Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουλ 2014

Μεγάλη επιτυχία η άνοδος του Υδραϊκού στην Α1 κατηγορία του Πόλο Ανδρών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ανόδου  του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου στην Α1 κατηγορία του πόλο ανδρών, απέστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρό του, γιατρό Θοδωρή Μουστακαρία:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, φίλε γιατρέ,
Η είδηση του ανόδου του Υδραϊκού στην Α1 κατηγορία του πόλο ανδρών, μας γεμίζει όλους με χαρά και μας συγκινεί ιδιαίτερα.
Αποδεικνύει στην πράξη ότι οι μικρές μας πατρίδες έχουν μέλλον, όταν υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ και οι συνεργάτες σου, που θέτουν μεγάλους στόχους και τους πετυχαίνουν, γιατί έχουν πίστη και ψυχή.
Η επιτυχία αυτή του Ομίλου μας, μπορεί να δώσει μια άλλη προωθητική δύναμη στην Ύδρα και να την καταστήσει νησί - πρωταγωνιστή στην ναυταθλητική ανάπτυξη με άμεσο θετικό αντίκρισμα στον τουρισμό της.
Ελπίζω οι κοινές μας προσπάθειες που δρομολόγησαν εξελίξεις για την κατασκευή κολυμβητηρίου στην Ύδρα να ευοδωθούν, γιατί το νησί το δικαιούται και το αξίζει και έτσι θα δικαιωθεί και η δική σας ανιδιοτελής προσπάθεια για τον σωστό προσανατολισμό των νεότερων γενιών και την ανάπτυξη της Ύδρας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/14 14:55

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΔΡΑΙΚΟΣ? ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΜΑΛΛΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/14 16:35

      ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ...΄΄΄ΒΡΙΣΕΙΣ΄΄,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ : ΄΄ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ;΄΄ ΕΤΣΙ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ,ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ;(Θα με...δικαιώσετε παρακαλώ;;;)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/14 17:46

      ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.