανθρωπιάς του Τρίτου Ράϊχ. «Νύχτες του Μαουτχάουζεν» με την απαράμιλλη ερμηνεία της Χριστίνας Μανδέκη και δίπλα της την Σούζη Φωτίου.
Όλες οι παραστάσεις στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, στις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/13 23:56

    Γιατί ρε μικρότατε αλα μεγάλε απατεώνα Γιαννάκη δεν βάζεις το Λιαροκάπη διευθυντή; Φοβάσαι ότι θα στα βγάλει όλα στη φόρα; Δυστυχώς για εσένα αρχιλαμογιο μονό αυτός έχει τα προσόντα γι αυτό έχεις πάθει εγκεφαλικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/13 07:27

    212 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/13 00:32

    για τον γνωστό γελοίο σε κάθε ανάρτηση.
    κάνεις καλή προπόνηση σε 211 μέρες θα ξαναμετράς αντίστροφα από το 5*365

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.