Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιουλ 2014

Εθελοντικό Κλιμάκιο Σαλαμίνας Ο.ΦΔ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ & Α' ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Εθελοντικό Κλιμάκιο Σαλαμίνας Ο.ΦΔ.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ & Α' ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΜΕ ΘΕΜΑ: ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ  Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ,
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ
Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 14 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,
ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ
SALOFD.GR

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/14 15:25

    ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ
    ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ:ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ 30 ΕΡΓΑΤΕΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ,ΚΑΙ Ο ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΠΡΟ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ .ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ 30 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΗΡΕ,ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ .Ε Ο Χ Ι ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ:::::::::Η
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ,ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΘΑ ΛΕΝΕ Τ Σ Α Β Α Ρ Η Σ Ι Ω Α Ν Ν Η Σ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣΣΗΜΕΡΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥ ΣΑΣ,ΜΑΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/14 18:35

      Φιλε μου ο τσαβαρης έχει την πλειοψηφία στο δημ συμβούλιο τωρα που μιλάμε,ποιους εγκαλείς οτι δεν ήρθαν, την ναννου που ειναι μειοψηφία; Παει δεν πάει η ναννου εσείς έπρεπε να το περάσετε το θέμα αλλα δεν πήγανε οι του τσαβαρη,γιατί λες ψεματα;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/14 17:19

    ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ.....ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,,,,,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/14 17:53

    Και βεβαια ριχνει προστιμα , αλλα τα πληρωνεις εσυ και εγω γιατι,μπαινουν στο ΔΗΜΟ ( οταν γινει καταγγελια ).Αφου μεσα στην επιτροπη ειναι ,και ενας του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ και Συμβουλος του ΔΗΜΟΥ.επομενως κορακας κορακου ματι βγαζει;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν βγαζει<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/14 21:19

    ΦΙΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ,ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΛΟΚΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΓΛΙΦΙΤΣΟΥΡΙ.Η ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ::::::::::::::::::::::
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ .ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΟΥ ,Ο ΣΟΦΡΑΣ, Ο ΜΑΚΡΗΣ, Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ, Κ.Λ Π ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ..Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;:::::::::::::::::::::::::::::.
    ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/14 01:13

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;
      ΜΑΣ ΛΕΣ: ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;
      1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ;
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ;
      ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΉ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΪ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΤΣΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΜΙΛΑΣ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/14 08:45

      Διαγωνισμό έκανε δυο φορές και ήταν άκαρπος για την αποκατασταση της αληθειας,γι αυτό έκανε απ ευθείας ανάθεση(θα μου βαλω πιπερι),τωρα οσο αφορα το θεμα του δημ συμβουλιου, ναι η ναννου θα προσπαθήσει να το περάσει σήμερα(υπενθυμίζω οτι η νανννου δεν εχει τους ψηφους πρεπει να παρακαλεσει) αφού χθες καταλαβε ότι δεν αξίζουν ουτε στην αντιπολιτευση να ειναι οι σύμβουλοι του τεως και ο τεως μιας και προτίμησαν το μπάνιο απο τους σαλαμινιους.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/14 08:40

    33 KAI SHMERA TSAVAROSKYLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/14 09:23

      re kalos ton malaka .pou xathikes re

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/14 10:38

      allos eimai.o proigoymenos egrafe me allo styl.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/7/14 13:16

      αλλος μαλακας εννοεις;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/7/14 13:31

      e nai !!ego eimai o deyteros

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/7/14 14:36

      ο αρχικος εσβηνε μερες απο τον τσαμπαρη,ο τωρινος σβηνει μερες απο τα ΤΣΑΜΠΑΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ που κλαις γιατι καθε μερα υπολογιζεις ποση χασουρα θα εχεις απο τις κομπινες σου στον δημο καθως και την οργανωση της απολογιας σου στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ .τωρα ποιος ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ασε να το κρινουν αλλοι!εσυ δεν δικαιουσε να γνωμοδοτεις πλεον

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/7/14 22:13

      τι θες να πεις; οτι τωρα θα κανουν κομπινες οι φρεσκοι;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/8/14 00:33

      30 KAI SHMERA TSMPARODOGS

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/7/14 10:02

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ,ΟΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ,ΓΡΑΦΕΙΣ .ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΓΥΡΝΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ:::::::::::::. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ::::::: ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΧΙΣΟΥΝ .ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΑ ΑΡΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ..................... ΧΩΝΕΨΕΤΟ Η ΣΦΡΑΓΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/14 11:59

      Εσύ ζήσε με τις υπογραφές, αλλά να ξέρεις ότι αυτές έχουν ημερομηνία λήξης την 31η Αυγούστου 2014, μετά πάπαλα. Μη στενοχωριέσαι, έτσι είναι η ζωή, σκυτάλη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/7/14 04:40

    31 KAI SHMERA TZAMPAROSKYLA .XEKOUMPIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.