Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Οκτ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΟΒΣ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΟΒΣ
 
            Βρισκόμαστε την ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι η έναρξη μαθημάτων του 9ου Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, είναι την Πέμπτη 31 Oκτωβρίου 2013 στις 19:00 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ.
            Τα μαθήματα είναι διάρκειας 8 Εβδομάδων και θα πραγματοποιούνται, τα μεν Θεωρητικά κάθε Δευτέρα απόγευμα, επί τρίωρο, τα δε Πρακτικά κάθε Σάββατο ή Κυριακή πρωί (εξάσκηση εν πλω), επί οκτάωρο.
            Οι καθηγητές των θεωρητικών μαθημάτων είναι επιστήμονες μέλη του ΝΟΒΣ, με γνώση και εμπειρία στα αντικείμενα που διδάσκουν.
            Ο εκπαιδευτής των πρακτικών μαθημάτων, μέλος του ΝΟΒΣ, είναι διπλωματούχος από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με σημαντική εμπειρία.
            Οι απόφοιτοι μετά από γραπτές εξετάσεις αποκτούν αναγνωρισμένο Δίπλωμα Ιστιοπλοΐας.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθημερινά 18:00 έως 20:00 στις Εγκαταστάσεις ΝΟΒΣ
ή στο τηλέφωνο 6945100607
 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/10/13 14:17

    ΑΦΗΣΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/13 14:47

    Ο δήμος με χρησικτησία διεκδικεί την γη του. Αυτό είναι το ήθος όχι μόνο του εντολέα αλλά και των συμβούλων του που τρέχουν να ικανοποιήσουν το αίτημα του ηθικού αυτουργού αυτής της κατακριτέας πράξης.
    Ο σοσιαλιστής πολιτικός που ήρθε ξυπόλυτος στο νησί μας κατασκηνώνοντας στην Φανερωμένη τα καλοκαίρια, η αυλή του που ζητούσε την ψήφο μας κλείνοντας τους δρόμους στα βαρέα οχήματα που ξεπουλούσαν την γη μας σε επιχειρηματίες εκτός νησιού και οι εκτελεστές του σχεδίου που κρύβονται κάτω από τα μουστάκια τους (πρώην σοσιαλιστές γυρολόγοι στα καφενεία της παραλίας) είναι η οργάνωση που "εκβιάζει" και σέρνει στα δικαστήρια τους δημότες αυτού του νησιού. Αν έχει κάποιος το ηθικό ανάστημα ας διαψεύσει το γεγονός ότι ο δήμος διεκδικεί από δημότες του με χρησικτησία γη των Σαλαμινίων που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο νησί μας. Γη που έχουν αγορασμένη και φροντίζουν αιώνες.
    Όταν οι πλατείες έγιναν μαγαζιά, όταν οι έρωτες βρήκαν στέγη, όταν η πείνα βρήκε γιατρειά τότε χορτασμένοι και αγνώμονες επιδιώκονται σε νέες επιδρομές εναντίον των ίδιων των κατοίκων του νησιού μας. Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια που τολμάτε να υψώνετε και τον τόνο της φωνής σας. Χάσατε την ανθρωπιά σας και γίνατε νούμερα της πολιτικής και του λαιφσταιλ. Διεκδικήστε ότι θέλετε. Την ελευθερία μας δεν θα σας την δώσουμε. Δεν γινόμαστε υπόδουλοι σε κανέναν νταμαρά. Δεν σας μοιάζουμε ούτε τα παιδιά μας θα μοιάσουν ποτέ με τα παιδιά σας. Η χειρότερη φήμη σας είναι η κληρονομιά που αφήνετε στα παιδιά σας. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι πολλοί από εσάς περιμένετε να τους παραδώσετε την σκυτάλη ως δήθεν πετυχημένοι επαγγελματίες επειδή σήμερα είστε αυλικοί του ηθικού αυτουργού της αποτρόπαιας αυτής πράξης. Αλλά ο κόσμος έχει διαφορετική άποψη για εσάς τους προδότες. Αυτό πρέπει να το συνηθίσετε σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/13 18:19

    τι θελει να πει ο ποιητησ ρε παιδια ο κλασικος προικοθηπασ, που θελει να ειναι και ιδιοκτητησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/10/13 19:31

    den ton afinoume na grafei pleon gia na skaseis apo to kako sou.apo alou sas erxete i bomba.anelave allos tora tsavarikos kai aytos alla sou troei tin ipopsifiotita falakrokoraka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.