Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Οκτ 2013

Προεκλογικής περιόδου το ανάγνωσμα… …

 
Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει ότι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη χώρα και μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης τόσο του κύριου Σγουρού όσο και του κυρίου Κατσικάρη, πέτυχε έγκριση χρηματοδότησης μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ΠΕΠ Αττικής αλλά και ιδίων πόρων της Περιφέρειας για δύο πολύ σημαντικά έργα.
Σε συνεργασία με τον Δεύτερο Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων το οποίο εγκρίθηκε και ψηφίστηκε μαζί με τον Προϋπολογισμό για το έτος 2014 από την Περιφέρεια Αττικής, ο δήμος Σαλαμίνας χρηματοδοτείται με πόρους ύψους 500.000 ευρώ για τη συντήρηση του επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου. Ταυτόχρονα, ανακοινώνεται η άμεση ένταξη χρηματοδότησης για την κατασκευή του Παιδικού Σταθμού στα Αμπελάκια.
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι άλλα δύο έργα προστίθεται στην ατζέντα των παρεμβάσεων που αυτή η Δημοτική Αρχή πέτυχε για το νησί μας.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας
 

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/13 18:30

    Α ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΚΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/13 19:24

    ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΌΤΙ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΤΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΤΕ, ΤΟΤΕ, ΤΟΤΕ, ΤΟΤΕ...... ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/13 20:24

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ,ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ,ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑ Ε ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/13 23:56

    Ηλεκτρική καρέκλα του διευθυντή τεχνικής υπηρεσίας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/10/13 16:24

    http://poll.pollcode.com/123636

    ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ

    ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ 1.000 ΨΗΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/10/13 16:53

    Ρε καραγκιοζάκο 16:24 βρήκες τζάμπα φάμπρικα;
    Αν τα χεις γιοματα σκατο μα@@κα δώσε 3 χιλιάρικα να κάνεις δημοσκόπηση να ξεκαβ@@σεις να τελειώνουμε άντε και πηδήξου μα@@κα μας τα ζάλισες πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/10/13 07:54

    220 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/10/13 16:08

    kala toy ta les nana.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.