Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουλ 2014

Εκστρατεία Ενημέρωσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη «Άνοιξε το δρόμο στη Ζωή» Σάββατο 05/07/2014, στην πλατεία έναντι του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας, θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο μεταξύ 10:00 και 13:00

H Εκστρατεία Ενημέρωσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη με τίτλο «Άνοιξε το δρόμο στη Ζωή» είναι ένα φιλόδοξο ενημερωτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε ιατρούς, νέους, εκπαιδευτικούς, γονείς και πάνω από όλα σε όλους τους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη αλλά και τις οικογένειές τους.
Πρόκειται για μια ενημερωτική εκστρατεία η οποία πραγματοποιείται από το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων με την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρίας MSD καθώς και των υποστηρικτών Novartis, Lilly, Karabinis, Parapharm και Winmedica,
Η εκστρατεία ενημέρωσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη αποτελείται από ενημερωτικά περίπτερα σε 3 πόλεις ανά την Ελλάδα: Πειραιά, Σαλαμίνα και Αίγινα. Η εκστρατεία περιλαμβάνει έντυπο ενημερωτικό υλικό και ομιλίες, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στο κοινό για δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, βυθοσκοπήσεις αλλά και εξετάσεις ποδιών. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 3.000 άτομα θα εξετασθούν συνολικά. Στόχος της Εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη, αλλά και η καταπολέμηση του στίγματος που δημιουργεί η άγνοια γύρω από τη νόσο.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη που διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, το Σάββατο 05 Ιουλίου 2014, στην πλατεία έναντι του Δημαρχειακού Μεγάρου της Σαλαμίνας, θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο μεταξύ 10:00 και 13:00 και θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μέτρησης σακχάρου από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ θα διανέμεται και ενημερωτικό υλικό.
Στη συνέχεια της ημέρας, στην αίθουσα ‘Μπόγρη’ του Δημαρχείου Σαλαμίνας (Λ. Καραμανλή και Αμμοχώστου) θα λάβει χώρα στις 18:00 εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Βλέποντας το Διαβήτη Σφαιρικά» και ομιλητές τον Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνο Διαβητολογικού Ιατρείου Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίας, κο Ιωάννη Ντούπη,  και τη χειρουργό – οφθαλμίατρο, κα Αναστασία Δημητρίου. Επιπλέον, μεταξύ 19:00-21:00, θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δωρεάν εξετάσεις ματιών (βυθοσκοπήσεις) και ποδιών.
Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, κα Γκόλφω Γεμιστού: «Τα μέλη μας ενδιαφέρονται σφόδρα για τις εξελίξεις γύρω από το Σακχαρώδη Διαβήτη και αυτό αποτελεί για εμάς το έναυσμα για κάθε πρωτοβουλία και δραστηριότητά μας. Οι δωρεάν εξετάσεις ματιών, ποδιών και σακχάρου σε συνδυασμό με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για το σακχαρώδη διαβήτη αποτελούν δείγμα της ανάγκης που έχει ο κόσμος για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, προκειμένου να πετύχει το στόχο του, που είναι: ζωή με ποιότητα και υγεία! Ακόμα πιο σημαντική για εμάς είναι η έξοδος που πραγματοποιούμε στα νησιά του Αργοσαρωνικού, τη Σαλαμίνα και την Αίγινα, που αν και χιλιομετρικά βρίσκονται κοντά, στα θέματα του διαβήτη η απόσταση που τα χωρίζει είναι μεγάλη και εμείς, μέσα από την Εκστρατεία Ενημέρωσης, χτίζουμε την πρώτη γέφυρα».
Με αφορμή τη νέα Εκστρατεία Ενημέρωσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου Συνέντευξη Τύπου στην Αίγλη Ζαππείου, καθώς και εκπαιδευτικό σεμινάριο και διεξαγωγή εξετάσεων για το κοινό την Τετάρτη 25 Ιουνίου στον Πειραιά.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων
Γεμιστού Γκόλφω Πρόεδρος
Τηλ.: 210 41 85 148
Perception
Τάσος Γκοτσόπουλος 
Τηλ.: 210 6801600 | 6974477105 | tg@perception.com.gr
 

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/14 17:08

    να παει πρωτος να ελεγχθει ο τσαβαρης που το παιζει και γκομενος με ζαχαρο 15 το βλημμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/14 20:19

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ε ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ,ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ,Α ΡΕ ΣΟΥΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/14 21:20

    θα πάει και εξόφθαλμη να κοίταχτει μήπως και έχει κολλήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/14 06:53

      Φίλε (2/7/14 21:20) σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου η εξόφθαλμη έχασε τα μισά της δόντια γιατί δεν έφτυνε τα "κουκούτσια"

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/14 22:35

    ΦΙΛΕ 20.19 ΠΡΙΝ ΚΑΝΗΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/14 15:40

    μα δεν ντρέπεστε λίγο; τι σχόλια είναι αυτά; τίποτα δεν σέβεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/14 17:15

    ΤΣΑΒΑΡΗ , ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΙ, ΠΑΠΠΑΘΕΩΧΑΡΗ, ΔΕΡΤΟΥΖΟ, Κ ,Λ ,Π ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΑΒΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/7/14 02:05

    Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΌ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΙΔΡΎΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ . ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ Γεμιστού Γκόλφω ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ Ή ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ. ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/7/14 08:29

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΣΟΥΛΑΡΑ ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΙΕΡΕΣΙΕΣ,ΚΑΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ, ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΨΗΦΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΙΟ ΝΗΦΑΛΙΑ ΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/7/14 19:04

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΥΛΑΡΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/7/14 21:11

    Πολυ καλη εκδηλωση αψογος ο διαβητολογος που μιλησε.Μπραβο σε οποιον και αν διοργανωσε αυτη την εκδηλωση.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.